yt kanal açabilen var mı ? (özellikle ringring ile )

• Kullanıcı 0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
açtığı mailleri spama düşenler sorularımı yanıtlarsa yanlıştan yola çıkarak doğruyu bulursunuz. MAC le Modem le TTNET le falan alakası yok.

1. gmaili açtıktan sonra gmailin içine giriyor musun yoksa temizlik yapıp hemen çıkıyor musun ?

2. gmail açtıktan sonra hemen gmail'i optimize edip youtup kanal açıyor musun ?

Bu işin Pc ile, Mac ile, Konum ile, Cerez ile, ip ile, Modem ile, bi alakasi yok. Baska geri ne kaliyor artik onuda bulup cikarmak lazim. Explorerden aciyorum ben onaya takilmadan fakat spama dusuyor. Demekki eksik olan biseyler var onuda bulmak lazim işte. Yalandan kimse ustteki seceneklerde takili kalmasin.
o saydıklarınızı önemsemediğiniz sürece kanallarınız kapanmaya devam edecek.
Bunlarda benim tecrübelerim

o saydıklarınızı önemsemediğiniz sürece kanallarınız kapanmaya devam edecek.
Bunlarda benim tecrübelerim

Hocam, bunun onemsememekle bi ilgisi yok bu sayfaya suan yazanlarin %90 kesimi zaten kismi temizlikler yapmaktadir herkesin bildigi temizlikler yani. SOnucta burada kimse ayni ip ile kanallari kullanmiyor yada cerez temizlemeden kanallarina giris yapmiyor benim soylemek istedigim yazilan seceneklere yogunlasmamak.

---------- Spam Engelliyici 21:42 ---------- Önceki Mesaj 21:40 ----------

açtığı mailleri spama düşenler sorularımı yanıtlarsa yanlıştan yola çıkarak doğruyu bulursunuz. MAC le Modem le TTNET le falan alakası yok.

1. gmaili açtıktan sonra gmailin içine giriyor musun yoksa temizlik yapıp hemen çıkıyor musun ?

2. gmail açtıktan sonra hemen gmail'i optimize edip youtup kanal açıyor musun ?

İlyas hocam, sen benden farklimi aciyorsun? Ayni sekilde aciyoruz ve 3 taneden fazla art arda actigimda spama dusuyor. Normalde 2-3 tane acarsam spama dusmuyor.

Arkadaşlar neden bilmiyorum ama ben satış yapıyorum şuanda ve kapanma yaşamıyorum yeni sistemimiz ile 15 gün önce açtığım kanalların hepsi duruyor yani sıkıntı yok neden kaynaklıdır bu sorun bilmiyorum

ünleme düşen kanal için bildiğiniz telefon doğrulama sistemi varmı acaba?

yanlışım yok hocam hakkında çok şikayet konusu açıldı zamanında nerdeyse forumdaki herkes şikayetçiydi amacım kimseyi karalamak vs. değil kanal satmam etmem sadece gördüğümü söylüyorum hatta kanal satması falanda yasaklanıcaktı noldu bilmiyorum bide şunuda unutmadım kanallar 1tlden satılırken ülke seçme gitmişti o gün pars yazılım fiyatı hemen yükseltip karaborsa yapmıştı hemen ertesi günde google o sorunu düzeltmişti kara borsa satıştan kanal alanlar yediği kazıkla kalmıştı hiç unutmam bunuda, anladığım kadarıyla arkadaşta ticaret ahlakı biraz farklı işliyo eğer pars yazılım gelip böyle bişey yapmadım hakkımda şikayet açılmadı derse ben tüm kanallarımı ytpara da dağıtıcam bu kadar net kimseyide karalamıyorum
Sok oldum acikcasi.

[MENTION=8078]brocker[/MENTION] hocam bu konu üzerine bi kafa patlatsak. Nerden yakalayabilir Google.Sonuçta kendimizi hep farklı bilgisayar gibi tanıttık şuana kadar.Doğrulamaya düşüyorsa bi yerden yakalıyo demektir.Nereden yakalıyo.Her tarayıcıda denedim.Sorun tarayıcılarda değil.En azından bundan eminim.Acaba GoogleClean mı fixlendi?

Bende de 4 gün öncesine kadar bir sorun yoktu . Açtıklarım kapanmıyordu ancak 4 gündür telefon onayına takılmaya başladım . Artık nereden yakalıyor çözemedim kaç gündür kafa patlatıyorum. Üniversite öğrencisiyim aylardır harçlığımı mailden çıkarıyorum . Artık Sorunun çözümü varsa bulmak zorundayım.

sorunsuz acıyorum ben 5 6 gundur gunde 1 2 tane gmaıl acılıyor hıc bır turlu sorun yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri