Yt İle Adsense Birbirini Tutmuyor :/

serricatil1

Kayıtlı Üye
Tek Bir Tane Adsense Hesabım ve Tek Bir Tane Youtube Hesabım var Abiler..

Adsense'deki kazançlarla yt deki paralar birbirini tutmuyor neden ?

Mesela Ayın 15'inde Adsense'deki Kazanç 15 Tl ,
Aynı gün için Ayın 15'inde Adsense'de 5 Dolar Diye Gözükür..

Bir Kaç Arkadaş Adsense hesabına birden fazla kanal bağlı olduğu için söyledi ..

Ben Eminim ki O Adsense Hesabına Sadece O kanal Bağlı ..

Şimdiden Teşekkürler :)

Adsense tam verileri yansıtmıyor.Analytics üzerindeki kazançlarınızı önemseyin.

Aynen Kardeşim , Fakat 5 ile 7 Tl arasında Kesinti Oluyor :) Banada Yazıgg :D

---------- Mesaj saat 14:06:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:00:52 civarında gönderildi. ----------

Yardımmmmmmmmmmm Please :(((

O zaman ben öleyim. Analyticte 3000 lira var. Adsensede 6000 lira bu kadar kesinti olur mu? Bu aralik kazancim

öncelikle,youtube kazançları 3-4 gün geriden geliyor.kazanç sayfasına girince tarihe dikkat edin,adsense de düne baktıgınızda mesela 22.12.2013 kazancını görürsünüz,youtube da ise 3-4 gün öncesini görebilirsiniz en son.22.12.2013ü şuan youtube da göremezsiniz...

maaşallah ozaman :))

Ben günlük 9 lira kazanayım yeter diyordum. Her ay 200 lira alirim . İki video attim. Birbirinin devami şeklinde. Part 1 iki gun once dunya geneli yedi. Sadece part2 kaldı. O da dun 400 lira kazandirdi. Her gun sabit 350 kazaniyorum. Allah hepimize nasip eder insallah

Ben günlük 9 lira kazanayım yeter diyordum. Her ay 200 lira alirim . İki video attim. Birbirinin devami şeklinde. Part 1 iki gun once dunya geneli yedi. Sadece part2 kaldı. O da dun 400 lira kazandirdi. Her gun sabit 350 kazaniyorum. Allah hepimize nasip eder insallah
amin inşallah ama part 1 e engel geldiyse diğerinede gelebilir dikkat et :)

Ve Dunya geneli geldi. Para kazanma kapanmadı. Garantiye almak için kanalı sildim ama gmail duruyor onuda silmeli miyim bi sıkıntı oluşturur mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri