YT de artık para kazanmak zorlaşıyor.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] ve önerim telif değil dünya engeli geliyorsa sadece o kategorin de Partnerle çalış Partnerde dünya engeli kanala zarar vermiyor sonuçta

---------- Spam Engelliyici 09:36 ---------- Önceki Mesaj 09:36 ----------

bu arada imzan süper hocam belirmek isterim. ;)

Profil resmine diyecek söz olamaz zaten

Teşekkürler hocam :)

[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] abicim 2 ci adsensemin 1 kanalı bu 1 kanal bağlı sadece .. 3 aydır düzenli para getiriyordu. en son video yu 3 ay once atmisdim.

Sadece 1 telif için para gitmesi ilginc. Telifde 2 ay onceye ait .. Şimdi quize basvurdum davet gönderildi dedi ama gelmedi beli ki google onada el attı :) Quiz kabul etmeseydi en basta sartlarimiza uymuyorsunuz diye onay vermezdi.

böyle sorunların tek çaresi o kanalları çöp adsense hesaplarına taşımak olur. ömer abi kesinleştiği gibi taşı o kanalı ;)

[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] abicim 2 ci adsensemin 1 kanalı bu 1 kanal bağlı sadece .. 3 aydır düzenli para getiriyordu. en son video yu 3 ay once atmisdim.

Sadece 1 telif için para gitmesi ilginc. Telifde 2 ay onceye ait .. Şimdi quize basvurdum davet gönderildi dedi ama gelmedi beli ki google onada el attı :) Quiz kabul etmeseydi en basta sartlarimiza uymuyorsunuz diye onay vermezdi.

Hocam şöyle diyim o zaman para kazanman gitse bile geri getirip sildiğin zaman yeterki yeşil olsun yani paran kesinleşir.

Şöyle yap sen bugün şuan kanalı sil kurtarma postasını telefonu falan gir, gece kesinleşmeden sonra tekrar aç nasılsa Adsense de ki tek kanalınmış o adsense başka kanal ekleme..

Eğer para kazanman giderse mail doğrulanır ve tekrar silersin geri getirip yeşil yapar kanalı silersin. gelecek ayın 11 de bu ayın şuana kadar kazandığı kesinleşir. haa zaten gitmessede devam eder işte.

Arkadaşlar konuyu açma amacım öncelikle bu şekilde uyarı yiyipte para kazanması gitmeyen var mı ogrenmek istedim?

2 cisi Kanalı silmeden partnere baglarsak 1 hafta sonra ne olacak? YT beni partnerden çıkarıp para kzanmayı mı kapatacak?

Veyahut içeride olan 800$ kesinleşmesini beklemeden kanalı silmelimiyim? bugun yada yarın paralar kesinleşecek. biraz risk alıp kesinleşmeyi bekledikten sonra cop adsenseye mi tasiyim ..

benim cevabini merak ettigim sorular bunlar [MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] tesekkürler ilk cevabı ondan aldık uyarı geldiği halde kanalarının para kazanması gitmemiş ..

Arkadaşlar konuyu açma amacım öncelikle bu şekilde uyarı yiyipte para kazanması gitmeyen var mı ogrenmek istedim?

2 cisi Kanalı silmeden partnere baglarsak 1 hafta sonra ne olacak? YT beni partnerden çıkarıp para kzanmayı mı kapatacak?

Veyahut içeride olan 800$ kesinleşmesini beklemeden kanalı silmelimiyim? bugun yada yarın paralar kesinleşecek. biraz risk alıp kesinleşmeyi bekledikten sonra cop adsenseye mi tasiyim ..

benim cevabini merak ettigim sorular bunlar [MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] tesekkürler ilk cevabı ondan aldık uyarı geldiği halde kanalarının para kazanması gitmemiş ..

dostum o uyarıdan sonra para kazanman çok yüksek ihtimal gidecek.

Hocam şöyle diyim o zaman para kazanman gitse bile geri getirip sildiğin zaman yeterki yeşil olsun yani paran kesinleşir.

Şöyle yap sen bugün şuan kanalı sil kurtarma postasını telefonu falan gir, gece kesinleşmeden sonra tekrar aç nasılsa Adsense de ki tek kanalınmış o adsense başka kanal ekleme..

Eğer para kazanman giderse mail doğrulanır ve tekrar silersin geri getirip yeşil yapar kanalı silersin. gelecek ayın 11 de bu ayın şuana kadar kazandığı kesinleşir. haa zaten gitmessede devam eder işte.

bu dediğin şekilde para kazanması giden kanalı komple silip tekrar getirdikten sonra yeşile döndükten sonra tekrar komple sildikten sonra para kazanma az kesinti ile mi kesinleşiyor hocam ? Para kazanmam gitmediği için hiç bilmiyorum :)

telifli ise zaten davetiye gelmez hocam

bu dediğin şekilde para kazanması giden kanalı komple silip tekrar getirdikten sonra yeşile döndükten sonra tekrar komple sildikten sonra para kazanma az kesinti ile mi kesinleşiyor hocam ? Para kazanmam gitmediği için hiç bilmiyorum :)

hocam az ve ya fazla diye bir şey diyemem ben hep normal denen kesinti yaşadım daha %22 den fazlasını görmedim hiç bir adsensemde, bir çok kanalımda yaşadım bu durumu para kazanması giden kanalı geri getirip yeşilken sildim ve o ay aldım parasını.. bunu yapmadan silsen bile 6-7 ay sonra o kanalın miktarı adsense de kesinleşen miktarına yansıyor.

nasıl sokmayı düsünüyon urfalı telifli kanalı varsa sokabilcegin partner durman hata paralar zaten kesinleşmiştir beklemene gerek yok daha önce basıma geldi 1 teliften kanallarımı ucurdu

bu zaten vardı neden bukadar abartıyorsunuzki? geçen senede vardı bu senede var. tamam kazanmak zor ama bunu başarmak elimizde dikkatli olmak lazım geçen günlerde bir kanala 2 tane üst üste topluluk ihtarı aldım ve kanalın videolarını gizledim 3.gelse zaten gidecek neden riske edeyimki ödemeyi aldığım zaman silecem o kanalı

Durduk yere neden öyle mail geliyor. Kanalı partnere taşımak en iyisi sanırım

Konu dışı ama yanlış başlıkla atılan videolar
Acındıracak ek açıklama girilerek reklamlara tıklamaya teşvik edenler

oldukça para kazanma daha çok zorlaşır

nasıl sokmayı düsünüyon urfalı telifli kanalı varsa sokabilcegin partner durman hata paralar zaten kesinleşmiştir beklemene gerek yok daha önce basıma geldi 1 teliften kanallarımı ucurdu

alacak partner vardır. Bekleme sebebim partnerdeyken bile adsense nin para kazanması gitmesin?

Sadece bir unutulmuş topluluk yiyen kanaljm yüzünden 30 k Kayibim.var
Dershane İng kursu taksitler ev kredisi hepsi var cidden bir yildir bu isi yapiyorum birakmanun eşiğine geldim.cidden durum vahim allah yardim eder ins

Sadece bir unutulmuş topluluk yiyen kanaljm yüzünden 30 k Kayibim.var
Dershane İng kursu taksitler ev kredisi hepsi var cidden bir yildir bu isi yapiyorum birakmanun eşiğine geldim.cidden durum vahim allah yardim eder ins

topluluk telif dünya vs yedikmi kanalı direk silmeli miyiz ?
ben sadece dunya gelince siliyordum , topluluk ve telifdede silmek gerekiyor mu ?

adsense için konuşuyorum

yeni konu açmayayım, cevap alabilceğim bir konuya benziyor.
X bir kanalım var 300-400k gösterim var ama spam a düştü, boş video da atsam ünlem e düşüyor. Partner e geçsem bu sorun ortadan kalkar mı, kalkarsa, hangi partneri önerirsiniz direk oraya geçireyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri