YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende de ayda bir defender tarama yapınca siliyor exe.yi
ama tekrar indirip klasöre atınca hiç kayıp olmadan devam ediyorum

10 numara 5 yıldız bi program allah (c.c.) razı olsun hocam emeginize saglık.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam çoğunlukla kopyala yapıştır çalışmıyor arayüzde
arada sırada pc'ye reset atıp çalıştırabiliyorum
not defterinden kopyalayınca kanal ekleyemiyorum ne tek ne toplu

is: win 8.1 tüm güncellemeler yapılı

Hocam şu izlenim olayı çözülemiyor mu ? İzlenimlerin üstüne sayması meselesi.

Son düzenleme:
Hocam kanal video isimlerini yedeklerken bu şekilde "ючен" karakterler çıkıyor. Farklı bir dil olduğu için mi acaba?

Hocam programa biraz önce bi haller oldu 2 pc dede aynı bütün videolar 301 gösteriyor hatalı sonuçlar çıkıyor.

Hocam programa biraz önce bi haller oldu 2 pc dede aynı bütün videolar 301 gösteriyor hatalı sonuçlar çıkıyor.

Güncelleme gerekiyor hocam, Youtube'ün kendi kanalında bir videoya yönlendirdiği için o 301+da olduğu için hepsi şuan öyle. İlgilenirse sevinirim, aksi takdirde herkes biranda milyonlar görecek kanal takip programında 301'den kurtulunca o video. Kalp krizi geçirttirir. :D

kanalımda video yok hiç güncellediğimde 301 de takıldı gozukuyor benımde :D tüm videolarımda da aynı sekilde sorun çözülürse sevinirim. Korktum bende virüsmü bulaştı pc me diye :D şükür herkeste varmış

o değilde yt bu videoları kendi yüklediği bir anda silerse o sakat alayında video eksildi diye haber verecek millet pert bende dahil :D :D

bende diyorum noluyor tüm kanallar 301de takıldı kaldı :)

Benim kanallar 301 de falan değil ama +1 video oldu hepsi, özgün kanalım bile. girdim baktım kanala, öyle bi' video yok, deli gibi izlemek istiyorum, napsam acaba kanal takipten tıklayıp açsam izlesem özgün kanalı gümletir miyim? :D..

---------- Spam Engelliyici 00:45 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Video adı link, gideyim bi' bakayım dedim bu çıktı, ama ne alaka anlamış değilim..

Bazı eski YouTube uygulamaları Nisan 2015 tarihinden itibaren desteklenmeyecek

Etkilenen cihazlar: Sony TV'ler ve Blu-ray Diskler, Panasonic TV'ler ve Blu-ray Diskler, eski iOS cihazları ve Google TV'nin eski sürümlerini çalıştıran cihazlar da dahil olmak üzere 2012 ve öncesinde üretilmiş belirli cihazlar.

Daha fazla özellik sunmak üzere YouTube Data API yeni sürüme geçirildiğinde 20 Nisan 2015 tarihinde eski sürümü kullanımdan kaldırmaya başlayacağız. Bu durum, geçerli YouTube uygulamasının 2012 veya daha eski bir tarihte üretilmiş olan bazı cihaz modellerinde çalışmamasına neden olacak.

2013 yılında veya daha sonra üretilmiş akıllı TV, Blu-ray oynatıcı, oyun konsolu ve akış cihazlarının çoğunda kullanılabilen resmi YouTube uygulamamızı geliştirme konusunda çaba göstermeye devam edeceğiz. Cihaz iş ortaklarımızın bir listesini burada bulabilirsiniz.

günlük izlenim 8m olmuş kısa süreli bir sevinç yaşadım şu soruna çözüm bulunmazsa herkez bi hayal kırıklıgına ugrıcak kısa süre içinde :D

hehehe
video olmayan kanal 301 e takılmış...ha gayrat partnere atarız yakında :D

benim yeni eklediğim bütün kanallarda 5431 izlenim yazıyo güncelleyince sorun ne arkadaşlar

Üstadım ben sorunu teknik olarak bildireyim, çözmenize yardımcı olur, her kanlda dikkat ederseniz (kanal detayında var) http://www.youtube.com/watch?v=UKY3scPIMd8
videosu çıkıyor bu video youtube'un o browsera desteğinin olmadığını gösteriyor, sanıyorum yazılımın çektiği webbrowser objesi bir şekilde artık youtube tarafından desteklenmiyor, dolayısı ile bu video listeye geliyor. Bunun izlenimlerini de sayıyor. Şu anda 20k larda her kanalıma 20k + view gösteriyor.

Sizin yapmanız gereken bu videoyu saymamak yada webbrowser objesini güncellemek. (mümkünse kullanmamak)

Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri