YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam güncelleme güzel olmuş bir dahaki güncellemede video ortası reklam açık veya kapalı gibi bilgi verse güzel olur

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam tek tıkla kanalı tarayıcıda açma sistemi olsa eski sürümde direk kanalı görüyorduk şlimdi sadece video isimlerini görüyoruz bir de kanala not ekledikten sonra kaydet e tıklayınca ekran kendini kapatsa.

Bugun diyordum bi konu acar kanalim icindeki videolari en kolay nasil gorurum diye forumdan sorarim diyordum bu guncelleme ilac gibi geldi :)

AVG internet securty 2015 kullanıyorum şuana kadar herhangi bir virüs ile karşılaşmadım..

@bio33 hocam,

bu virus derdinden bizi kurtar. pc'yi açtığımda program her açılışta virus uyarısı veriyor. updateri virus olarak algılıyor.

M6Z89k.jpg

Hocam arayış içindeyim. İsterseniz teamdan bağlanıp bakayım.

@bio33 adsenseye bağlayınca adsensenin Ca-Host-Pub kısmını göstermiyor neden olabilir hocam_?

Hocam bazen 1-2 günü buluyor göstermesi.

@bio33 hocam Allah razı olsun ya.Büyük dertten kurtardın beni böyle bir programla.

Çok teşekkürler hocam. Allah hepimizden razı olsun.

@bio33; hocam güncelleme çok güzel olmuş ama bir tane yanlış yönü var hemen belirteyim.

Kanal detaylarına girince izlenmelere tıklıyorum yüksekten küçüğe yada küçükten yükseltmek için ama rakam yada sayıların başlarındaki ile sıralıyor yani 5, 67, 45, 112 izlenmeyi 112, 67, 45, 5 diye sıralacağına 67, 5, 45, 112 diye sıralıyor.

Hocam gözden kaçmış :)

güncelleme şahane olmuş yedek falan harika ellerine sağlık hocam

Çok teşekkürler hocam.

@bio33 hocam güncelleme güzel olmuş bir dahaki güncellemede video ortası reklam açık veya kapalı gibi bilgi verse güzel olur

Ayarlamaya çalışacağım hocam :)

@bio33 hocam tek tıkla kanalı tarayıcıda açma sistemi olsa eski sürümde direk kanalı görüyorduk şlimdi sadece video isimlerini görüyoruz bir de kanala not ekledikten sonra kaydet e tıklayınca ekran kendini kapatsa.

O kısma bi ayar çekeceğim hocam. Kanal url sinin bulunduğu hücreye çift tıklanırsa kanalı tarayıcıda açmasını sağlayacağım olmazsa.

güncelleme için ortalama 25dk harcadım yine :D

Hocam arayış içindeyim.:(

Bugun diyordum bi konu acar kanalim icindeki videolari en kolay nasil gorurum diye forumdan sorarim diyordum bu guncelleme ilac gibi geldi :)

Çok teşekkürler hocam.

güncelleme güzel olmuş hocam bi sonraki güncelleme de son kanalın 7 günlük istatistiğini alabilsek iyi olur. belki de bu özellik var ben bilmiyorum

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Hocam skype ekledim bakabilirmisin acaba..avg sürekli siliyor, şimdide masaüstüne dahi çıkartmıyor :/

Hocam yeni güncellemeyle, keşke kapanan kanalın yedeğini de kaydedebilseydik. Kapanan kanallar var evet ama "Tümü" listesini bozuyor. Kapanan kanallar "Tümü" ye düşmeseydi de olurdu gerçi. 1 ay içinde kaç kanal ve hangi kategoriden kapanmıştır diye görürdük.

Hocam yeni güncellemeyle, keşke kapanan kanalın yedeğini de kaydedebilseydik. Kapanan kanallar var evet ama "Tümü" listesini bozuyor. Kapanan kanallar "Tümü" ye düşmeseydi de olurdu gerçi. 1 ay içinde kaç kanal ve hangi kategoriden kapanmıştır diye görürdük.

Hocam tam anlayamadım ama kapalı kanalın video bilgilerini alamayacağından yedeğini de alamaz. Ben şu şekilde çalışıyorum. Çok izlenen önemli kanallarımın yedeğini mutlaka alıyorum (Kanal faaliyetteyken). Kapandığı zaman programdan silmiyorum. "Kapanan Kanallarım" diye oluşturduğum grup içine taşıyorum. Gerektiğinde yedeğine bakıp tekrar yeni kanal oluşturabiliyorum.
Yani kapanan kanalım olduğu zaman acaba içeriğinde ne vardı diye düşünme derdinden kurtuluyorum hocam :)

Hocam tam anlayamadım ama kapalı kanalın video bilgilerini alamayacağından yedeğini de alamaz. Ben şu şekilde çalışıyorum. Çok izlenen önemli kanallarımın yedeğini mutlaka alıyorum (Kanal faaliyetteyken). Kapandığı zaman programdan silmiyorum. "Kapanan Kanallarım" diye oluşturduğum grup içine taşıyorum. Gerektiğinde yedeğine bakıp tekrar yeni kanal oluşturabiliyorum.
Yani kapanan kanalım olduğu zaman acaba içeriğinde ne vardı diye düşünme derdinden kurtuluyorum hocam :)

Evet hocam biliyorum, ama ben 1-2 video olarak çalıştığım için kanal eklerden video isimlerini not bölümüne kaydediyorum, kapal kapanınca da notlardan bakıyorum hangi videolar olduğunu ama kanal kapanınca programdan silmek istemiyorum, silmediğim içinde kanal kapalı olarak "Tümü" bölümünde de duruyor buda bende takıntı oluyor :) Yine de program her istediğimi karşılıyor, elinize, emeğinize sağlık.

Evet hocam biliyorum, ama ben 1-2 video olarak çalıştığım için kanal eklerden video isimlerini not bölümüne kaydediyorum, kapal kapanınca da notlardan bakıyorum hangi videolar olduğunu ama kanal kapanınca programdan silmek istemiyorum, silmediğim içinde kanal kapalı olarak "Tümü" bölümünde de duruyor buda bende takıntı oluyor :) Yine de program her istediğimi karşılıyor, elinize, emeğinize sağlık.

Hocam "Tümü" yerine "Açık Kanallar" seçeneğini kullansanız olur gibi ama. Takıntı varsa yapacak bişey yok :D

Hocam "Tümü" yerine "Açık Kanallar" seçeneğini kullansanız olur gibi ama. Takıntı varsa yapacak bişey yok :D

Evet hocam öyle de istediğimi karşılıyor :D Takıntı olmuş, tümüyü kullanıyorum hep :)) Teşekkür ediyorum.

Selam eşleşen videolar için çalışma varmı acaba ? son zmanlarda çok gelmeye başladı kanallardan para beklerken eşleşenler yüzünden para kazanamaz olduk .

son güncellemede gördüm yedek alma filan yazıyordu ama ne olduna bakmamıştım,demek bu işe yarayacak :)

edit : baksamda ne oldugunu bulamazmışım,bende zaten çalışmıyormuş bu özellik :D kanal detayı-yedekler yolunu izledigimde belirtilen dosya bulunamadı diye hata verip programı tamamen kapatıyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri