Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben api siz 2.6.1 i kullaniyordum isimide goruyordu , ama iki gundur guncellemeleri almiyor , 2.6.1 i kullanip sorun yasayan var mi?
bende aipsiz kullanıyordum 3 gündür sorun var...
şu api işini biri anlatsa nasıl olacak yok mu yardım edecek...
[MENTION=12575]bio33[/MENTION];
+ https://code.google.com/apis/console adresine giriniz.
+ Youtube kullanıcı bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra, Create project linkine tıklıyoruz.
+ APIs & Auth'a sonrada APIs'e tıklayınız. Açılan sayfada YouTube Data API'e tıklayınız. Sonrada üst bölümdeki Enable API butonuna tıklayınız.
+ APIs & Auth'a sonrada Credientials tıklayınız. Public API Access'in altındaki Create New Key butonuna tıklayınız.
+ Açılan pencerede Browser Key butonuna tıklayınız, çıkan kutucuğa birşey yapmadan Create butonuna tıklayınız.
Kod:+ https://code.google.com/apis/console adresine giriniz. + Youtube kullanıcı bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra, Create project linkine tıklıyoruz. + APIs & Auth'a sonrada APIs'e tıklayınız. Açılan sayfada YouTube Data API'e tıklayınız. Sonrada üst bölümdeki Enable API butonuna tıklayınız. + APIs & Auth'a sonrada Credientials tıklayınız. Public API Access'in altındaki Create New Key butonuna tıklayınız. + Açılan pencerede Browser Key butonuna tıklayınız, çıkan kutucuğa birşey yapmadan Create butonuna tıklayınız.
Herhangi bir kanaldan alabilirsin hocam
Kod:+ https://code.google.com/apis/console adresine giriniz. + Youtube kullanıcı bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra, Create project linkine tıklıyoruz. + APIs & Auth'a sonrada APIs'e tıklayınız. Açılan sayfada YouTube Data API'e tıklayınız. Sonrada üst bölümdeki Enable API butonuna tıklayınız. + APIs & Auth'a sonrada Credientials tıklayınız. Public API Access'in altındaki Create New Key butonuna tıklayınız. + Açılan pencerede Browser Key butonuna tıklayınız, çıkan kutucuğa birşey yapmadan Create butonuna tıklayınız.
Herhangi bir kanaldan alabilirsin hocam
Açılan pencerede Browser Key butonuna tıklayınız, çıkan kutucuğa birşey yapmadan Create butonuna tıklayınız
buraya kadar gelip ne yazacağımı bilmediğimden yarım bırakıyordum
Allah razı olsun
Enable API yapmayı unutmuşum. 1 haftadır yapamadığımdan kafayı yiyordum, sağ ol hocam![]()
Kanalları ekleyemiyorum. Problem yaşayan var mı?
son 30dk içerisinde onlarca yeni kanal ekledim,sorun yok bende hocam.
arkadaşlar bende 2.7.3 versiyonunu kullanıyorum "Lütfen Güncelleyin" problemi ile kafayı yedim.
Sizdeki sorunsuz çalışan versiyon kaç?
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9639]maihes[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.