Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba hocam, kanal adsense veya partnere bağlı oldupu halde program bazılarını görmüyor.
hem konunu güncelleyeyim hem de bir soru sorayım dedim. kendimce geliştirdiğim bir render yöntemi var. videoları attım dolarlarını yaktım ama para kazanılmıyor diyor. bu partner bilgisi altında para kazanılmama seçeneği neye dalalet ediyor hocam halbu ki adsenseye bağladım.
hocam kanalda sorun olmadığı halde bazne güncellerken kanallarıda tüm videoların silindiğini söylüyor bu sorunla ilgilenirseniz
[MENTION=16039]niksiz22[/MENTION],bu sorunu bende yaşamıştım daha önce hocam.netin anlık kesintisiyle filan ilgili.özellikle programı ilk aldıgımda kaç defa kalbime iniyordu.o ara sürekli netim gidip geliyor yani kopmalar çokdu.bi güncelleniyor,kanallar uçtu diyor.Allah,gitti kanallar arkadaş bittim ben diyorum.sonra bi bakıyorum,bi sorun yok![]()

Virüs Totalde taratayım dedim 16 virüs buldu bu virüsler ne ? bunun açıklamasını izahanı bekliyorum ! [MENTION=12575]bio33[/MENTION]
Sürüm: v2.5.4
https://www.virustotal.com/tr/file/...1a40f0f5dc4144de34180d4f/analysis/1427720644/
muhtemelen lisans bilgileri için serverine key yollayıp denetleyip geri dönüş yaptıgından virüs programları keylogger gibi algılıyordur ama yinede uzman biri kontrol etmeli
Böyle birşey varsa neden konudaki virüs totalde virüs yok ? ondada aynı şekilde bulması gerekmezmi ? bir arkadaşım tesadüfen taramış belki sadece ondadır dedim bendekinide aynı şekilde taradım ve sonuç bu. bakalım programın sahibi hocamız ne cevabı verecek.
@mavera , @Bay Torlak , @alpertunga merhabalar;
Programlarımda emeklerim fazla olduğundan kodları şifrelemek için packleme yaptığımdan bazı virüs tarayıcıları programı virüslü gibi algılıyor. Kodları gizlemediğim zamanlarda malesef programlarım kırıldı. Hatta bazı arkadaşlar crackleyip satışa sunmuşlar:
r10:
Satış YT Kanal Bulma Programı - Google Fan Webmaster Forum (Bilgim dahilinde değil.crackleyip satışa sunmuş.)
blog:
Youtube Kanal Bulucu
Programlarımda packleme için Eziriz Net.Reactor kullanıyorum.
Packlenmemiş halini az önce tarattım:
https://www.virustotal.com/tr/file/...26048624492816f16631ce13/analysis/1427742736/
Bu da packlenmiş hali:
https://www.virustotal.com/tr/file/...8608c80df322c4f982cd342d/analysis/1427742428/
Çözümünü vakit buldukça araştırmaya çalışıyorum. Ama şu aralar iş yoğunluğundan fazla ilgilenemedim.
Exe Packleme ve Virüs Uyarısı - Google Fan Webmaster Forum
İsteyen arkadaşlar olursa pc me bağlanıp kaynak kodlarını inceleyebilirler. Hatta daha önce yönetici arkadaşlara kaynak kodlarını göndermiştim. İstenirse tekrar gönderebilirim.
En kısa zamanda çözüm bulmaya çalışacağım.
Bu arada packleme ile ilgili yardımcı olacak arkadaşlara açığım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.