[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Hocam profil resmi ünleme düşen kanalları tespit etmek için birşeyler yapamazmısınız ? Profil foto. güncellemeyi seçtigimdede göstermiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimde bugün dikkatimi çekti,kanalların hepsinin izlenimini almıyor/sayım yapmıyor.günde 1-5k arası izlenim alan 5-6 kanalı tektek kontrol ettim,sadece onları güncellemeye çalıştım ama onları hiçbi şekilde güncellemiyor,videoları saymıyor.hatta bazen tıkanıp kalıyor,sayıyor gibi duruyor ama saymıyor,programa hiçbi şekilde müdahalede ettirmiyor.
Bu şekilde tek bi kanalımda oldu benimde bian kapandı diye korktum.![]()
Ama diğer kanalları sorunsuz güncellendi.
Bu şekilde tek bi kanalımda oldu benimde bian kapandı diye korktum.![]()
Ama diğer kanalları sorunsuz güncellendi.
bende 1 kanalda degil ne yazıkki onlarca kanalda bu sorunu farkettim ama ortak bi nokta bulamıyorumkimisinde 20-30 video var kimisinde 1-2k.kimisi adsense e baglı kimisi mnye kimisi quize filan yani partnerlerde farklı.bagzıları kaç yıllık kanal,bagzıları yeni
![]()
Api key alma aşamasını diyorsanız hocam disable değil enabled yapacaksınız.youtube api key datadan disable yapıp sonra diğer alana geçip api key alıp kopyalıyoruz ama olmuyor güncelleme olmuyor.
bende 1 kanalda degil ne yazıkki onlarca kanalda bu sorunu farkettim ama ortak bi nokta bulamıyorumkimisinde 20-30 video var kimisinde 1-2k.kimisi adsense e baglı kimisi mnye kimisi quize filan yani partnerlerde farklı.bagzıları kaç yıllık kanal,bagzıları yeni
![]()
Api key alma aşamasını diyorsanız hocam disable değil enabled yapacaksınız.
O zaman programda bişi yok hocam sizin kanalları kaldıramamış sadece o kadarcık.![]()
anlatımda enabla ya tıklayınız diyor enabla ya tıkladığım da disable oluyor hocam.
Evet hocam, orası disable yazacak şekilde kalmalı. Yani tıklarsan bi kez daha iptal etmiş olursun.
kardeş biz api key olayını yanlış anladık herhalde ondan güncellenmiyor. bilen biri konuya gelse aydınlatsa bizi.
daha önce videoyapda biçok kez api key aldım,kullandım.uzun zamandırda her hafta uploadextrada apiyi degiştiriyorum,güncelliyorum yani daha önce yapmadıgım bişey degil api key almak ve ilk defa sorun çıktıgını görüyorum![]()
benimde bugün dikkatimi çekti,kanalların hepsinin izlenimini almıyor/sayım yapmıyor.günde 1-5k arası izlenim alan 5-6 kanalı tektek kontrol ettim,sadece onları güncellemeye çalıştım ama onları hiçbi şekilde güncellemiyor,videoları saymıyor.hatta bazen tıkanıp kalıyor,sayıyor gibi duruyor ama saymıyor,programa hiçbi şekilde müdahalede ettirmiyor.
Hocam hiç o sorunla karşılaşmadım ama. Bi bakacağım. Malum güncelleme yeni çıkınca çok fazla test edemedim. Sorun hala devam ediyor mu acaba. Hiç mi güncellemiyor yani. Eğer kanalla ilgili notlarınız vs yoksa kanalı silip tekrar ekleyebilir misiniz programa.
farkettiğim kadarıyla sadece profil fotografı X olanları güncellemiyor
@bio33 hocam apikey girdim ama güncelleme yapmıyor yansımıyor hiçbir şey her şey 0
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.