YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam lütfen bana bir dönüş yap önemli benim için..

son eklediğim kanalda lütfen güncelleyip yazıp duruyo güncellememe rağmen

o hata bende 2 aydır var hocam programı kullanamıyorum

bio teamviewer yapmıştık bi ara ben yeni api key almıştım sonra bakıcaz demiştik hala aynı sıkıntı var üstad geri dönüş yaparsan sevinirim, hiçbir uyarı alamıyorum

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam mail gönderimi için sadece gmail mi kullanabiliyoruz. biliyorsunuz bizim işimiz gmaille. aslında diğer mail sağlayıcı servislerden mail gönderilse çok iyi olur

@furkanture20 , @ScrollLock

Acaba api key alırken enable yapmışmıydınız.
Screenshot by Lightshot
Resimdeki kısmı enable yapmalısınız.

@AzRe@L
Hocam şimdilik sadece gmail var. İnş diğer servisleri de ekleyeceğim.

Bu arada 2.7.8 versiyonunu çıkardım. Test ediyorum. Akşama yayınlayacağım. Bu versiyonda kanalları güncellerken otomatik olarak yedekleme eklendi. İstenilen kanalları seçip varsayılan tarayıcıda açma eklendi. Önceden tek tek yapılıyordu iki işlemde.

Screenshot by Lightshot

@AzRe@L

Bu arada 2.7.8 versiyonunu çıkardım. Test ediyorum. Akşama yayınlayacağım. Bu versiyonda kanalları güncellerken otomatik olarak yedekleme eklendi. İstenilen kanalları seçip varsayılan tarayıcıda açma eklendi. Önceden tek tek yapılıyordu iki işlemde.

enable yapılı hocam şimdi kontrol ettim

Screenshot by Lightshot

@AzRe@L

hocam enable zaten güncellemeden önce kullanıyodum sorunsuz güncelledim yine çalışıyodu şimdi izlenimleri sayıyo fakat son eklediklerimi saymıyor göstermiyor yani

Bir de [MENTION=24200]furkanture20[/MENTION] hocam eğer son eklediklerinizi toplu olarak excelden eklediyseniz şöyle bi sorun olmuş olabilir. Kanal url lerinin sağında boşluk kalmış olabilir. Bu durumda şöyle yapın. Kanalları excelden bi not defterine alın ilkönce. Sonra sağ taraflarındaki boşlukları silin. Sonra programa atın.

Son düzenleme:
Merhabalar;
Programın 2.7.8 versiyonu yayınlandı.

2.7.8 Versiyonunda yapılanlar:
* Seçili kanalların varsayılan tarayıcıda açılması eklendi(Önceden tek tek açılıyordu.)
* Kanalları güncellerken aynı zamanda otomatik olarak yedeklenmesi eklendi(Önceden kanal detayı kısmından yedekleniyordu tek tek. O bölümdeki yedekleme butonu da kaldırıldı.)

Programda sağ alttan versiyon kontrol yaptırarak güncelleme yapabilirsiniz. Güncelleme yapamayanlar;
https://yadi.sk/d/bFJ7Gnw5iPoto
Linkteki rar içindeki dosyaları eskileriyle değiştirsinler.

[MENTION=8007]Hamburger[/MENTION] Hocam. Malesef olmuyor. Kodları çok inceledim. Yeni sistemde videoların izlenimlerini tek tek aldığı için yavaş oluyor. Önceki sistemde(v2) örneğin 50 tane videonun izlenimini tek bir sayfadan alırken şimdi her videonun izlenimini bir sayfadan alıyor.(V3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri