bendede 1 gösteriyor hepsini
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam şimdi verdiğim linki atacaksın. sonra ayarlardan İZLENİMLER ANLIK YANSISIN tikini kaldıracaksın. sonra bu konudan son sürümü indirip üstüne atacaksın. böyle yaptıgın zaman izlenimler geliyor
arkadaşlar yeni sistemde kanal kapandığında uyarı veriyomu? benim 4 5 gündür hiç uyarı vermedi kanalınız kapandı diye. cidden kapanmıyomu yoksa kapanıyoda programmı bulamıyo
idm bir şey indirmedi hata gibi bir şey çıktı indiremedim bir şey nasıl yapacaz![]()
sınırsız aldıktan sonraArkadaşlar bu program tek seferlik ücret karşılıgındamı yoksa aylık mı bilgi verirseniz sevinirim.
Henüz yapmadı.Konu sahibi herhangi bir açıklama yaptı mı arkadaşlar.
Arkadaşlar şu eski sürüm yeni sürüm uygulamasını yapan arkadaşlar şuan için anlık güncel izlenimleri alabiliyorlar mı? Mesela bende şuanda tüm kanallar sıfır olarak gözüküyor. Sizde durum nedir?
Arkadaşlar şu eski sürüm yeni sürüm uygulamasını yapan arkadaşlar şuan için anlık güncel izlenimleri alabiliyorlar mı? Mesela bende şuanda tüm kanallar sıfır olarak gözüküyor. Sizde durum nedir?
tüm izlenimler 0 stabil çalışan var mı ?
arkadaşlar yeni sistemde kanal kapandığında uyarı veriyomu? benim 4 5 gündür hiç uyarı vermedi kanalınız kapandı diye. cidden kapanmıyomu yoksa kapanıyoda programmı bulamıyo
Beyler iyi yönünden bakın olaya en azından o sinir bozucu ses gelmiyo kanal kapansa bile haberimiz yok sinirsiz stressiz bi iki gün geçirmiş oluyoruz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.