YT İzlenim Veren Bot Yapımı (100.000) Views

• Kullanıcı Pala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar her tarafta izlenim veren siteler var , ve 100 bin izlenıme sizlerden tonlarca para alıyorlar benden de öyle , ben yazılımcıyım üniversitede yazılım okuyorum bir tane size beleşten 100 bin falan izleme veren bir bot yapsam bir arkadaş ile beraber hanı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar delphi'den yada visual basicten anlayan arkadaşlar varsa yapalım onla beraber eger yoksada ben tek yapmaya çalışıp sizlere ücretsiz olarak dagıtmak istiyorum.

Şahsen benim işime çok yarar ama sizlerın işinede yarar mı bilmiyorum :)

Eger ki böyle bir şeyi yapabilrsem gerçekten herkese ücretsiz olarak proğramı dagıtmayı planlıyorum

YT ailesinin bütün üyeleri benim için candır...

Bugun Başlıyorum Proğramı yazmaya..
---------------------------------------------------------
Not: Bildiğiniz izlenim botlari varsa yt'de önceden vardı bir arkadaş ücretsiz olarak 5000 izlenım saglayan bir bot paylaşmıştı o botu bilmeyenler paylaşabilirler bu konu'nun altında :)

Kendinize iyi bakın..

Arkadaşlar her tarafta izlenim veren siteler ben yazılımcıyım üniversitede yazılım okuyorum bir tane size beleşten 100 bin falan izleme veren bir bot yapsam bir arkadaş ile beraber hanı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar delphi'den yada visual basicten anlayan arkadaşlar varsa yapalım onla beraber eger yoksada ben tek yapmaya çalışıp sizlere ücretsiz olarak dagıtmak istiyorum.

Eger ki böyle bir şeyi yapabilrsem gerçekten herkese ücretsiz olarak proğramı dagıtmayı planlıyorum

Not: Bildiğiniz izlenim botlari varsa yt'de önceden vardı bir arkadaş ücretsiz olarak 5000 izlenım saglayan bir bot paylaşmıştı o botu bilmeyenler paylaşabilirler bu konu'nun altında :)

Kendinize iyi bakın..

Aldığınız eğitimin kalitesinden şüpheliyim..Hitle programın ne ilgisi var ? :(

Kardeşim ip olayını nasıl aşacaksın?
İzlenimlerde her İp izlenim yaparken en az bilmem kaç saniye veya dakika videoda durabilecek mi?

100 k İp temiz sorunsuz temin edebilecek misin. Bu işler maalesef kolay değil.

100 k önemli değil sen 5'er k yap o bile yeter. :D

Aldığınız eğitimin kalitesinden şüpheliyim..Hitle programın ne ilgisi var ? :(

ip değiştirip çerez temizleyip izlenim yapan programlar var,yazılır da bu programlarla hit de kasılır..Addme fast benzeri sitelerde de zaten hostlarında kurulu bu tarz botlarla hizmet verirler
[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] hocam bu tarz bir program yazmıştı da geçenlerde kullandım sorunlar oluştu..partnerlik başvuruları için kullanışlı olur bence

Adsense nin en sevdiği izlenimlerdir bunlar:D

Yapılmayacak birşey değil ama sürekli güncel olması lazım. Google bu işi nasıl çözer bilemem ama her ip videoları birbirinden farklı sürelerde izlerse güzel birşeyler olabilir. En azından bir sürelik

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] benim kardeşimdir öz olmasada öz kardeşim gibidir. Üniversitede ki hocalarımla beraber yardım alaraktan bişiler yapmaya çalışacagım inşallah başarılı olursam artık sizlerınde videolarını yükseltmede biraz olsun katkım olursa hepınızın dua'sını bekliyorm yardımcı olabilirsem ne mutllu bana :)

Kolay gelsin hocam süper olur yaparsanız.

bende yapayım dedimde proxy list error ...

aslında botnet oluşturucaksın 100bin pc'ye bulastırıcaksın ondan sonra ıstedıgın gıbı 100bin pc'yi zombi gibi kullanabılırsın . :D

Torrent mantiginda yapicaksin bunu en sagliklisi budur. Misal baslangicta 100 izlenme hakki vericeksin ve sayfada kalma surresini random yapicaksin bu programi kullanan herkes bir birinin videolarini izlemis olacak yani bu sekilde hepsi organik izlenim olcak. Yoksa proxy falan google hic mi hic sevmiyor:)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar her tarafta izlenim veren siteler var , ve 100 bin izlenıme sizlerden tonlarca para alıyorlar benden de öyle , ben yazılımcıyım üniversitede yazılım okuyorum bir tane size beleşten 100 bin falan izleme veren bir bot yapsam bir arkadaş ile beraber hanı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar delphi'den yada visual basicten anlayan arkadaşlar varsa yapalım onla beraber eger yoksada ben tek yapmaya çalışıp sizlere ücretsiz olarak dagıtmak istiyorum.

Kendinize iyi bakın..

Sn. Pala. Bu youtube hit programının yapılması için çok çabaladım ama bir türlü nasip olmadı. Hocam proxyli sistemler youtube için verimli olmayabilir.301 e takılma olasılığı yüksek.
Web site hit programları gibi direkt ve anahtar kelime girerek videoya ulaşma gibi bir şey olursa o izlenen video kısa zamanda ön sıralara çıkacaktır.
Kelime bazlı aramayı googlede değilde youtube aramasında yapacak. Herkes kendi masa üsütnden yani herkes kendi ip adresinden normal şekilde explorer tarayıcısına girip anahtar kelime girip videoyu izlemiş olacak.
Böyle bir şey yaprsanız çok makbule geçecektir.

Botnet fikri oldukça iyi yapılabilir

Sn. Pala. Bu youtube hit programının yapılması için çok çabaladım ama bir türlü nasip olmadı. Hocam proxyli sistemler youtube için verimli olmayabilir.301 e takılma olasılığı yüksek.
Web site hit programları gibi direkt ve anahtar kelime girerek videoya ulaşma gibi bir şey olursa o izlenen video kısa zamanda ön sıralara çıkacaktır.
Kelime bazlı aramayı googlede değilde youtube aramasında yapacak. Herkes kendi masa üsütnden yani herkes kendi ip adresinden normal şekilde explorer tarayıcısına girip anahtar kelime girip videoyu izlemiş olacak.
Böyle bir şey yaprsanız çok makbule geçecektir.

Bak bu fikir çok mantıklı. Anahtar kelime aratılarak gidilmesi çok zekice olur. Aslında CURL ile PHP'de ref'i kandırabilirsem sinsice bir planım var ama hileli yollara bulaşmak istemiyorum.

Botnet fikri oldukça iyi yapılabilir

Botnet tamam ama oda çok mantıklı ve sağlıklı değil. Her kullanıcı için en azından.

301+ videolarda uygulanırsa sorun olmaz diye düşünüyorum. herhalde 301den sonra bakmıyorlar hitlerin kaynaklarına.

yapımı konusunda yardımcı olmak ısterdım ancak suan elımde buyuk bir proje var, onunla ilgili yogunum ancak konuya bakarken dusunmeden aklıma gelen bır fıkrı paylasmak ıstedım.
İllegal bir yol ancak aklıma ılk gelen bu oldu nedense :)
server üzerinden sadece bu ıs ıcın kullanılacak bır bot yazılır ve bu bot'a girebileceğimiz bilgisayarların ıp ve şifreleri listelenir.
Bu bilgisayarlar daha önceden tespıt edılır ve bu bılgısayar ıle ıletısım kuran her bılgısayara otomatık baglantı aktarılır ve aktarım yapılan bılgısayarlar da bırbırlerıne aktarım yaparak sonsuz bır baglantı olusturulur ve yakalanmanız cıddı derecede yuksek olur :D
program server üzerinden bu açık kaynak bilgisayarlara otomatik baglantı kurar ve belirli komutlar yardımı ile video sayfasını arka planda acabılır. Tıpkı bir siteye girdiğinizde yan sekmede açılan videolu reklam gibi videoyu açabilir.
Sıstemın hızlı calısması ıcın masaustu program degılde ms-dos uzerınden calısabılen bır program yazılırsa ve guzelde bır sıstem uzerıne kurulursa falan fılan ıste :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri