YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
programın web (php) ortamda çalıştırılabilir hali olsa iyi olur hocam (atarız sitemize) çünkü mobilden falanda takip etmek gerekiyor bazen en azından webde olsa takip edebiliriz

bu konuda çalışma var mı acaba...

Hocam php bilgim olmadığından şimdilik öyle bi çalışmam yok :(

Ama isterseniz şöyle yapabilirsiniz belki. Program pc nizde açık kalır ve oto güncelleme etkinleştirdiyseniz belli aralıklarla kanal bilgilerini günceller.. Mail bildirimini de ayarladıysanız program bi sıkıntı olduğunda size mail atar. Böylece haberiniz olur.

skype ekledim hocam

Pm attım hocam.

Son düzenleme:
şu antivürüslerle program arasındaki sorun delirtecek beni :D her sabah kalktıgımda,ne yaparsam yapayım,programın antivürüs tarafından silinmesine engel olamıyorum.program siliniyor,sonra antivürüsü kapatıp programı tekrar kuruyorum ve antivürüsü tekrar açıyorum mecburen.antivürüs programında,bu programın taranmamasınıda seçtim ama bitek bu programda bu emrimi bitürlü dinlemiyor.oyun trainerları var pcde mesela,bilirsiniz onlarıda siler bu antivürüsler normalde.dokunma onlara dedim,dokunmuyor ama kanal takip programında ne yaptıysam silinmesine engel olamıyorum.her sabah programı tekrar kurduruyor bana :D

şu antivürüslerle program arasındaki sorun delirtecek beni :D her sabah kalktıgımda,ne yaparsam yapayım,programın antivürüs tarafından silinmesine engel olamıyorum.program siliniyor,sonra antivürüsü kapatıp programı tekrar kuruyorum ve antivürüsü tekrar açıyorum mecburen.antivürüs programında,bu programın taranmamasınıda seçtim ama bitek bu programda bu emrimi bitürlü dinlemiyor.oyun trainerları var pcde mesela,bilirsiniz onlarıda siler bu antivürüsler normalde.dokunma onlara dedim,dokunmuyor ama kanal takip programında ne yaptıysam silinmesine engel olamıyorum.her sabah programı tekrar kurduruyor bana :D

Norton kurulu bendede es geç bu programı diyorum yinede siliyor

bio hocam bugün yutubum botu için güncelleme tavsiyesi yapmıştı bir arkadaş konusunda. Bu program içinde mantıklı ve güzel olur o işlev.

Şu; kapanan, para kazanması giden vs... kanalları sildiğimizde program içerisinde bir yere kayıt etse. Kanal güncellle dediğimizde o kısım güncenlenmese vs. yani sildiğim kanallarda elimizin altında olsa yarın öbürgün geçmişte ne yaptım nelerden telif topluluk yedim vs bakmak için.

Hocam php bilgim olmadığından şimdilik öyle bi çalışmam yok :(

Ama isterseniz şöyle yapabilirsiniz belki. Program pc nizde açık kalır ve oto güncelleme etkinleştirdiyseniz belli aralıklarla kanal bilgilerini günceller.. Mail bildirimini de ayarladıysanız program bi sıkıntı olduğunda size mail atar. Böylece haberiniz olur.

Pm attım hocam.
Hocam excel ile toplu url yukleme var mi?

bio hocam bugün yutubum botu için güncelleme tavsiyesi yapmıştı bir arkadaş konusunda. Bu program içinde mantıklı ve güzel olur o işlev.

Şu; kapanan, para kazanması giden vs... kanalları sildiğimizde program içerisinde bir yere kayıt etse. Kanal güncellle dediğimizde o kısım güncenlenmese vs. yani sildiğim kanallarda elimizin altında olsa yarın öbürgün geçmişte ne yaptım nelerden telif topluluk yedim vs bakmak için.

ben kanala not ekleme yerine yazıyorum içerigin ismini,kapanan kanalları programdan silmiyorum zaten.güncellemeleri sadece açık kanallar sekmesini seçip yapıyorum ve daha önce yükledigim içeriklerden hangileri kapanmış görüyorum.

ben kanala not ekleme yerine yazıyorum içerigin ismini,kapanan kanalları programdan silmiyorum zaten.güncellemeleri sadece açık kanallar sekmesini seçip yapıyorum ve daha önce yükledigim içeriklerden hangileri kapanmış görüyorum.

evet onuda düşündümde orada koyu kırmızı görmek insanın moralini bozuyor:)

Program çok güzel, kullanmaya başladım bakalım. :)

Çok teşekkür ederim hocam. Güle güle kullanın:)

Hocam şuan o özelliği ekledim de yayınlayamadım daha. Kanalı yedekle diyorsunuz. Program kanaldaki videoların isimlerini, linklerini,izlenimlerini vs excel dosyasına yedekliyor. Ama iş yoğunluğundan yayınlayamadım. 1-2 özellik daha var eklemem gereken. En kısa zamanda yayınlayacağım inş.

Hocam excel ile toplu url yukleme var mi?

Var hocam.

Yeni versiyonda inş o zahmetten kurtaracağım sizi hocam :)

Hocam günlük izlenimi görebiliyoruz buna ilave olarak son 1 haftadaki günlük izlenimini gün gün ayrıntılı görebilirmiyiz (üstünü tıkladığımızda) Kanal performanslarınıda böylece daha rahat kontrol edebiliriz.

Hocam günlük izlenimi görebiliyoruz buna ilave olarak son 1 haftadaki günlük izlenimini gün gün ayrıntılı görebilirmiyiz (üstünü tıkladığımızda) Kanal performanslarınıda böylece daha rahat kontrol edebiliriz.

+1 analizlerimiz için analatiğe girmekten kurtulmuş oluruz

+1 analizlerimiz için analatiğe girmekten kurtulmuş oluruz

sanırım loglama özelliğini eklediğinde bu da zor olmayacak.

İnşallah en kısa zamanda o kısmı geliştireceğim hocam.

merhabalar bende alabilirmiyim ?:)

Pm attım hocam.

hocam biraz önce kanal takip programını lisanslı avg virüs programım trojen var dedi ve sildi bu sorun neden kaynaklanmıştır acaba?
nxSS3CK.png

2 aydır kullanıyorum çok işe yarıyor güzel bir program tavsiye ederim.

hocam programı kurmama da izin vermiyor bi bakabilir misiniz acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri