YT de olmayan içeriği atıyorum ama...

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
Arkadaşlar merhaba, Yt da olamyan içeriği bir şekilde baya bir uğraş sonucu youtube a atıyorum ama bir çok arkadaşın başardığı gibi günde 10k 20k izlenimler almayı beceremiyorum. 300 500 ü geçmiyorbile diyebilirim hatta.

Bunun için ne yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?

Bir de şöyle bir sıkıntı var, adam mesela insanları kandırmak için full diye attım dediği videoyu aslında full atmamış ben full atmama rağmen ondan önde çıkamıyorum...

Atmaya devam et bi sure sonra onde cikmaya baslarsin.

youtube ta olmayan içerikte zaten iş yoktur. varsada hemen sonuç alamazsın kanalının kapanmadan biraz ayakta durması lazım ki 2 3 ay sonunda kazandırabilsin.

Atmaya devam et bi sure sonra onde cikmaya baslarsin.

birbirimizi kandırmayalım hocam :) yt nerde dandk video var nerde sahte video var onları çıkartır başa yaptığı bu olmuş. Bende güncel bi kategori çalışyorum yeni kanal açtım fazla yüklenmiyim bi kanala diye adamdan önce atıyorum üstüne hdsini atıyorum ama ne aramada varım ne son 1 saatte varım bide ytye ilk atan benim düşünün adam 15 dk sonra bi yüklüyo alıyo başını gidiyo :) İyice saçmalamaya başladılar

öncelikle çok teşekkürler ama sektör gereği 1 kanala 1 içerik atıyorum ya da 3 5. Yani devamlılık söz konusu değil pek.

film falansa hiç bulaşma mafyalar dolu o sektörde adamlar 1080p yüklüyor nasıl yapıyosa artık.. 1 hafta parasını çıkartıyor sonra yeni kanal..

film falansa hiç bulaşma mafyalar dolu o sektörde adamlar 1080p yüklüyor nasıl yapıyosa artık.. 1 hafta parasını çıkartıyor sonra yeni kanal..

valla hocam ona bulaşma buna bulaşma hiç birşey yapamayız bu gidişle :) Bir yerlerden tutmak lazım :) Öğrenmek lazım birşeyi kafaya koyduk mu :) pes etmek en kolay yol :)
Edit: size birşey demedim burda yanlış anlamayın lütfen. Teşekkür ederim yardımınız için :)

---------- Spam Engelliyici 16:23 ---------- Önceki Mesaj 16:22 ----------

youtube ta olmayan içerikte zaten iş yoktur. varsada hemen sonuç alamazsın kanalının kapanmadan biraz ayakta durması lazım ki 2 3 ay sonunda kazandırabilsin.
Hocam iş yoktur kestirip atmak olmuş :) güncel kategori çalışan çok arkadaş var :)

arkadaşlar bu izlenme sıkıntısını bir haftadır çok çok iyi araştırıyorum
kimse kimseyi kandırmasın bu izlenme olayında ciddi anlamda ya bir açık var yada illegal bir yöntem var bu kesin...
adam videoyu atmış 2 video var mesela iki videonun da görüntülenmesi aynı hemde 2 saatte 3k küsüratları bile aynı
bunu izleyen ikisinide aynımı izledi sayı olarak
atıyorum şöyle
1. video 5250
2. video 5280
işi bilen birileri var :)
seni bulacam olum :D

kimse kimseyi kandırmasın bu izlenme olayında ciddi anlamda ya bir açık var yada illegal bir yöntem var bu kesin...
adam videoyu atmış 2 video var mesela iki videonun da görüntülenmesi aynı hemde 2 saatte 3k küsüratları bile aynı
atıyorum şöyle
1. video 5250
2. video 5280

Takipteyim seni hocam :D

atıyorum şöyle
1. video 5250
2. video 5280

takip :)

Arkadaşlar merhaba, Yt da olamyan içeriği bir şekilde baya bir uğraş sonucu youtube a atıyorum ama bir çok arkadaşın başardığı gibi günde 10k 20k izlenimler almayı beceremiyorum. 300 500 ü geçmiyorbile diyebilirim hatta.

Bir de şöyle bir sıkıntı var, adam mesela insanları kandırmak için full diye attım dediği videoyu aslında full atmamış ben full atmama rağmen ondan önde çıkamıyorum...
1 hafta yada 10 gün sonunda yükselir

liste dışı sahte izlenim al. youtube un sayaçlarını boz sonra genel yap ilk sıraya çık.

edit:quize sokma bloke koyuyormuş

Son düzenleme:

Bir ara görüşelim. örnek 4milyonlukvideom.

Ben ytde olmayanları atıyorum ilk 1 ay izlenim az olur daha sonra çok iyi kazandırmaya başlar

Youtube ta olmayan içerik bulmakla iş bitmiyor.
Sen, popüler olmayan, aranmayan, bilinmeyen bir filmi youtube a yüklersen
Ve sadece ismiyle etiketlersen tabiki izlenim alamazsın.

Youtube ta olmayan içerik bulmakla iş bitmiyor.
Sen, popüler olmayan, aranmayan, bilinmeyen bir filmi youtube a yüklersen
Ve sadece ismiyle etiketlersen tabiki izlenim alamazsın.

hocam isim, başroldeki 3 sanatçı, ve bildiğim birkaç farklı etiket atıyorum. Bu arada geçenki konunuz için çok sağolun tam anlayamadım ama uğraşoıyorum o konuyu da anlamak için :)

hocam isim, başroldeki 3 sanatçı, ve bildiğim birkaç farklı etiket atıyorum. Bu arada geçenki konunuz için çok sağolun tam anlayamadım ama uğraşoıyorum o konuyu da anlamak için :)

Youtube taki youğun izlenim alan filmlere dikkat et.

Başlık açıklama etiketleri nasıl ayarlamışlar.

Youtube ta olmayan ve popüler olmayan bir filmi youtube a yüklüyorsan, özellikle kategorisinin aranma biçimiyle ilgili bir çok kelimeyi yada kelime grubunu etiketlere ve açıklamaya eklemelisin.

Bak özellikle şu konuyu iyice incelemelisin.

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/59254-film-calismak-isteyenler-icin-ornek-film-kanallari.html

atıyorum şöyle
1. video 5250
2. video 5280

çok basit cevabı. izlenme almış. aynı anda almış :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri