YT Kanal Bulma Programı v1.2 - Kelime Bazlı Arama - Trend Kelimelere Göre Kanal Arama

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmediğimden soruyorum.Bu program java ile de yazılabilir mi?

2)Eğer biliyosanız java mı daha kolay viusal basic mi?

Java hakkında bilgim yok hocam. VB zor biraz fakat ben vb ile başladığım için alıştım. Yeni başlayacaklar için C# tavsiye ediliyor. Dediğim gibi başka diller hakkında bilgim yok hocam.

skype ekledim hocam

---------- Spam Engelliyici 12:44 ---------- Önceki Mesaj 12:25 ----------

Lisans satın alındı gayet işlevsel program teşekkürler murat bey

Arkadaşlar 1.9 versiyonunda yine bomba gibi bir özellik sizi bekliyor olacak. Program bir txt dosyasına girilen kelime listesini toptan aratacak ve sizin belirlediğiniz kriterlere göre listelediği kanalları yine bir txt dosyasına atacak. Böylece program kelimeleri tek tek aramayla geçireceğiniz değerli zamanınızı minimuma düşürecek. Önerisinden dolayı [MENTION=13914]brain[/MENTION] hocama çok teşekkür ederim.

TEam de Programın özelliklerini tek tek gösterdi... Program değil , Destan yazmış . Ellerine sağlık diyorum baska bişey demiyorum. En kısa zamanda Programı alacağım. Şiddetle tavsiye edilir...

güzel bişeye benziyor.

Sağolun hocam. Programı satın alan müşterilerimden hiç olumsuz bildirim almadım. Problemler olduğunda anında çözmeye çalıştık ve çözdükte. Gün geçtikçe yeni özellikler eklemeye çalışıyorum. Bu program sayesinde kazanmamak neredeyse imkansız hocam. Eğer programı denemek isterseniz pm atın, özelliklerini bi inceleyin derim. Bol kazançlar...

1 adet program satın alınmıştır kendisine çok teşekkür ederim ellerine sağlık 4-4 program olmuş

Videoyu izledim işime yarıcak bir program olduğunu düşünüyorum. Hafta içi alabilirim iyi çalışmalar

Videoyu izledim işime yarıcak bir program olduğunu düşünüyorum. Hafta içi alabilirim iyi çalışmalar

Hocam o videodan sonra bir çok güncelleme ekledim. Yeni video çekme zamanım olmadı. Ama eminim işinize fazlasıyla yarayacaktır hocam. İnşallah beklerim hocam. Eğer denemek isterseniz pm atın hocam.

Edit: Amma "hocam" demişim :)

Son düzenleme:
Evettt dedim ve programı satın aldım işim kolaylaştı çok memnun kaldım. Programdan bahsetmek gerekirse muhteşem ben bile bu kadar detaylı araştırma yapamıyordum üseniyordum üşenenler için birebir arkadaşlar herkesin işini kolaylaştıran adam [MENTION=12575]bio33[/MENTION] abimizde ellerine sağlık diyorum. :)

Evettt dedim ve programı satın aldım işim kolaylaştı çok memnun kaldım. Programdan bahsetmek gerekirse muhteşem ben bile bu kadar detaylı araştırma yapamıyordum üseniyordum üşenenler için birebir arkadaşlar herkesin işini kolaylaştıran adam @bio33 abimizde ellerine sağlık diyorum. :)

Güle güle kullanın hocam. Daha fazla kazanacağınızdan emin olabilirsiniz :)

son sürüm çok aşmış kendini..durdurana aşk olsun seni bro :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri