Yt ile kazanan arkadaşlara bir soru ?

reklam_34

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün deneme amaçlı gece kana 1 tane video yükledim türkçe komedi kategorisinde ve yatmadan önce bunu facebookta sadece 10 grupta paylaştım.
Maximum 5 dk mı almştır. Az önce aklıma geldi videoya bakayım dedim 300 izlenme almış. Demem şu ki bir kanala sadece facebook paylaşım ile 5 dk lık bir zaman harcama ile 300 izlenim geldi. benim elimde 12 adet face hesap ve toplamda paylaşım yaptığım 200 grup bulunmakta. Herşeyi bir yana bırakıp bu gruplar ile günde 3 video için çalışsam nolur ? Yt hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum bunu bişeyler ispatlama çabasında değilim yanlış anlaşılmasın :)

Görüşlerinizi bekliyorum.

İYİ FORUMLAR

Bu şekilde çalışanlar illaki vardır.Ama burada bulman zor olabilir.Yani bunları ancak deneyip görebilirsin ama faydası olacağı kesin bana kalırsa.
En azından 3-5 video hazırla bak bakalım ne kadar hit geliyor ne getirisi oluyor uğraştığına değer mi.

yanisi şu özgün yada spam hiç farketmez bu yöntem işe yararmı tek başına

Yöntem ise yarar tabiki hatta su bile olabilir spam yada kendine ait ilginc bir video ile bi kac paylasim yaparsin olaki bu paylasim insanlarin hosuna gider cezmi kalorifer kemal eksioglu caps gibi buyuk sayfalara ve hatta (yabanci dilli iceriklerin icin ) yabanci sayfalara cikabilirsin.
Ama
Bu ama buyuk bir amadır
1)Gruplarda yaptigin paylasimlar bir sure sonra gruptaki kisiler tarafindan hem facede hem yt de sikayet ve dislike alabilir.
2) eger ki spam icerik calisacaksan kanalin her an kapanabilir.
3) var oldugun gruplardan backlink almaya calistikca bu farkedilip cıkarilabilirsin.

Sosyal medya uzerinden videolarina hit almak amacindaysan bence kanalin ozgun yada en azindan yari ozgun olsun ek olarak sadece fb degil butun paylasim sitelerinde yapman daha faydali olur.

Yöntem ise yarar tabiki hatta su bile olabilir spam yada kendine ait ilginc bir video ile bi kac paylasim yaparsin olaki bu paylasim insanlarin hosuna gider cezmi kalorifer kemal eksioglu caps gibi buyuk sayfalara ve hatta (yabanci dilli iceriklerin icin ) yabanci sayfalara cikabilirsin.
Ama
Bu ama buyuk bir amadır
1)Gruplarda yaptigin paylasimlar bir sure sonra gruptaki kisiler tarafindan hem facede hem yt de sikayet ve dislike alabilir.
2) eger ki spam icerik calisacaksan kanalin her an kapanabilir.
3) var oldugun gruplardan backlink almaya calistikca bu farkedilip cıkarilabilirsin.

Sosyal medya uzerinden videolarina hit almak amacindaysan bence kanalin ozgun yada en azindan yari ozgun olsun ek olarak sadece fb degil butun paylasim sitelerinde yapman daha faydali olur.

grupların tamamında sürekli aktif olmaya çalışıyorum sayfa üzerinden paylaşım yaptığımda 60 bin izleme aldığım videolarda mevcut fakat youtube kanal açıp oraya video yükleyip ordan paylaşım yapmak aklımda yoktu dün gece öylesine bir denemeydi sadece ama dediğiniz gibi özgün olmak lazım fakat aklımda zerre bişey yok :)

bunu özgünde yap, günde 2 video hazırlayıp yapsan bir de elinde yabancı bir kitle varsa efsane kaymak yersin. ha türkçe de olur tabi ama getirisi az olur yine işe yarar. bunun bir değişik versiyonu g+ ile millet ne ekmekler götürdü aklın durur. güzel yöntem ama kesinlikle özgünde yap.

bunu özgünde yap, günde 2 video hazırlayıp yapsan bir de elinde yabancı bir kitle varsa efsane kaymak yersin. ha türkçe de olur tabi ama getirisi az olur yine işe yarar. bunun bir değişik versiyonu g+ ile millet ne ekmekler götürdü aklın durur. güzel yöntem ama kesinlikle özgünde yap.

VALLA hocam g+ kullanmasını bile bilmiyorum diyebilirim :) De özgünde ne yapabilirim hiç bilmiyorum :)

VALLA hocam g+ kullanmasını bile bilmiyorum diyebilirim :) De özgünde ne yapabilirim hiç bilmiyorum :)

onu da elindeki kitleye göre düşün bence. yaş ortalamaları kaç, neyi beğenirler, en çok hangi tarzda geri dönüş alıyorsun, sayfalar ne üzerine, en çok geri dönüşü hangi saat aralıklarında alıyorsun vs vs teknik dilde biraz pazar araştırmasına çık bir bakalım sonra en mantıklısını karar ver

onu da elindeki kitleye göre düşün bence. yaş ortalamaları kaç, neyi beğenirler, en çok hangi tarzda geri dönüş alıyorsun, sayfalar ne üzerine, en çok geri dönüşü hangi saat aralıklarında alıyorsun vs vs teknik dilde biraz pazar araştırmasına çık bir bakalım sonra en mantıklısını karar ver

kategori kitle vs. belli ama özgün olaraak yapabilecek bişey gelmiyor aklıma. Kamera karşısınada geçebilecek biri değilim :)

hımm mantıklı :) komedi mizah kategorisi için slayt tutar mı hocam meselaa

yani tutabilir funny pictures vs böyle kategorilere gir bak bakalım bir neler yapmışlar nasıl çalışmışlar zaten izleye izleye diğer videolara baka baka kafanda bir kaç fikir oluşur hocam :)

cvp

yanisi şu özgün yada spam hiç farketmez bu yöntem işe yararmı tek başına

spamda zaten dıkkat cok cekınce kanala saldırıda fazla olmakta kısıye gore degısır ben yapmıyorum yaparsam artısı olur o ayrı konu.

ozgunde ıse yarar tabıkı ekstra sosyal platformlardada paylasırsın

peki hocam türkçede 3 er videoyada günde 3 er bin izlenim alsam min kazanç ne olur değer mi yani

Spam yapanlar yani sizin yaptığınız gibi internetten video indirip youtube yükleyenler , Yani biz :D yüklediğimiz videoları facebookda filan paylaşmayız , şikayet v.s. gibi sorunlardan dolayı kanal kapanır ..Zaten populer videoların ömrü kısa olur, çabuk telif gelir..

Şimdi senin facebook grupların varya , desen ki videolarınız facebook sayfalarında paylaşıyım hatta üzerine size para veriyim , kimse paylaşmaz...

Bu iş samanlıkda iğne aramak gibidir , o iğneyi bulursan para kazanırsın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri