YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] seni durdurabilene helal olsun hocam her gün yeni bir şeyler ekliyorsun canı gönülden tebrik ederim

@bio hocam şu an skype de görüşüyoruz zaten ama konuyu güncelleyelim :)

program alınmıştır işlerimizi kolaylaştıracak inş şikayetim foruma memnuniyetim bende sır kalacaktır :)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam skype ekledim.

EDİT:Program satın alınmıştır.Hayırlı işler dilerim :)

Son düzenleme:
sıradaki güncelleme eklediğimiz kanalları toplu şekilde exel yada metin belgesi seklinde almak olacak galiba kuşlar öyle söyledi :)

program alınmıştır işlerimizi kolaylaştıracak inş şikayetim foruma memnuniyetim bende sır kalacaktır :)
Güle güle kullanın hocam.

Programın yeni güncellemelerini heycanla bekliyoruz. :)
Tatil bitti hocam. İnşallah en kısa zamanda güncellemelere başlayacağım.

@bio33 hocam skype ekledim.

EDİT:Program satın alınmıştır.Hayırlı işler dilerim :)

Çok teşekkür ederim hocam. Güle güle kullanın inş.

sıradaki güncelleme eklediğimiz kanalları toplu şekilde exel yada metin belgesi seklinde almak olacak galiba kuşlar öyle söyledi :)

Hocam konumda yazan güncellemelerin bir çoğunu ve daha fazlasını ekleyeceğim inş.

Hocam mail ile bilgilendirmeyi ne zaman ekleyeceksiniz heyecanla bekliyoruz.
Birde bir şey merak ediyorum. Kanala dünya engeli geldiği zaman video silinmiyor hemen . Sadece reklam çıkmıyor bir süre. Program bu sürede de bilgilendirme yapabiliyor mu ? Yani video silinmeden dünya engeli geldiği anda ( para kazanmaların toplu kapanmasına sebep olduğu için ) reklamların çıkmamasından anlayarak böyle bir uyarı veriyor mu

Hocam mail ile bilgilendirmeyi ne zaman ekleyeceksiniz heyecanla bekliyoruz.
Birde bir şey merak ediyorum. Kanala dünya engeli geldiği zaman video silinmiyor hemen . Sadece reklam çıkmıyor bir süre. Program bu sürede de bilgilendirme yapabiliyor mu ? Yani video silinmeden dünya engeli geldiği anda ( para kazanmaların toplu kapanmasına sebep olduğu için ) reklamların çıkmamasından anlayarak böyle bir uyarı veriyor mu

Hocam tatilden bugün döndüm. Birikmiş mesajlar vardı onları cevapladım. Yarın çalışmalara başlayacağım. Aslında mail bildirimini ekledim. Fakat yanına bikaç güncelleme daha ekleyeceğim. Program video sayılarını karşılaştırarak uyarı verdiği için video sayısı eksildiği anda uyarıyı veriyor. Eğer video silinmediyse uyarı vermez. Ama dünya engeli geldiğinde siliniyor diye biliyorum.

1.6 Versiyonu:

* Kapanan kanallar ve kanalınızdan silinen videolarla ilgili sizin belirleyeceğiniz bir mail adresine mail bildirimi eklendi.

* Dizaynda hafif değişiklikler yapıldı. Sütun genişlikleri ayarlanabilir hale getirildi.

[MENTION=14424]malta[/MENTION] [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION]

Son düzenleme:
işte bu mükemmel oldu ellerine sağlık, diğer güncellemeleride heycanla bekliyoruz, bol güncellensinki bol bol insan alsın. :)

Harika program gibi gözüküyor yakında siiznle iletişime geçeceğim...

Sonunda beklediğimiz güncelleme geldi :) hocam nasıl güncelleme oluyor ne yapmamız lazım güncelleme için

Sonunda beklediğimiz güncelleme geldi :) hocam nasıl güncelleme oluyor ne yapmamız lazım güncelleme için

Program linkini pm attım hocam. Önceki çalışan programı kapatın. Yeni versiyonu rar dosyasından çıkartıp eskisinin üzerine kopyalayın.(Eskisiyle değiştirin). Veritabanınız kalsın ki billgileriniz kaybolmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri