YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli U...

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam bu kolanlarla ilgili bir güncelleme gelebilir mi ? özel kolan ekleme kolonların yerini değiştirme gibi notlarınızda var mı bilmiyorum ama harika olur böyle birşey

Sent from my iPhone using Tapatalk

kolon +1 ve eskiden kanalı ne zaman güncellediğimiz (video atma tarihimiz vs görebiliyorduk) o kısmın geri gelmesi mümkün mü? Tüm videoları tek seferde attığımız için kullanışlı oluyordu kanalı hangi gün yaptığımızı görmek adına..

son güncelleme şahsen benim tüm sorunlarımı çözdü,eşleşen ve dünya genelleri ayrıldı birbirinden,elinize sağlık hocam :)
bundan iyisi şamda kayısı ))

2.7.3'e güncelleme yapamıyorum. Güncelleye tıklayınca program kapanıyor ve açtığımda 2.7.2 olarak açılıyor yeniden.

https://yadi.sk/d/6kPwqsabgtbEN
Buradan indirdiğiniz dosyaları eskisiyle değiştirin hocam. Her ihtimale karşı kanaltakipdb dosyasını yedekleyin.

2.7.3 güncel kullanıyorum saat 00:00 dan sonra günlük izlenimi sıfırlamıyor buna bir cozum varmı hocam 30dkda bir izlenim alsın tickli bu yuzden mi oluyor acaba boyle birşey

Yeni sistemle tarama yaptırıp sık kanal patlaması yaşayan var mı şahsen bende kanal patlama oranı arttıda bu api sisteminden şüphelenmeye başladım

Yeni sistemle tarama yaptırıp sık kanal patlaması yaşayan var mı şahsen bende kanal patlama oranı arttıda bu api sisteminden şüphelenmeye başladım

Son iki günde 4 kanalım gitti 2 si sağlam kazandırıyordu ama bunla alakalımı bilmiyorum

Açıkçası bende bir sorun yok. Şöyle bir taktik verebilirim eğer API ile alakalı olduğunu düşünüyorsanız. Kullandığım API`ler hiç kanal açılmamış ve yükleme yapılmamış hesapların API`leri. Ayrıca; 2-3 tane API alıp 2-3 günde bir değiştirebilrsiniz. Şahsen ben böyle kullanıyorum ve 10 dakikada bir check ediyor hiç bir sıkıntı yaşamadım..

Arkadaşlar insan uzun bir zamandan sonra kısa sürede 100 e yakın kanal gidince durup düşünüyor api beni kıllandırıyor tek bir apiden binlerce kanal taranıyor çünkü

Beyler bayadir yutupla ilgilenmedim
Bu api isi neden cikti biri beni bilgilendirebilir mi
Bana toplam izlenim sayisi video eksilmis mi hali yetiyodu o zaman api yoktu
Guncelleme fln mi geldi

hocam kanalları yayınlanma tarihine göre dizme olayı düzelecek mi?

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:48 ----------

Beyler bayadir yutupla ilgilenmedim
Bu api isi neden cikti biri beni bilgilendirebilir mi
Bana toplam izlenim sayisi video eksilmis mi hali yetiyodu o zaman api yoktu
Guncelleme fln mi geldi

yt v3 sistemine geçtiği için api gerekiyor artık..

hocam bari iki günde bir girin bi bakın yani sitem etmiyorum ama bence böyle olmalı

[MENTION=12575]bio33[/MENTION]

hocam bu sorun nedir ya bi türlü geçemedim

kanalları silmistim tekrar ekledim ama güncellemiyo resimler güncelleniyo sadece

[MENTION=12575]bio33[/MENTION]

hocam bu sorun nedir ya bi türlü geçemedim

kanalları silmistim tekrar ekledim ama güncellemiyo resimler güncelleniyo sadece

kanalları excelden kopyalayıp toplu eklediyseniz eğer,
linkleri excelden değilde önce not defteri gibi bi yere yapıştırıp oradan kopyalayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri