YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam konuda 2.5.1 versiyon linki var. ordan indirin. eskisiyle değiştirin. Programı çalıştırdıktan sonra sağ altta versiyon kontrol var. güncellemeleri oradan kontrol edebilirsiniz :)

tamamdır hallettim, tşkler

Son düzenleme:
sınırsız kanal ekleyebiliyor muyuz o konuda bir sınır var mı göremedim? ücret tek bir seferlik sanırım tekrar tekrar yeni güncellemeler için ödeme yapmıyoruz, bir de tek pc de mi kullanabiliyoruz programı yani lisans tek pc için mi geçerli acaba?

sınırsız kanal ekleyebiliyor muyuz o konuda bir sınır var mı göremedim? ücret tek bir seferlik sanırım tekrar tekrar yeni güncellemeler için ödeme yapmıyoruz, bir de tek pc de mi kullanabiliyoruz programı yani lisans tek pc için mi geçerli acaba?

Kanal ekleme sınırsız hocam. Ücret tek seferlik olup lisans tek pc için sınırsızdır.:)

2.5.4 Versiyonunda Yapılanlar:
* Programda "Kanalları Güncelle" butonu güncelleme bittikten sonra "İptal Et" şeklinde kalıyordu. Düzeltildi.

2.5.4 Versiyonunda Yapılanlar:
* Programda "Kanalları Güncelle" butonu güncelleme bittikten sonra "İptal Et" şeklinde kalıyordu. Düzeltildi.

Hocam güncelleme yaparken kyspersky sorun çıkarıyor. Virüs programını Kapatıp güncelleyip yeniden açmak zorunda kalıyoruz. :)

Hocam yaş kısıtlaması geldiğinde dünya engeli gibi kırmızı yanma gibi bişey yapabilirmisiniz ?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION]

Grup kısmı ile sıkıntılı videolar kısmını karşılıklı olarak değiştirsen olur mu hocam? Zira kanalları kontrol ederken gruplarına göre kontrol ediyorum. Ancak sıkıntılı videolar sağ tarafta kalıyor her seferinde imleci sağa çekmeyi unutuyorum. Bu şekilde gözümüzün önünde olur uyarılar..

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam, eline saglik son guncellerken iptal etme ozelligi cok guzel oldu. Simdi de yeni bir onerim var :) Kanallarin hepsini guncelliyoruz ya, bazi durumlarda kanallara eslesen vs. geliyor, ya da toplu kanal ekliyoruz, bunlarin hepsinin partner bilgilerini guncellemek gercekten zor oluyor tek tek. Kendi olusturdugumuz gruptaki kanallarin partner bilgilerini de tek seferde guncelleyebilir miyiz? ya da yavas guncellemeye bu ozellik de entegre edilebilir mi? Simdiden tskler, kolay gelsin. :)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam, eline saglik son guncellerken iptal etme ozelligi cok guzel oldu. Simdi de yeni bir onerim var :) Kanallarin hepsini guncelliyoruz ya, bazi durumlarda kanallara eslesen vs. geliyor, ya da toplu kanal ekliyoruz, bunlarin hepsinin partner bilgilerini guncellemek gercekten zor oluyor tek tek. Kendi olusturdugumuz gruptaki kanallarin partner bilgilerini de tek seferde guncelleyebilir miyiz? ya da yavas guncellemeye bu ozellik de entegre edilebilir mi? Simdiden tskler, kolay gelsin. :)

bu var zaten.grup olarak sadece ytpara adlı grup seçili diyelim,hepsini güncelle dediginde diger kategorileri güncellemiyor zaten.bu sadece istatistikler için mi var,partner bilgisinde olay farklı mı diye tekrar baktım şimdi ama söyledigim gibi hocam yani zaten var bu.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION]

Grup kısmı ile sıkıntılı videolar kısmını karşılıklı olarak değiştirsen olur mu hocam? Zira kanalları kontrol ederken gruplarına göre kontrol ediyorum. Ancak sıkıntılı videolar sağ tarafta kalıyor her seferinde imleci sağa çekmeyi unutuyorum. Bu şekilde gözümüzün önünde olur uyarılar..

Hocam acaba sütunları daraltsanız bütün sütunlar ekranda olsa daha iyi olur gibi.

Hocam mail gelmiyor bugün 3 kanalım kapandı programda uyarı çıktı ancak mail gelmedi

Evet hocam şimdi denedim ve gelmedi. Bir yerlerde sorun var gibi. İlgileneceğim.

Hocam profil resmini güncelle kutucuğu gibi bir de partner bilgilerini de güncelle seçeneği eklenebilir belki.

bu var zaten.grup olarak sadece ytpara adlı grup seçili diyelim,hepsini güncelle dediginde diger kategorileri güncellemiyor zaten.bu sadece istatistikler için mi var,partner bilgisinde olay farklı mı diye tekrar baktım şimdi ama söyledigim gibi hocam yani zaten var bu.

hocam o kadar cok emin soyledin ki gittim tekrar kontrol ettim ama yok yani malesef bende oyle birsey. Bahsettigim yer burasi:
Screenshot by Lightshot
Zaten oyle birsey olsa, programin yapimcisi da boyle birsey yazmazdi diye tahmin ediyorum, galiba yanlis anladin benim ne demek istedigimi :)

Hocam profil resmini güncelle kutucuğu gibi bir de partner bilgilerini de güncelle seçeneği eklenebilir belki.

hocam o kadar cok emin soyledin ki gittim tekrar kontrol ettim ama yok yani malesef bende oyle birsey. Bahsettigim yer burasi:
Screenshot by Lightshot
Zaten oyle birsey olsa, programin yapimcisi da boyle birsey yazmazdi diye tahmin ediyorum, galiba yanlis anladin benim ne demek istedigimi :)

Hocam sizdeki versiyon numarasını yazabilir misiniz.
Normalde ekrandaki kanalların partner bilgilerini aldırabilirsiniz.
Screenshot by Lightshot
Ama ben yanlış anlamış olabilirim. Ben tek güncelle butonuna basınca partner bilgileerini de güncellesin şeklinde anladım. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam.

Hocam sizdeki versiyon numarasını yazabilir misiniz.
Normalde ekrandaki kanalların partner bilgilerini aldırabilirsiniz.
Screenshot by Lightshot
Ama ben yanlış anlamış olabilirim. Ben tek güncelle butonuna basınca partner bilgileerini de güncellesin şeklinde anladım. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam.

tamam hocam ben de tam olarak onu istiyorum :)
en guncel versiyonu kullaniyorum hocam, orda bi sikinti yok :)
5VxLXPP.png

Screenshot by Lightshot

şimdi programı açtım,kanalları güncelle butonunun solundan cartoon grubunu seçtim.sonra sadece cartoon grubuna ait kanallar çıktı karşıma.4 tane kanal var bende bu grupda,programda toplamda ise yüzlerce kanal ekli.partner bilgilerini al dedigimde sadece bu gruba ait olan,4 tane cartoon içerikli kanalın partner bilgileri yenilendi.tamamını yenilemedi yani hem ekranda görüyorum hangi kanalların partner bilgisi alınıyor hemde zaten 3-4 kanalla yüzlerce kanalın bilgisini alması arasında süre bakımından fark oluyor haliyle burdanda anlaşılıyor.

şimdi programı açtım,kanalları güncelle butonunun solundan cartoon grubunu seçtim.sonra sadece cartoon grubuna ait kanallar çıktı karşıma.4 tane kanal var bende bu grupda,programda toplamda ise yüzlerce kanal ekli.partner bilgilerini al dedigimde sadece bu gruba ait olan,4 tane cartoon içerikli kanalın partner bilgileri yenilendi.tamamını yenilemedi yani hem ekranda görüyorum hangi kanalların partner bilgisi alınıyor hemde zaten 3-4 kanalla yüzlerce kanalın bilgisini alması arasında süre bakımından fark oluyor haliyle burdanda anlaşılıyor.

hocam zaten teker teker aliniyor, orda bi problemimiz yok ama nasil ki kanallarin hepsini tek seferde guncelliyorsak, hepsinin partner bilgisini de tek seferde alsin istiyorum. cunku bazen 50 kanal birden ekliyorum, bunlarin hepsinin tek tek partner bilgilerini almak zahmetli oluyor, eger tek bir tus olursa hepsinin partner bilgisini almak icin en azindan eslesen gelenleri de gormus oluruz. sanirim bu sefer daha net anlattim ne demek istedigimi :)

hocam zaten teker teker aliniyor, orda bi problemimiz yok ama nasil ki kanallarin hepsini tek seferde guncelliyorsak, hepsinin partner bilgisini de tek seferde alsin istiyorum. cunku bazen 50 kanal birden ekliyorum, bunlarin hepsinin tek tek partner bilgilerini almak zahmetli oluyor, eger tek bir tus olursa hepsinin partner bilgisini almak icin en azindan eslesen gelenleri de gormus oluruz. sanirim bu sefer daha net anlattim ne demek istedigimi :)

bi türlü anlaşamadık bugün :p tüm kanalların partner bilgisini al butonu bu işe yaramıyor mu? :confused:

Hocam yanlış anladıysam tekrar kusuruma bakmayın. Ama sağ tıklayıp tüm kanalların partner bilgilerini al deyince o anda ekrandaki kanalların partner bilgilerini alır sadece. Yani veritabanındaki tüm kanalların partner bilgilerini almaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri