YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaşlar;

Programın 2.5.3 versiyonu çıkmıştır.

2.5.3 Versiyonunda Yapılanlar:
* Programın kanalları güncellemesi sırasında güncellemeyi iptal edebilme seçeneği eklendi.
* Aynı kanal url si eklendiğinde o kanalın ekranda gösterilmesi özelliği eklendi.
* Kanaldan silinen videolar olduğunda ilgili kanalın video sayısı kısmı kırmızı olarak gösterildi.
* Sıkıntılı videoların video resimleri, video başlıkları ve engellendiği ülkeler gösterildi.(Sağ menüde)
[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] [MENTION=16818]ultraslan3556[/MENTION]

Merhaba Arkadaşlar;

Programın 2.5.3 versiyonu çıkmıştır.

2.5.3 Versiyonunda Yapılanlar:
* Programın kanalları güncellemesi sırasında güncellemeyi iptal edebilme seçeneği eklendi.
* Aynı kanal url si eklendiğinde o kanalın ekranda gösterilmesi özelliği eklendi.
* Kanaldan silinen videolar olduğunda ilgili kanalın video sayısı kısmı kırmızı olarak gösterildi.
* Sıkıntılı videoların video resimleri, video başlıkları ve engellendiği ülkeler gösterildi.(Sağ menüde)
@batuhannoyan @ultraslan3556
Helal hocam hızına yetişemiyoruz :) Elimiz ayağımız bu programın.. Kanal bulma programın da işimizi hafifletiyor. Eline sağlık

Son düzenleme:
daha ne olsun ya :)

kanal kapanmıştır diye korkuyla açtığım şu programı artık zevkle açıyorum :)

bir bomba güncelleme daha gelmiş üstelik güncelle diyorsun güncelliyor kendini..

teşekkürler murat hocam :)

daha ne olsun ya :)

kanal kapanmıştır diye korkuyla açtığım şu programı artık zevkle açıyorum :)

bir bomba güncelleme daha gelmiş üstelik güncelle diyorsun güncelliyor kendini..

teşekkürler murat hocam :)

Ben çok teşekkür ederim hocam. Sizlerin sayesinde program gelişiyor. İnş daha da iyi olacak. :)

Son düzenleme:
update yine ugraştırdı beni :D antivürüsü kapatıp YtKanaltakipUpdate i çalıştırınca güncelledi sonunda.tam skypedan yazıyordum geçen güncellemeyi nasıl yapmıştık diye,o anda hallettim :)

Hocam hiç haber vermiyonuz güncelleme gelmiş. :) İşin espirisi 2 günde bir versiyon güncellemeye tıklıyorum. Yeni güncellemeler için teşekkürler. :)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] abi dün kanalları 2.5.1 güncellemeyi indirip programa ekledim fakat programı kapatıp tekrar açtığımda kanalların hepsi silinmiş gözüküyor, 2.5.3 de bu sorun düzeldi mi?

---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 15:34 ----------

2 dk da halletti teşekkürler abi :)

ödeme yaptım paypaldan lisansı özel mesajla attım aktif edilmesini bekliyorum. teşekkürler

Dönüş yapıldı. Güle güle kullanın hocam :)

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:09 ----------

@ssoner hocam pm kutunuzu boşaltabilir misiniz acaba :)

Son düzenleme:
Dönüş yapıldı. Güle güle kullanın hocam :)

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:09 ----------

@ssoner hocam pm kutunuzu boşaltabilir misiniz acaba :)
Güncellemeyi nasıl yapıyoruz hocam. Programı güncelle diye bir seçenek yok bende...

Hocam sizdeki versiyon 2.5.0 mı yoksa 2.5.1 miydi. 2.5.0 da oto güncellemede sıkıntı olmuştu. Eğer 2.5.1 ise ve hata veriyorsa büyük ihtimalle virüs tarayıcınız engelliyordur İsterseniz team atın yardımcı olayım hemen.

2.5.1 hocam sunucuda çalıştırıyorum virüs prog. yok. Exe dosyası varmı atabilirmisin?

1 adet kanal takip alınmıştır. arkadaş her konuda çok ilgili ve yardımsever yaklaşıyor. teşekkür ederim.

programda kanal takibi için ihtyaç duyulabilecek her türlü özelliğe sahip. gerçekten çok başarılı buldum.

1 adet kanal takip alınmıştır. arkadaş her konuda çok ilgili ve yardımsever yaklaşıyor. teşekkür ederim.

programda kanal takibi için ihtyaç duyulabilecek her türlü özelliğe sahip. gerçekten çok başarılı buldum.

Çok teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için. Sizlerin memnuniyeti benim için çok önemli:)

ben v2.3 kullanıyorum su an, yeni link atarmısınız
-çok geride kalmışım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri