YT Editörü Fazla Kullanmayınız.

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar .. YT Editörünü fazla kullanmayin ..

1 Kanalı Takibe Almıştım.. kac kisi izlicek diye adamın tüm videoları tepetaklak olmuş Editörle .. bir süre sonra F5 yaptim Kanali Spamdan Kapanmiş ..

Galiba Editör de artık Kapanma sebebi .. ( Kanalda max 10 video vardı. )

Galiba demiyelimde Editör kapanma sebebi :) Fazla yüklenmeyin ..

editör candır abi öyle deme ya :) son 3 4 gündür sadece editör kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

yt vıdeo edıtorle yukledıgın vıdeolarda ne tur ıslem yaptın? unlem gecmek ıcın ters cevır renk regıstır gıbı seyler yaptıysan eger o yuzden kapanmıs olabılır

20 video editledim ayni anda daha duzenlemesi bitmeden kanal patladi

Discovery cihazımdan gönderildi

kanalın selayeti için fazla kullanmanızı tavsiye etmiyorum şiddetle.

ünlem geçmek için farklı yöntemler arayın...

özgün projelerde kullan diye verilmiş bi kolaylık o editör spam videolarını ünlemden geçir adamların serverlarını meşgul et diye değil hocam.. :D

şu ana kadar 400den fazla videoyu bu şekilde yaptım sorun olmadı.Madem o efekti koymuşlar kullanmak sorun yaratmaz.Ha o efekti kapatırlar belki veya efekt versende ünlemde kalır orası ayrı.

şu ana kadar 400den fazla videoyu bu şekilde yaptım sorun olmadı.Madem o efekti koymuşlar kullanmak sorun yaratmaz.Ha o efekti kapatırlar belki veya efekt versende ünlemde kalır orası ayrı.

hiç aynı sayfada 100 yada üzeri video editlediniz mi ?

Aynı anda 10 video yu ters çevirdiğin oldu mu?

Aynı anda 20+ video işliyorum.Hiç bir sıkıntı yaşamadım.ve 1 kanalda 70 küsür videonun tamamını editör kullanarak yaptım.Sorun yaşamadım.
Tabi bir süre sonra video işlenmesinden dolayı YT editöreü kullanamıyorsun.videolar işlendikten 1 saat içerisinde falan tekrar normale dönüyor.

20 video editledim ayni anda daha duzenlemesi bitmeden kanal patladi

Discovery cihazımdan gönderildi

Video yüklemesini nasıl gerçekleştirdin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri