YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün kanal resimleri ünlem vardı program güncelleme yaparken kasıyordu sonra bi 10 saniye sonra geliyordu bugün dns değiştirdim (superonline internetinde bugünlerde ilginç bir sorun var) kanal resimleri güncelleme yaparken kasma gibi herhangi bir sorun olmadı sizdede böyle sorun varsa internetten kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam kanallar kapandığın gelen mail kısmında kanalın ismi ve linki yazıyor oraya birde not bölümünü ekleyebilme şansınız varmıdır acaba kanalları isimlendirirken not bölümünü kullanıyorum ben çok işe yarıyor..

selamlar...

Merhabalar;
Programın 2.7.7 versiyonu yayınlandı.

2.7.7 Versiyonunda yapılanlar:
-----------------------------
* Arama işlemlerinin kapalı kanallar arasında da yapılması sağlandı.
* Seçili kanalların video linklerini topluca alabilme özelliği eklendi.
* Kapanan Kanallar ve Silinen Videolarla ilgili gönderilen maile ilgili kanalın not bilgisi de eklendi.
[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] , [MENTION=14057]atameh[/MENTION]

Kanalların Profil logosu ünlem şeklinde olma sorunu devam eden arkadaşlar var mı acaba, Varsa hangi internet servisini kullanıyorlar. Sorun olan 1-2 arkadaş superonline kullandıklarını söyledi.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] takip programını almak istiyorum.

Merhabalar;

* Kapanan Kanallar ve Silinen Videolarla ilgili gönderilen maile ilgili kanalın not bilgisi de eklendi.

Kanalların Profil logosu ünlem şeklinde olma sorunu devam eden arkadaşlar var mı acaba, Varsa hangi internet servisini kullanıyorlar. Sorun olan 1-2 arkadaş superonline kullandıklarını söyledi.

hocam her pc için tek lisans mı yoksa diğer pc mizdede kullanabilirmiyiz programı ayrıca değilse yeni lisans aldığımızda diğerindeki kanalları nasıl aktarabiliriz.

Bir diğer soru olarak Macbook versiyonu olacak mı ?

Merhabalar;

[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] , [MENTION=14057]atameh[/MENTION

Hocam helal olsun ya beklediğim özelliklerdi ellerine yüreğine sağlık programın daha iyi olması dileğiyle..

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] bende almak istiyorum. 1 adet. pm ile bilgilerinizi yollar mısınız

Merhabalar;

eline koluna sağlık kardeşim..

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam bir pm bakabilecen mi ?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam,bagzı kanalların urlsi farklı ve bunları göstermiyor,almıyor program.buna bi çözüm bulabilirsen iyi olur.bu kanallar sanırım yt tarafından otomatik oluşturuluyor.url leri https://www.youtube.com/show/xxxx şeklinde bu kanalların...

img
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] bakarmısınız

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam pm'ye iki kod gönderdim lisans alabilir miyim?

[MENTION=19695]iskndr.erdm[/MENTION] hocam lisanslarınızı gönderdim.
[MENTION=13862]uploudpro39[/MENTION] hocam;
https://yadi.sk/d/GzYaBYKkiAQzz
buradan indirdiğiniz rar içeriğindeki dosyaları eskisiyle değiştirin hocam. Her ihtimale karşı kanaltakipdb dosyanızı yedekleyin öncesinde.

Hocam virüs olarak gözükme sorunu ne zaman giderilcek yada giderilebilir mi ?
Bayadır var bu sorun. Her başlangıçta avira virüs olarak görüyor yoksay diyorum.

Bayadır var bu sorun. Her başlangıçta avira virüs olarak görüyor yoksay diyorum.

+1 bende bu konuyu dile getirmiştim ancak birşey yapılamıyor buna , kodlar gizlendigi için virüs olarak goruyor pclerimiz.

sen yine şanslısın hocam bana göre o zaman.benim avast tüm müdahale etme,bırak geçsin demelerime ragmen her defasında siliyor ve tekrar kuruyorum :p

malasef pc mde antivirüs yok ama bot çalışmıyor güncel versiyonunu indirdim yine aynı ne yaptınız hocam bu bota ilk hali daha güzeldi

Güncelle dedigim halde yine aynı yine aynı

img

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri