YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam eslesenli videoları nasıl buluyor Program onu bilmiyorum ama seçenekli olsa daha iyi olur heralde

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam program ünlemli diye ayıramıyor. Sadece para kazanılmadığını biliyor. O yüzden ünlem, eşleşen ayrımı olmuyor malesef.

Hocam güncellemeler geldi mi hadi hayirli olsun bu aksam ben de guncelliyeyim şimdiden elinize sağlık tesekkurler

Arkadaşlar ya para kazanmayan videoları farklı bi kolonda göstermeyi, ya da aynı kolonda gösterip dünya engeli varsa kırmızı, para kazanmayan video varsa farklı bi renkle gösterttireceğim. Açıkçası kolon sayısını fazla arttırmak istemiyorum sadeliği fazla bozulmasın diye :)

ana ekrandan url kısmını kaldırabilirsiniz yani kanal detayında görünmesi yeterli zaten oradan elle yazan kimse yok görünmesinin bir yararıda yok.

eşleşene tik gelirse muhteşem olur kırmızı oldu program :D

Hocam program ünlemli diye ayıramıyor. Sadece para kazanılmadığını biliyor. O yüzden ünlem, eşleşen ayrımı olmuyor malesef.

para kazanıp kazanmadıgını kırmızı gostermese huylanıyorum suanda zaten çökmüş durumda izlenimleri eksi alıyor :confused:

Hocam program bir kanalın resmini ünlem gösteriyor ama kanala girince ünlem falan yok ne oluyor bu ?

para kazanıp kazanmadıgını kırmızı gostermese huylanıyorum suanda zaten çökmüş durumda izlenimleri eksi alıyor :confused:
Akşama eşleşenli videoları ayrı bi kolona alacağım hocam. Ama eksi göstermesi olayını neden yaptı anlayamadım. Belki anlık izlenimlerdeki tiki kaldırdıysanız ondan yapmıştır.
Hocam program bir kanalın resmini ünlem gösteriyor ama kanala girince ünlem falan yok ne oluyor bu ?

Hocam buradaki gibi
Screenshot by Lightshot
Kanal profil resminiz ünlem mi acaba. Mesela bu kanal açık normalde ama profil resmi ünlem şeklinde.

Akşama eşleşenli videoları ayrı bi kolona alacağım hocam. Ama eksi göstermesi olayını neden yaptı anlayamadım. Belki anlık izlenimlerdeki tiki kaldırdıysanız ondan yapmıştır.

Hocam buradaki gibi
Screenshot by Lightshot
Kanal profil resminiz ünlem mi acaba. Mesela bu kanal açık normalde ama profil resmi ünlem şeklinde.

İzlenimleri eksi göstermesinin sebebi, öncesinde anlık sayım yaptırıp sonrasında anlık saymayı kapatması olabilir. Anlık sayım yapsını işaretleyip yeniden taratırsan sorun düzelebilir.

Hocam buradaki gibi
Screenshot by Lightshot

eşleşenleri ayrı bir kolona ayıracak olmanız süper hocam :)

Arkadaşlar ya para kazanmayan videoları farklı bi kolonda göstermeyi, ya da aynı kolonda gösterip dünya engeli varsa kırmızı, para kazanmayan video varsa farklı bi renkle gösterttireceğim. Açıkçası kolon sayısını fazla arttırmak istemiyorum sadeliği fazla bozulmasın diye :)

bio33 skype ekledim hocam 4 ündür açmıyon ya nerelerdesin :D

Bendeki bu üç kolon kafasına göre sayılar veriyor, update yaptım ama düzelmedi

2.7.2 versiyonu yayınlandı.

2.7.2 Versiyonunda yapılanlar:
* Kanaldaki para kazanmayan videolarla ilgili uyarı ayrı kolona taşındı.
* Bazı kanalların profil resmi ünlem olmadığı halde ünlem olarak gösteriliyordu, düzeltildi.

2.7.2 versiyonu yayınlandı.

2.7.2 Versiyonunda yapılanlar:
* Kanaldaki para kazanmayan videolarla ilgili uyarı ayrı kolona taşındı.
* Bazı kanalların profil resmi ünlem olmadığı halde ünlem olarak gösteriliyordu, düzeltildi.

hocam bence programı aylık satın almaya çevirin, bu şekilde size haksızlık oluyor, her sorunda üşenmeden güncelleme çıkartıyorsunuz
program şuanda olmazsa olmazlarım arasında
bence bi en azından aylık 10lira yapın

hocam bence programı aylık satın almaya çevirin, bu şekilde size haksızlık oluyor, her sorunda üşenmeden güncelleme çıkartıyorsunuz
program şuanda olmazsa olmazlarım arasında
bence bi en azından aylık 10lira yapın

Hakkı olan odur zaten ama şöyle bir şey var bu program bize satılırken full lisans olarak satıldı aksi olursa bu haksız kazanca girer kanımca yani fırsattan istifade etmek olur. Yoksa evet programın hakkı o para değil daha yüksek bir mebla ama Murat hoca bunu layık görmüş. En azından bağış şekli düşünülebilir. Eminim o zaman ben dahil bir çok arkadaş böyle bir programın yapımcasını madur etmez. Bu arada güncelleme için teşekkürler hocam.

---------- Spam Engelliyici 01:55 ---------- Önceki Mesaj 01:54 ----------

Güncelleme yapılamadı hatası alıyorum hocam? [MENTION=12575]bio33[/MENTION]

Xv62G0.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri