yt adsense yi web adsense e çevirmek?

fatihbaz

Süper Moderatör
arkadaşlar malum,biçogumuzda oldugu gibi eskiden kalma bi sürü yt adsense hesapları var elimde.bi süre önce web adsense ile yt adsense lerin paneli ayrıldı diye de haberler çıkmıştı.yt ile uzun yıllardır işim olmadıgı için kontrol etmedim daha önce :)

şimdi bu eski yt adsenseleri web adsense e çevirmek istedim ama bi türlü yapamadım.böyle bişey yok mu artık?netde arattıgımda karşıma çıkan sonuçlar hep şunla aynı :

- Log in to your AdSense account
- Click on Ads in the navigation
- Click on Other products
- Click on Upgrade now and fill in the form

ama panelde ads sekmesi yok yt adsenselerde.bu hesaplar patladı mı,elimde mi kaldı şimdi,çeviremiyormuyuz webe :)

edit : https://support.google.com/adsense/answer/9247020?hl=en bu linktekini yapınca sorun çözüldü...

Son düzenleme:
Elinde çoksa 1-2 tane versen bana , bir türlü alamadım yt adsense.

malasef çokta degil hocam,nerdeyse hepsini zaten web adsense e çevirmiştim,az bi hesap kalmış gözden kaçan,onları kurtarmaya çalışıyorum.herhangi bi youtube kanalına baglı olmayan,kullanılmadıgı için aktif olmayan hesaplar hocam zaten.eski,ödeme almış,yıllanmış hesaplar.eger bi yt kanalına yada web sitesine baglı olsa alıcıları var,güzel para ediyor.kullanmasamda satarım diye düşündüm ama çözüm bulamadım hala.

fatih hocam sanırım normal web site için basvurur gibi basvuran gerekiyor, yanı youtube ıcın acılmıs adsenseyı bır tıkla webe cevıremıyorsun sıte lınkı ekleyıp basvurman kontrol ettırmen lazım

fatih hocam sanırım normal web site için basvurur gibi basvuran gerekiyor, yanı youtube ıcın acılmıs adsenseyı bır tıkla webe cevıremıyorsun sıte lınkı ekleyıp basvurman kontrol ettırmen lazım

sorun orda işte hocam.eskiden yt adsensede site ekleyip web adsense hesabına çevirme vardı.dedigin gibi site eklersin,incelenir ve onaylanırsa site ekli şekilde web adsense e çevirmiş olurdun.yüzlerce yt to web yaptım yıllar önce ama şimdi site ekleme yeri yok :D

devre dısı kalmıs hesaplar alınır :D

whatsap: 0536 404 40 50

arkadaşlar malum,biçogumuzda oldugu gibi eskiden kalma bi sürü yt adsense hesapları var elimde.bi süre önce web adsense ile yt adsense lerin paneli ayrıldı diye de haberler çıkmıştı.yt ile uzun yıllardır işim olmadıgı için kontrol etmedim daha önce :)

şimdi bu eski yt adsenseleri web adsense e çevirmek istedim ama bi türlü yapamadım.böyle bişey yok mu artık?netde arattıgımda karşıma çıkan sonuçlar hep şunla aynı :

- Log in to your AdSense account
- Click on Ads in the navigation
- Click on Other products
- Click on Upgrade now and fill in the form

ama panelde ads sekmesi yok yt adsenselerde.bu hesaplar patladı mı,elimde mi kaldı şimdi,çeviremiyormuyuz webe :)

https://wpadvancedads.com/youtube-adsense-account/

Burası işine yarayabilir belki hocam

sorun orda işte hocam.eskiden yt adsensede site ekleyip web adsense hesabına çevirme vardı.dedigin gibi site eklersin,incelenir ve onaylanırsa site ekli şekilde web adsense e çevirmiş olurdun.yüzlerce yt to web yaptım yıllar önce ama şimdi site ekleme yeri yok :D

boylelıkle benımde kc yıldır adsense bakmadıgım bellı oldu:)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri