Yt dışı Kazanç Alanları! BEYİN FIRTINASI

hocam bu tür uygulamalardan uzak durun,sahtekar dolu..

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] üstdat bu konuda bizi bilgilendirmesini isterim

hocam ben butür sistemlerin ne olduğunbu gayet iyi biliyorum

ben en son 2011 2012 de profitclicking e para yatırmıştım, ozamanlarıhatırlayanlar bilir profitclickingi inanılmaz övüyorlardı,

yani butür sistemlere hyip deniliyor, kesin kapanıyorlar

yine geçen yılda conintellect miydi neydi ismi öyle bişeydi yine inanılmaz övüyorlardı, noldu o da kapandı

[MENTION=12717]ekrek[/MENTION] hocam birdaha söylüyorum, 10 20k yatırdığınız paranızın kanıtını konuya eklermisiniz

eğer ekleyemiyorsanız amacınız insanları kandırmak salak yerine koymak

MMM ile ugraşıyorum , yatırdıgım parayı çıkardım , İlgilenenler pm atabilir :p

Edit : MMM düşündügünüz gibi degil , benim güvenme nedenlerimi sayayım ;
HAVUZ'A Para yollamak yok , Saadet Zinciri yok , Yatırdıgın para bloke olmuyor , Bugün yatırdın diyelim yarın çekebiliyosun . Bu kadar şeffaflık varken 100 tlyide riske atabilelim diye düşündüm ve girdim.

Son düzenleme:
Tek çare kendi siteni açmak dostlar açacaksın kendi siteni.. Bütün yatırımını ona yapacaksın bak youtube ile uğraşıyoruz uğraşıyoruz en son adamlar gelip kanalı kapatıyor yada partner paramıza yatıyor. Öldürmek istiyorsun onları ama öldüremiyorsun çünkü muhtaçsın. Muhtaç olmayalım hiç kimseye kendi sitemizi açalım yaptığımız her yatırım yazdığımız her kelime bizim olsun dönsün dolaşsın bize geri dönsün. Zamanı gelir sitemiz güzel ziyaretçi almaya başlar boşver google'ada muhtaç olmazsın. Alırsın özel reklamlarını. Bakarsın dalgana. Tek sayfaya kaç reklam koyduğunda reklamverenden kaç para alacağında senin bileceğin iş. En azından google gibi youtube gibi yayıncısına değer vermeyen bizleri umursamayan platformlarla uğraşmamış oluruz. Kaç yıllık web insanıyım. Şu büyük firmalardan nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmiyorum.

Misal google sene olmuş 2016 spam sitelerin önüne geçemiyor. Sözde algoritma güncelliyor bıraksınlar ya. Sadece para odaklı çalışan sistemler. Saçma saçma seo odaklı çalıntı siteler hala ilk sıralarda çıkıyor. Olmıycak sebeplerden adsense hesap banlıyor. Yayıncılarını koruyamıyor. Hadi onu geçtim reklamverenleride adam gibi koruyamıyor. Hala reklama zorla tıklattıran sadece reklamdan oluşan siteler var görüyoruz facede ve bunlar uzun süre barınıyorlar. Ama bizim tıklanma oranlarında herhangi bir dengesizlik olsa tak diye banlıyor.

Gelelim facebook'a bir reklam vermeye çalışıyoruz sıradışı hareketler diyip hesabımızı kapatıyor. Neymiş efendim reklamı başlatıp durdurduğumuzda facebook bunu sıradışı olarak algılıyormuş reklamı durdurup başlatmıycakmışız. E kardeşim bunu yapmıycaksak o reklamı duraklat butonunu niye koyuyorsun oraya ? Hadi onuda geçtim kimlik fotosu istiyorlar hesabı açmak için ama fotoyu gönderdiğinde cevap gelmiyor. Madem cevap vermiyceksin o sayfayı oraya neden koyuyorsun ? Bazı sayfalara giriyoruz Türkçe destek yok yav koskoca facebooksun be kardeşim adam gibi bi translate yapamıyormusun ? Facebookda sadece para odaklı bir sistem haline geldi tek amaçları daha çok reklam göstermek ama büyük firmaların büyük paralarını kazanmak. Bizim gibi emekçilerin 50-100 liralık büyceleriyle uğraşmamak. Şu sistemin içine tüküreyim. Ruslar kadar olamadık. Onların Odnoklassnikisi var onların yandexi var. Bizim kafamızda anca çakallığa çalışır.

Döktüm içimi azcık rahatladım fırsat buldukça dökerim dostlar aldırış etmeyin bana siz

вαттυѕαу;1355434' Alıntı:
MMM ile ugraşıyorum , yatırdıgım parayı çıkardım , İlgilenenler pm atabilir :p

Edit : MMM düşündügünüz gibi degil , benim güvenme nedenlerimi sayayım ;
HAVUZ'A Para yollamak yok , Saadet Zinciri yok , Yatırdıgın para bloke olmuyor , Bugün yatırdın diyelim yarın çekebiliyosun . Bu kadar şeffaflık varken 100 tlyide riske atabilelim diye düşündüm ve girdim.

zamanında profitclicking ve cointellect sistemlerinide çok övüyorlardı hocam,
şimdi bakıyorumda tarihin tozlu rafları arasında yerini aldı hepsi

zamanında profitclicking ve cointellect sistemlerinide çok övüyorlardı hocam,
şimdi bakıyorumda tarihin tozlu rafları arasında yerini aldı hepsi

Hocam dediklerinin hiç birini bilmiyorum , ben yatırdıgım parayı aldım , şuan kar'a geçiyorum . Gerisi beni baglamaz . MMM battı mı çöktü mü neyse ne :D Sistem batmaz çoook güvenli gelin buraya zengin olun demiyorum , gittigi yere kadar.

Son düzenleme:
elinize şu galerilerde olan satılık kiralık yazıp arabaların camlarına takılan küçük bayraklardan alıyorsunuz gelişi 9-10 tl galerileri rent a carları gezip seyyar satıcılık yapıyorsunuz günde bi galeri istese en az 10 tane alırlar zaten 20 liradan satsan 100 lira kar oda minimumu bide kart bırakacaksın onlarda arkadaşlarına önerecekler öyle öyle büyürsün 1 senedede toptancısı olursun ayda 10k kazanırsın 1 sene sağlam çalışsan

elinize şu galerilerde olan satılık kiralık yazıp arabaların camlarına takılan küçük bayraklardan alıyorsunuz gelişi 9-10 tl galerileri rent a carları gezip seyyar satıcılık yapıyorsunuz günde bi galeri istese en az 10 tane alırlar zaten 20 liradan satsan 100 lira kar oda minimumu bide kart bırakacaksın onlarda arkadaşlarına önerecekler öyle öyle büyürsün 1 senedede toptancısı olursun ayda 10k kazanırsın 1 sene sağlam çalışsan

İyi düşünmüşsün , bu tarzı başka sektörlerde de uygulanabilir :p

Hocam Allah razı olsun , sevginden beni etiketlemişsin ama , konuyu bile anlamadım :)

hocam bir sisteme belli bir para yatıryosun günlük kazanç sağlayan bir sistem vardı,hatta server tarzı bilgisiyar kiralıyorsun sözde onların günlük kazançı geçmiş bir konu idi tam konuya deyinemedim belki aklınıza şimdi gelir

hocam bir sisteme belli bir para yatıryosun günlük kazanç sağlayan bir sistem vardı,hatta server tarzı bilgisiyar kiralıyorsun sözde onların günlük kazançı geçmiş bir konu idi tam konuya deyinemedim belki aklınıza şimdi gelir

O tarz sistemler var fazlasıyla hocam , benim düşüncem : hala hiç bir sistem yt kadar iyi değil . Zamanı özgüne ayırmak daha mantıklı bence . İnşallah hepimiz haftada 1 video atıp rahat rahat kazananlardan oluruz ..

O tarz sistemler var fazlasıyla hocam , benim düşüncem : hala hiç bir sistem yt kadar iyi değil . Zamanı özgüne ayırmak daha mantıklı bence . İnşallah hepimiz haftada 1 video atıp rahat rahat kazananlardan oluruz ..

İnşallah hocam, yt'den hariç başka sektörde ilerlemekte varda.Dış seo için adamların çıkardığı aylık maliyet 2k üstü :) sektörde 1 yıl sonunda söz sahibi olacağını dile getiriyorlar

yıllık seo maliyeti : 20 k üstü ,keşke zamanında kazandıgımızda yatırım yapabilseydik :)

Son düzenleme:
Domain ticareti yapın. 888 içeren 7N com alın ( 9888464 .com gibi). Yakında bunlar da 69 dolar taban fiyatını görür.

Son düzenleme:
Youtube dışı,en sağlam gelir kapısı olarak mobil uygulama sektörünü öneriyorum.
Detaylı bilgiler konumuzda mevcut : http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/94241-mobincube-tanitim.html

Örnek bir kazanç istatistik raporu :
z55pQ4.png

Fiverr'de her şeyi satıyorlar.Siz de deneyebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri