YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bio hocama ulaşabilen varmı ben bittim ya kanallar gitti hep offf :( ulaşabilen varsa bana bi haber edebilir mi?

arkadaşlar bio hocama ulaşabilen varmı ben bittim ya kanallar gitti hep offf :( ulaşabilen varsa bana bi haber edebilir mi?

sorun nedir hocam bende gayet sorunsuz çalışıyor

---------- Spam Engelliyici 02:05 ---------- Önceki Mesaj 02:05 ----------

arkadaşlar mail sorunu birtek bendemi yahu ? birisi yazabilirmi bana girmiş olduğum mail adresime bildirim mailleri 1 haftadır gelmiyor..önceden gelirdi

bana bayadır mail gelmiyor, kanal takibin ilk kullanıcılarındanım

sorun nedir hocam bende gayet sorunsuz çalışıyor

---------- Spam Engelliyici 02:05 ---------- Önceki Mesaj 02:05 ----------

bana bayadır mail gelmiyor, kanal takibin ilk kullanıcılarındanım

aynen hocam mail bildirimi gelmiyor banada sıkıntı bu zaten

aynen hocam mail bildirimi gelmiyor banada sıkıntı bu zaten

tabi bende işte sorun var anlamında söyledim, eskiden ne güzel video silindiğinde yada kanal kapandığında mail gelirdi, bayadır hiç mail gelmiyor, programın mail yollaması ücretlimi acaba murat hoca bundan kaynaklımı acaba pek mailin üzerine düşmedi diye düşünmüyo değilim

Programı satın almak istiyorum fakat [MENTION=12575]bio33[/MENTION] e ulaşamıyorum ulaşabilen var mı?

Merhaba Arkadaşlar;
Programın mail gönderiminde sıkıntı var. Bugün ya da yarın güncelleme yapmış olacağım. Kanallara son video yüklenme tarihini de ekleyeceğim.

Elde olmayan nedenlerden dolayı gecikme için kusuruma bakmayın lütfen.

PM lere dönüş yaptım.

Benim anti-virus programi, bu programi sildi.
Bir suru de kanal url'sini kaydetmistim, onlara ulasma sansim var mi acaba?

arkadaşlar kanal takipte ne videoların izlenmesi yansıyor nede günlük aboneler çözümü nedir..

Benim anti-virus programi, bu programi sildi.
Bir suru de kanal url'sini kaydetmistim, onlara ulasma sansim var mi acaba?
kanaltakipdb'yi silmemiş olması lazım o duruyorsa yükle tekrardan o dosyayı yüklediğinin üstüne at.
Bu arada bio33'e nasıl ulaşabilirim , format attım program key istiyor.

kanaltakipdb'yi silmemiş olması lazım o duruyorsa yükle tekrardan o dosyayı yüklediğinin üstüne at.
Bu arada bio33'e nasıl ulaşabilirim , format attım program key istiyor.

eski key elinizde var ise onu girebilirsiniz , eski key çalışıyor.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam 24:00'dan sonra tüm izlenimleri sıfırlamama rağman ( örn ; saat 02:00 da) önceki günden bir kısım izlenmeleride yeni sayıma dahil ediyor

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam, daha demin haysiyetsiz bir arkadaşımızın vesilesiyle videolara atılan flagları programın görmediğini tespit ettim.Kanala video eklendikten yaklaşık 1 saat sonra topluluk geldi.Tesadüfen kanalın icine girince bu uyarıyı gördüm.Ama programda herhangi bir uyarı yok.Ne kırmızı alanlar ne de öten alarm.Buna acil bir çözüm bulabilir misiniz?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam eğer arkadaşlarda katılırsa bana, aylık sayaç ekleyebilir misin ?

aynı günlük izlenim gibi çekecek, ama gün sonu günlük temizlenirken, aylık sayac 1 ay boyunca izlenimleri toplayacak. böyle bir imkanımız olursa tahmini cpc ile aylık kazanclarımızı öngörebiliriz.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam botla yükleme yaptığım kanalın istatistiklerini göstermiyor program, bu sorun sizdede varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri