Hocam şu an güncelleme işini bitirdim. Son testlerimi yapıp birazdan yayınlayacağım.
İyi ki bu programdan aylık ücret almıyorsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam şu an güncelleme işini bitirdim. Son testlerimi yapıp birazdan yayınlayacağım.
İyi ki bu programdan aylık ücret almıyorsun![]()
2.5.9 Versiyonunda yapılanlar:
* Youtubenin bütün kanallara eklediği duyuru videosunun izlenimlerini de sayması düzeltildi.
* Kanalların günlük izlenimlerini sıfırlama özelliği eklendi. En doğru sonuçlar için kanallar güncellendikten hemen sonra günlük izlenimler sıfırlanmalıdır.
Not: Program ilk kanal güncellemesinde bütün kanallarınızda 1 video eksildi uyarısı verebilir.
Mevcut kullanıcılar programda versiyon kontrolü yaptırabilirler. Konudaki linki de güncelliyorum birazdan.
2.5.9 Versiyonunda yapılanlar:
* Youtubenin bütün kanallara eklediği duyuru videosu linkinin izlenimlerini de sayması düzeltildi.
* Kanalların günlük izlenimlerini sıfırlama özelliği eklendi. En doğru sonuçlar için kanallar güncellendikten hemen sonra günlük izlenimler sıfırlanmalıdır.
Not: Program ilk kanal güncellemesinde bütün kanallarınızda 1 video eksildi uyarısı verebilir.
Mevcut kullanıcılar programda versiyon kontrolü yaptırabilirler. Konudaki linki de güncelliyorum birazdan.
hocam,az önceki güncellemeyi yapmak istedigimde yine güncellemeyi yapamadım ve antivürüsü kapatmak zorunda kaldım,güncellemek için.bi önceki güncellemede bunu düzelttim demiştin ve güncellerken sorunda yaşamamıştım ama şimdi yine sorun çıktıbide izlenim sıfırlama olayını anlamadım ben.ne zaman sıfırlıycaz,neden sıfırlıycaz
![]()
hocam,az önceki güncellemeyi yapmak istedigimde yine güncellemeyi yapamadım ve antivürüsü kapatmak zorunda kaldım,güncellemek için.bi önceki güncellemede bunu düzelttim demiştin ve güncellerken sorunda yaşamamıştım ama şimdi yine sorun çıktıbide izlenim sıfırlama olayını anlamadım ben.ne zaman sıfırlıycaz,neden sıfırlıycaz
![]()
ne işe yaradıgını ve benim işime yaramadıgını anladım sıfırlama olayınınben kanalların günlük izlenimlerini takip ediyorum zaten hangi kanal yükselişte diye bakmak için,toplam izlenimi degil.günlük izlenimide sıfırlayınca,çok kötü oldu şuan
demekki bugün hangi kanal ne kadar izlenim aldı,bakamıycam.bugünün istatistikleri gitti
edit : bu arada,video silindigi için izlenimler eksi bilmem kaç bine filan gitti kanallarda fakat bikaç tanesi buna ragmen +larda kalabilmiş.helal olsun onlara![]()
silinen videolar oldugunda şu videolar silindi diye uyarsa iyi olur hocam @bio33
Hocam bi dahaki versiyonda en azından "Günlük izlenim sıfırlanacak. Emin misiniz?" şeklinde bi uyarı ekleyeceğim.![]()
hocam haftalık istatistik için hazırlık var mı?
Aynı şekilde fatih hocanın dediğine katılıyorum bu sıfırlama işi olması sanki kötü gibi yani ne bileyim günlük izlenimi görmek önemli benim için
@bio33 skype lütfen.
Hocam yarın güncellesek kanalları herhangi bir sorun olurmu yada saat 24 den sonra yine video silindi hatası alırmıyız
Hocam malesef 1 video silindi uyarısı verecek![]()
Hocam 1 kereliğine verecekse tüm kanallarda 1 video silindi hatası sorun yok.Her güncellemede olmaz sanırım dimi ?
hocam 160 kanal var güncelle deyince yarım saatten fazla sürüyor ya bunun süresini azatlmanın yolu yokmu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.