YT Kanal Bulma Programı v1.2 - Kelime Bazlı Arama - Trend Kelimelere Göre Kanal Arama

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kelimeyi arattiktan sonra islem tamamlandi diyor ama buldugu videolari listelemiyor ve program donup kaliyor task manager den kapatmak zorunda kaliyorum. (VDS win8.1)

Kelimeyi arattiktan sonra islem tamamlandi diyor ama buldugu videolari listelemiyor ve program donup kaliyor task manager den kapatmak zorunda kaliyorum. (VDS win8.1)

hocam mesajınızı görünce hemen ilgilenecektir.Yönetici olarak çalıştırmayı denedinizmi ve uyumluluk ayarlarından windows 8 i seçin.

Merhaba Hocam;
Eğer programı vds de çalıştırmıyorsanız kendi masaüstünde çalıştırıyorsanız lokasyon ayarları TÜRKİYE olmalıdır.

Vds de çalıştırıyorsanız VDS nizin lokasyonuna göre siz de lokasyon ayarlarını yapmalısınız. Aslında oraya bi r seçenek getirmeliyim. Kendi bilgisayarımda çalıştırıyorum yada vds de çalıştırıyorum gibisinden. Sorun devam ederse mutlaka yazın hocam. Bol kazançlar :)

lokasyonu abd secmistim abd videolarini bulsun diye. Simdi vds lokasyon olan fransa yaptim ve aninda aradiigm vieolari listeledi. 2 tikta tüm forumu ifsa etti program: ne kadarda full episode yükleyen varmis arkadas :D

@bio33 hocamdan az önce programı aldım çok teşekkür ederim güzel bir program bizlerin ufkunu açacaktır umarım :)

---------- Spam Engelliyici 00:46 ---------- Önceki Mesaj 00:45 ----------

lokasyonu abd secmistim abd videolarini bulsun diye. Simdi vds lokasyon olan fransa yaptim ve aninda aradiigm vieolari listeledi. 2 tikta tüm forumu ifsa etti program: ne kadarda full episode yükleyen varmis arkadas :D
Bu hatayı az önce bende yaptım sizin mesajı görünce düzelttim.. Neler varmış neler :)

Ödeme konusunda da yardımcı oldu hocam 2-3 gün sonra yapacağım inş

Son düzenleme:
@bio33 hocamdan az önce programı aldım çok teşekkür ederim güzel bir program bizlerin ufkunu açacaktır umarım :)

Ödeme konusunda da yardımcı oldu hocam 2-3 gün sonra yapacağım inş

Çok teşekkür ederim hocam. inşallah daha da çok kazanırsınız. Birazdan arama konusunda da destek vereceğim. :)

hocam sen daha önce nerdeydin yahu :) sevdim bu programı saatlerce sürecek işi on dakikada hallettim şimdi bulduğum kanalları atacak kanal kalmadı

Çalışma sistemimin bir diğer önemli parçası da bu program, çok başarılı, tebrikler.

Çalışma sistemimin bir diğer önemli parçası da bu program, çok başarılı, tebrikler.

Çok teşekkür ederim hocam. Geliştirmeye devam edeceğim. :)

sürekli olarak vds lerde çalışıyoruz kurulum yapıp silip tekrar kurduğumuz da lisansla ilgili sorun çıkmaz umarım..

Bi sorun olduğunda yazın hocam. sıkıntı olmaz.

Aralik ayi indirimi var mi :)

Şimdilik düşünmedim hocam. İnanın daha fazlasını kazanırsınız. :)

mac değiştirdiğimizde lisans sorunu olur mu

Olmaz hocam.

Çok teşekkür ederim hocam. Geliştirmeye devam edeceğim. :)

Bi sorun olduğunda yazın hocam. sıkıntı olmaz.

Şimdilik düşünmedim hocam. İnanın daha fazlasını kazanırsınız. :)

Olmaz hocam.

Cevap icin tesekkürler, bu aranma hacmini adwords danmi cekiyor ?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Skype ekledim

Arkadas'tan program satin alindi. Tesekkür ederim. Yt'de is yükünü azaltan bir program.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri