YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@SoNDaYI
Hocam aslında seçenekli yapmıştım o kısmı. gmail, hotmail, yandex gibi. Fakat diğer servislerde bir türlü stabil çalıştıramadım. Eğer sorunları çözebilirsem tekrar seçenekli hale getireceğim.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] kapanan kanal olunca niye duruyor program çok can sıkıcı bir durum

güncelleme için teşekkürler fakat gönderen mail kısmına [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com yazacakmıyız yazmayacakmıyız onu anlayamadım? :)

neyse birazdan anlar editlerim postu..

edit:

gönderen kısmına [email protected] şeklinde yazdım ve mail gelmedi...

Son düzenleme:
[MENTION=9549]flyx[/MENTION]
Hocam gönderici kısmına mail adresiniz [email protected] ise sadece mailiniz yazmalısınız.
[MENTION=12450]ligtv39[/MENTION]
Hocam acaba internet explorer tarayıcınız sorunsuz çalışıyor mu. Çünkü program kapanan kanal varsa o kanalı internet explorer tabanlı tarayıcısında açıp kapanma sebebini alır. İnternet explorer tarayıcınızda youtube.com açabilir misiniz. sıkıntı var mı yok mu diye.

[MENTION=9549]flyx[/MENTION]
Hocam gönderici kısmına mail adresiniz [email protected] ise sadece mailiniz yazmalısınız.
Hocam acaba internet explorer tarayıcınız sorunsuz çalışıyor mu. Çünkü program kapanan kanal varsa o kanalı internet explorer tabanlı tarayıcısında açıp kapanma sebebini alır. İnternet explorer tarayıcınızda youtube.com açabilir misiniz. sıkıntı var mı yok mu diye.

o şekilde düzelttim hocam teşekkür ederim

Merhaba Arkadaşlar;
Programın 2.7.5 versiyonu yayınlandı.

2.7.5 Versiyonunda yapılanlar:

* Mail göndermeme sorunu giderildi. Programın mail gönderebilmesi için herhangi bir gmail hesabını (gönderici mail ve şifresi) programa tanımlamalısınız. Alıcı maile ise herhangi bir mail adresi girebilirsiniz.

* Ana sayfada kanala son video yükleme tarihi sütunu eklendi. Sıralama kısmında son video yükleme tarihine göre sıralama seçeneği eklendi.

Alıntı kısmı bende çalışmadığından konuyu düzenleyemedim. O yüzden linkleri de buradan yazıyorum şimdilik.

Programı ilk defa kullanacaklar:
https://yadi.sk/d/N8DrAOqyhZWeX

Güncelleme Yapacaklar:
https://yadi.sk/d/dg386x1ghZWg7
(Buradaki dosyaları eskisiyle değiştirin. Her ihtimale karşı kanaltakipdb dosyasını yedekleyin.)
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] , [MENTION=33949]blaef[/MENTION] hocam malesef dediğiniz özelliği yine ekleyemedim :(

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Mail yönlendirme kısmı tam olarak ne işe yarıyor acaba?
Açıklayabilir misiniz?

@Dogal
Hocam program güncelleme yaptığında kapanan kanal ya da kanalda silinen video varsa eğer mail adresi tanımlamışsanız programa belirttiğiniz alıcı maile mail atar. Kapanan kanallar var ya da falan kanalınızda x video silindi şeklinde. Mail atabilmesi için bir gönderici mail tanımlamalısınız. (Şimdilik Gmail).

---------- Spam Engelliyici 12:30 ---------- Önceki Mesaj 12:29 ----------

@Doqal
Hocam program güncelleme yaptığında kapanan kanal ya da kanalda silinen video varsa eğer mail adresi tanımlamışsanız programa belirttiğiniz alıcı maile mail atar. Kapanan kanallar var ya da falan kanalınızda x video silindi şeklinde. Mail atabilmesi için bir gönderici mail tanımlamalısınız. (Şimdilik Gmail).

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] youtubeye giriyor.
Onceden yazmistim sana kanal bulma programinda bir kanala bakinca diger kanala bakilmiyir explorer hatasi veriyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
Hocam internet explorer tarayıcısında sorun olup olmadığını sormuştum.
Hocam sorun bu durumdan kaynaklanabilir. Sonuçta program kanalı explorerde açamazsa haliyle kanalın kapanma sebebini alamayınca durabiliyor.

İnternet Explorer de Araçlar > İnternet Seçenekleri > Gelişmiş sekmesinden sıfırlamayı deneyebilir misiniz.

Program Sürekli Açık Kalan Bir Program Youtube İşi Yaparken Bilgisayara Tanımlı Bir Gmail Hesabının Sürekli Açık Kalması Kanalların Birbirine Bağlantılı Olduğunu Aynı Kişiye Ait Olduğunu Yakalamasına Bir Sebep Olabilir.

cevap gelmediği için alıntı yaparaktan tekrardan sormuş olayım böyle bişey olma ihtimali varmı

cevap gelmediği için alıntı yaparaktan tekrardan sormuş olayım böyle bişey olma ihtimali varmı

Sürekli mailin açık kaldığını nerden çıkardınız böyle birşey olduğunu sanmıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Program bilgisayarda mail göndermek için tarayıcıda oturum açmıyor. Smtp sunucusu ile mail gönderiyor. Diğer servisleri de en kısa zamanda ekleyeceğim inş.

Program bilgisayarda mail göndermek için tarayıcıda oturum açmıyor. Smtp sunucusu ile mail gönderiyor. Diğer servisleri de en kısa zamanda ekleyeceğim inş.

hocam programa toplu kanal ekleyince mesela 50 tane falan. guncellendiginde izlenimleri yansimiyor, sadece profil resmilerini cekiyor. izlenim abone veya hicbirsey gozukmuyor. [MENTION=12575]bio33[/MENTION]

hocam programa toplu kanal ekleyince mesela 50 tane falan. guncellendiginde izlenimleri yansimiyor, sadece profil resmilerini cekiyor. izlenim abone veya hicbirsey gozukmuyor. @bio33

Hocam sanırım excelden toplu olarak eklediniz. Bu durumda kanalların sağında boşluklar kalıyor. Önce bi not defterine ekleyin bu durumda. sonra programa atın. sorun devam ederse bağlanıp bakayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri