[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam güncelleme güzel olmuş bir dahaki güncellemede video ortası reklam açık veya kapalı gibi bilgi verse güzel olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@bio33 hocam,
bu virus derdinden bizi kurtar. pc'yi açtığımda program her açılışta virus uyarısı veriyor. updateri virus olarak algılıyor.
![]()
@bio33 adsenseye bağlayınca adsensenin Ca-Host-Pub kısmını göstermiyor neden olabilir hocam_?
@bio33 hocam Allah razı olsun ya.Büyük dertten kurtardın beni böyle bir programla.
@bio33; hocam güncelleme çok güzel olmuş ama bir tane yanlış yönü var hemen belirteyim.
Kanal detaylarına girince izlenmelere tıklıyorum yüksekten küçüğe yada küçükten yükseltmek için ama rakam yada sayıların başlarındaki ile sıralıyor yani 5, 67, 45, 112 izlenmeyi 112, 67, 45, 5 diye sıralacağına 67, 5, 45, 112 diye sıralıyor.
güncelleme şahane olmuş yedek falan harika ellerine sağlık hocam
@bio33 hocam güncelleme güzel olmuş bir dahaki güncellemede video ortası reklam açık veya kapalı gibi bilgi verse güzel olur
@bio33 hocam tek tıkla kanalı tarayıcıda açma sistemi olsa eski sürümde direk kanalı görüyorduk şlimdi sadece video isimlerini görüyoruz bir de kanala not ekledikten sonra kaydet e tıklayınca ekran kendini kapatsa.
güncelleme için ortalama 25dk harcadım yine![]()
Bugun diyordum bi konu acar kanalim icindeki videolari en kolay nasil gorurum diye forumdan sorarim diyordum bu guncelleme ilac gibi geldi![]()
güncelleme güzel olmuş hocam bi sonraki güncelleme de son kanalın 7 günlük istatistiğini alabilsek iyi olur. belki de bu özellik var ben bilmiyorum
Şimdilik yok hocam. İnşallah ayarlamaya çalışacağım. Notlarımda var. Çok teşekkürler.
Hocam günlük izlenim gece 12 den sonra mı güncellenmeye başlıyor,
Hocam yeni güncellemeyle, keşke kapanan kanalın yedeğini de kaydedebilseydik. Kapanan kanallar var evet ama "Tümü" listesini bozuyor. Kapanan kanallar "Tümü" ye düşmeseydi de olurdu gerçi. 1 ay içinde kaç kanal ve hangi kategoriden kapanmıştır diye görürdük.
Hocam tam anlayamadım ama kapalı kanalın video bilgilerini alamayacağından yedeğini de alamaz. Ben şu şekilde çalışıyorum. Çok izlenen önemli kanallarımın yedeğini mutlaka alıyorum (Kanal faaliyetteyken). Kapandığı zaman programdan silmiyorum. "Kapanan Kanallarım" diye oluşturduğum grup içine taşıyorum. Gerektiğinde yedeğine bakıp tekrar yeni kanal oluşturabiliyorum.
Yani kapanan kanalım olduğu zaman acaba içeriğinde ne vardı diye düşünme derdinden kurtuluyorum hocam![]()
Evet hocam biliyorum, ama ben 1-2 video olarak çalıştığım için kanal eklerden video isimlerini not bölümüne kaydediyorum, kapal kapanınca da notlardan bakıyorum hangi videolar olduğunu ama kanal kapanınca programdan silmek istemiyorum, silmediğim içinde kanal kapalı olarak "Tümü" bölümünde de duruyor buda bende takıntı oluyorYine de program her istediğimi karşılıyor, elinize, emeğinize sağlık.
Hocam "Tümü" yerine "Açık Kanallar" seçeneğini kullansanız olur gibi ama. Takıntı varsa yapacak bişey yok![]()
Hocam tam anlayamadım ama kapalı kanalın video bilgilerini alamayacağından yedeğini de alamaz. Ben şu şekilde çalışıyorum. Çok izlenen önemli kanallarımın yedeğini mutlaka alıyorum (Kanal faaliyetteyken). Kapandığı zaman programdan silmiyorum. "Kapanan Kanallarım" diye oluşturduğum grup içine taşıyorum. Gerektiğinde yedeğine bakıp tekrar yeni kanal oluşturabiliyorum.
Yani kapanan kanalım olduğu zaman acaba içeriğinde ne vardı diye düşünme derdinden kurtuluyorum hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.