yt.coder skype adresine dikkat - DOLANDIRICIDIR

enesen4

Kayıtlı Üye
Kısaca 55 Lira Dolandırdı Arkadas :) Benim için önemli değil 55 lira. Şunu belirtiyim ytpara benim için en büyük referans üye olması yeterli benim için dolandırı arkadaslara duyurulur :) çünkü ytparayı seviyorum :)

Skype Adresi :yt.coder
adamın ip adresi : 176.42.75.219
Şikayet konusu benim açımdan değil. çünkü arkadas dolandırdıgını zaten ifade etti. İzin verirseniz yorum atmak serbest olsun index alsın. [MENTION=11620]era[/MENTION]
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]
L7MA6FE.png

NcxOv03.png

MWVA3oy.png

MWVA3oy.png

QdjeilA.png

Bp78yqd.png

6YZ2MNU.png

KclCmUa.png

kHmFANs.png

J0VtZp0.png

Ya03KTB.png

NZHAoiT.png

IieGIea.png

h8WpUUi.png

FsAybhO.png

RNPAVwk.png

Son düzenleme:
1-2 saat önce başka bir üye yt.coder skype adresınden kendısını akmaster_91 olarak tanıttığını söylemişti umarım oda tuzağa düşmemiştir.

özellikle son 1 aydır bu şahıs r10da ve burada biçok kişiyi dolandırdı.skype farklı olsada benim adımı kullanarak r10daki üyeleri dolandıran birisi vardı ve bunla ilgili hem r10da hem burada o zaman konu açtım.birisi gelip ben x sitedeki şu üyeyim diyorsa konuşmanın başında direk o siteden pm atmasını isteyin ki o kişi mi degil mi onayını almış olun.geçen hafta bu sitedeki 2-3 mod ve super modun adını kullanılarak insanları dolandırmaya çalıştı bu şahıs.3-5 arkadaş skypedan,pmden hatta r10dan ytparadaki bu adama mı ait bu skype adresi diye bana sordu.dünde r10da bu kişi senmisin diye mesaj attı birisi.kısacası bu ara moda oldu bu.aynı kişi mi farklı mı bilmem ama son 1-2 aydır arttı bu...

edit : mesajları şimdi okudumda,vay arkadaş bu nasıl bi yüzsüzlüktür...yazık gerçekden yazık.ayrıca para için degil,sırf şu konuşması yüzünden gidip yarın şikayet ederdim ben olsam.

Son düzenleme:
Arkadaşlar skype dan size birisi bana pm at vs derse atmayın o aşamada sizi kullanarak başkasını dolandırıyor olabilir

Ödeme yapacağınız kişinin adı soyadıyla ödeme yönteminin adı soyadı birbirini tutmuyorsa ödeme yapmayın

birinden onay için pm istiyorsanız özel birşey yazmasını isteyin bu sayede başkasını kullanarak sizi dolandıracak sa karşıdaki kişinin bir nebze olsun uyanmasını sağlayabilirsiniz

Son düzenleme:
Allah yardımcımız olsun, nasıl yiyebiliyorlar o parayı şaşırıyorum gerçekten.

HOCAM forumda toplantı mı oluyor birisi zorlukla toplantı oldugunu iddia ediyor akmaster_91 olarak tanıttı kenidsini skype adresi : yt.coder

kanal alıcaktım boyle bir toplantı var mı akmaster e pm attım cevap vermedi

Banada dün akşam bi üyemiz bu şekilde mesaj attı şuan için alışveriş yapma demiştim kendisine çünkü toplantı hakkında en ufak bi bilgim yok dedim :) inşallah yapmamıştır

HOCAM forumda toplantı mı oluyor birisi zorlukla toplantı oldugunu iddia ediyor akmaster_91 olarak tanıttı kenidsini skype adresi : yt.coder

kanal alıcaktım boyle bir toplantı var mı akmaster e pm attım cevap vermedi

Banada dün akşam bi üyemiz bu şekilde mesaj attı şuan için alışveriş yapma demiştim kendisine çünkü toplantı hakkında en ufak bi bilgim yok dedim :) inşallah yapmamıştır

akmaster_91 benim nickim :) sizden bana pm gelmedi hiç ve trknetwork harici skype kullanmıyorum

Son düzenleme:
hiç üşenme, çekinme savcılığa git.
yazdıklarına bak şunun

Yöneticilerin ismini kullanıp sizi skypetan ekleyip alış veriş işlerine felan girecek olanlara forumdan bana mesaj atarmısınız diyin arkadaşlar. Atamazsa ifşa edin.

3-4 gün önce banada [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] için aynı mesajı atıp sormuşlardı şu skype adresi [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] a mı ait filan diye.madem o arkadaş hsehan1 mış,sana forumdan pm atmasını iste dedim,öyle diyincede seni forumdan sınırsız banlıycam diyip gitti demişti :D kısacası yönetici arkadaşlar forumda daha güvenilir olarak algılandıgı için özellikle onların isimleri kullanılıyor.ne yazıkki forumda bunun önüne geçecek bişey yapamıyoruz,tek yol pm atmasını isteyerek,adamın söyledigi o kişi oldugunun kanıtının istenmesi...

Son düzenleme:
3-4 gün önce banada [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] için aynı mesajı atıp sormuşlardı şu skype adresi [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] a mı ait filan diye.madem o arkadaş hsehan1 mış,sana forumdan pm atmasını iste dedim,öyle diyincede seni forumdan sınırsız banlıycam diyip gitti demişti :D kısacası yönetici arkadaşlar forumda daha güvenilir olarak algılandıgı için özellikle onların isimleri kullanılıyor.ne yazıkki forumda bunun önüne geçecek bişey yapamıyoruz,tek yol pm atmasını isteyerek,adamın söyledigi o kişi oldugunun kanıtının istenmesi...

Allah Allah :D herkesin bi işi, uğraşı olmalı yoksa yoldan sapıyorlar.

Resmi Skype Adresim : istanbulmakale, bu adres dışında herhangi bir skype kullanmamakla beraber, kendisini ben gibi tanıtanları savcılığa verdiğimi biliyosunuzdur. O sebeplede ben yinede nacizane uyarımı yapayım dedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri