Yt iyic kafayı yedi.ŞİMDİ DE VİDEOLARIN SESİ YOK !!

• Kullanıcı zzinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

zzinan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sizde nedir durum bilmiyorum ama yerli yabancı birçok kanAlımda ses sorunu var.. videoların sesi çıkmıyor.reklamlar bır gozukup bir kayboluyor.bazı başka kanallarda da aynı seyle karsılastım..

HAYIRDIR INSALLAH ??

not : (SORUN PC BAZLI DEĞİLDİR)

Arkadaşlar sizde nedir durum bilmiyorum ama yerli yabancı birçok kanAlımda ses sorunu var.. videoların sesi çıkmıyor.reklamlar bır gozukup bir kayboluyor.bazı başka kanallarda da aynı seyle karsılastım..

HAYIRDIR INSALLAH ??

not : (SORUN PC BAZLI DEĞİLDİR)

hocam sorun pc bazlı değil diyorsunda sorun idman kullanıyorsan idman bazlıdır. indirdiğin videoyu bir dinle bakalım ses varmı yokmu. idman bu aralar google cromda çoğunlukla videoları ikiye bölüyor. sesi ayrı görüntüyü ayrı indirir oldu.

dostum ıdman kullanmıyorum.elimdekı 2 ayrı pc den boyle sacma bı durumla karsılaştım.2 de arkadasıma sorum onlar da aynı sey oldugunu soylediler. başına gelen var mı dıye bır sorayım dedım

en son 2 saat kadar once ındırme yaptım programsız net uzerınden de programla ya da pc yle bir alakası var mı dıyorsunuz .. kafam karıstı durum hala aynı :S

chrome dan indirilen videolarda o sorun oluyor diğer tarayıcıları deneyin

Eger indirdigniz videoyu acmadan geri youtubeye yukluyorsaniz ee ben nediyim ki daha.. sesde cikmaz ihtarda alirsiniz, yanlismi anladimacaba...

Siz indirdiginzi videoyu artik uzerinde oynamayi gectim de ne nasildir diye bakmadan mi yukluyorsunuz ?

Reklamlarin bir var olmasi bir olmamasi normaldir. bazen verecek reklam bulamazlar cikmaz ama ses olayi ne pc nede youtube sorunudur.

sorununuza coum bulabiliriz ama sunu gercekten merak ediyorum.

Videoyu neyle indirdiginiz onemli degil ses ve goruntu varligindan emin olarakmi yukluyorsunuz ?

Eger indirdigniz videoyu acmadan geri youtubeye yukluyorsaniz ee ben nediyim ki daha.. sesde cikmaz ihtarda alirsiniz, yanlismi anladimacaba...

Siz indirdiginzi videoyu artik uzerinde oynamayi gectim de ne nasildir diye bakmadan mi yukluyorsunuz ?

Reklamlarin bir var olmasi bir olmamasi normaldir. bazen verecek reklam bulamazlar cikmaz ama ses olayi ne pc nede youtube sorunudur.

sorununuza coum bulabiliriz ama sunu gercekten merak ediyorum.

Videoyu neyle indirdiginiz onemli degil ses ve goruntu varligindan emin olarakmi yukluyorsunuz ?

Vakit ayırdığın ve yardımların için teşekkür ederim

etc_computer isimli Üyemizin Posta girişi doludur.

Bilgin olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri