YT İçin Uygun Notebook Max 300 TL 2. el

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
[MENTION=29276]senss17[/MENTION] özel mesaj at benim butcemden fazlasını istedi fakat istediği fiyat eder pcsi bana max 300 tllik lazm

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 23:05 ----------

[/COLOR [MENTION=29276]senss17[/MENTION] özel mesaj at benim butcemden fazlasını istedi fakat istediği fiyat eder pcsi bana max 300 tllik lazm

Hocam gereksiz fazla fiyat istiyorlar %90 i bilgisayar dukkanindan oldgndan fiyatlar kabarik ben forumda cok ihtiyaci olmadgi notebookunu satan kisi aryrm dahan uygun fiyata

Haklısınız hocam postu attıktan sonra farkına vardım ürünlerin yarısından çoğunun bir yerleri kırık dökük oldugunu forumda elbet satan çıkar hocam bende nasip olursa uygun fiyata yakında ekrana monteli bilgisayar almayı düşünüyorum nasip kısmet hocam

Ne kadara bırakacaksınız. 3 ay sonra gaming notebook alacam hocam bana 300 max 400 tl olabilecek bi pc lazm

---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 22:48 ----------

Satiyo musunuz özelliklerine bakabilirmiyim

Satmıyorum, bende yeni satın aldım :)

Hocam netbook almamanı tavsiye ederim. Netbooklar baya bir kısılmış olarak geliyorlar.Zaten amaçlarıda buydu.Performanstan kısıp fiyatı ucuzlatmak.Elimde netbook olduğundan performansını biliyorum seni tatmin etmeyecektir.YouTube işlerine gelmez bunlar.

Core i3 ve 3-4 Gb ramli bir notebook işinizi görecektir.

Üniversiteye başlayacağım arkadaşlar böyle rahatça kanal açıp, vds ye bağlanabileceğimiz max 300-400 TL'lik iyi bir bilgisayar nerden bulabilirim ?
[MENTION=10097]JoNeST[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION]

Max 400 tl ye kadar arkadaslarrrr:(

Arkadaşlar elinde kullanmadığı veya satmak istediğiniz YT için kullanabileceğim bir pc arıyorum. Max 300 TL olacak şekilde ekranı çok kötü olmayan benimkisi çok kötü cünkü 1 saat bakayım 5 saat uyumam gerekiyor tüplü gibi bir şey.
Elinde olan varsa max 400 tl olacak şekilde satın alabilirim.

3 ay kullanacağım sonra yeni pc almayı düşünüyorum ona göre fiyat söylerseniz sevinirim :)

Hocam nerden aldınız yani kişiden mi yoksa bilgisayarcılar dan mı . Ben sordum dandik dandik laptoplar 500 den aşagı degil.

Connecting site...

Connecting site...

Connecting site...

yetişen alır

Hocam benm isimi 3 ayligina gorecek bisi olacak 1 ayda onun tamirine ugrasmak vsvs sagolun ama ismi gormez

---------- Spam Engelliyici 14:38 ---------- Önceki Mesaj 14:35 ----------

Üniversiteye başlayacağım arkadaşlar böyle rahatça kanal açıp, vds ye bağlanabileceğimiz max 300-400 TL'lik iyi bir bilgisayar nerden bulabilirim ?

[MENTION=10097]JoNeST[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
Dostum biswy demiyorum ama abartmaya basladn bwnim konumda sen pc almaya calsiiyosun yaptgn ayıp yani konunu ac oyle sey yap ben notebook almis olsam anlarm alacagmz fiyatlarda ayni

Hocam benm isimi 3 ayligina gorecek bisi olacak 1 ayda onun tamirine ugrasmak vsvs sagolun ama ismi gormez

---------- Spam Engelliyici 14:38 ---------- Önceki Mesaj 14:35 ----------

Dostum biswy demiyorum ama abartmaya basladn bwnim konumda sen pc almaya calsiiyosun yaptgn ayıp yani konunu ac oyle sey yap ben notebook almis olsam anlarm alacagmz fiyatlarda ayni

Hocam tekrar konu açma gereği duymadım konuyu baltalamak gibide bir amacım yok. Yanlış düşünüyorsunuz

Hocam tekrar konu açma gereği duymadım konuyu baltalamak gibide bir amacım yok. Yanlış düşünüyorsunuz

Hocam acil ihtiyactan konu aciyorum benmde 300-400 limitim var sizde konuya gelip kişileri etiketleyip soylw soyle notebook var mi alacam diyosunuz siz 700 800 tllik alsanz sorun deglde benim alacagm pc almaya calisiyosunuz yeni konu acin illa yardimci olan olur

Guncellllllll elinizde kullanamdginiz uygun fiyatta pc niz varsa mesaj atij arkadaslar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri