YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malasef pc mde antivirüs yok ama bot çalışmıyor güncel versiyonunu indirdim yine aynı ne yaptınız hocam bu bota ilk hali daha güzeldi

Güncelle dedigim halde yine aynı yine aynı

img
api key olaylarını yaptıysanız
eklediginiz urllerin sonunda boşluk olabilir onları kontrol edin

toplu halde link ekleyince güncellemiyor - fakat tek tek ekleyince güncelliyor bendemi bu problem var ?

Merhaba kanalda videolarda dünya engeli gözüküyor ama kanal detayına baktıgımda videolarda para kazanma olduğu görülüyor . Hatamı var _

Hocam Merhaba

Quize yeni bağladığım kanallar kanal takip programında para kazanılmıyor yazıyor.
Bilgisi olan varmı neden böyle yazdığı hakkında..

Son düzenleme:
Hocam 3 gündür aynı değişmedi :S

hocam sil programı tekrar kur sadece programı sil kanaltakipdb , YtKanaltakipUpdate silme yinede sen bi [MENTION=12575]bio33[/MENTION] ile bir konuş yanlış birşey yapma ;) yada ayrı bir yere programı tekrar kur yukarda söylediğim 2 dosyayı oraya taşı ona göre bidaha güncelle ....

hocam sil programı tekrar kur sadece programı sil kanaltakipdb , YtKanaltakipUpdate silme yinede sen bi [MENTION=12575]bio33[/MENTION] ile bir konuş yanlış birşey yapma ;) yada ayrı bir yere programı tekrar kur yukarda söylediğim 2 dosyayı oraya taşı ona göre bidaha güncelle ....

Eyvallah yardımın için sağol denedim yine olmadı ben bi bio ya ulaşmaya çalışayım.
çok sağol

Hocam selam, windows 10 a geçiş yaptım fakat benden lisans kodu istiyor neden ki ?

Cpu lisansı var normalde istememesi gerekiyor :(

Lisans kodum: BFEBFBFF000306C3

merhaba arkadaşlar.
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] ulaşamadığımdan buraya yazmak istiyorum.

bir iki gün kullandım sorun yoktu ama

windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi. diye bir hata veriyor.

Bu hatayı alan oldumu, çözümü nedir bilginiz var mı ?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam 04.08.2015 tarihinde vakifbank hesabınıza havale gectim program lisans anahtarını verirmisiniz.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] murat abi ben programı güncellemediydim 2.7.7 ye güncelledim lisans soruyo
Kod:178BFBFF00600F12

Hocam Skype'tan ekledim burdanda mesaj attım ulaşamadım müsait olduğunda bana geri döner misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri