YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] abi program dururken gitti 2.5.1 var rardan çıkartıp güncelle diyorum ancak, güncelledikten sonra güncelleme başarısız diyor program açmıyor?
Sorunmu var şuanda?

program şu an sadece bende mi hata veriyor? güncelle diyince takılıp kalıyor

bi sorun yok arkadaşlar,güvenlik programını kapatın.programı normal şekilde güncelleyin,çalıştırın.ondan sonra güvenlik programınızı/antivirüs programınızı tekrar açın.ben ne zamandır bunla ugraşıyorum ama bi süredir rahattım.bugün yine sildi pcyi açar açmaz bu programı.üstelik tarama,dokunma,silme dedigim halde dinlemiyor ve her türlü götürüyor programı avast :)

bi sıkıntımı var bende kanal güncellemiyor

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam şunun android versiyonunu da yapabilirmisiniz. :D

bende de virüs uyarısı verdi , silmedim gerçi ama ciddi olarak gösteriyor.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Bende virüs programı yok win 8.1 kullanıyorum hiç anlamadım güncelledim daha önceden ancak bugün kendiliğinden gitti program 2.5.1 den tekrar günceleme diyorum güncelleme yapıyor ama programa tıklayınca şu hatayı veriyor.

Hocam ciddi güvenlik sorunu var. Son versiyon taratıldıgında böylesonuç aldım:
Tarama sonuçları:

https://www.metascan-online.com/en/scanresult/file/c2270c188ea14243ac967e772f6545ff

ytupdade dosyası:
https://www.metascan-online.com/en/scanresult/file/2d29886b97ca479f9a2fedb94c46a100

farklı site sonucları

ytkanal:
https://www.virustotal.com/tr/file/...9265a56025f4c1daf71439be/analysis/1427840483/

Kanal takip:
Kanal Takip Programı.exe - Jotti'nin malware taraması

Hocam bir açıklama yapsanız sorun nedir ne yapmalıyız?

Maalesef bende de Avira var o da virüs görüyor.Yoksay dememe rağmen işlem yaptırmıyor bana.Bende mecburen 2.3 versiyonunu kullanıyorum uzun zamandır.Yeni versiyonu denedim, antivirüsü kapatarak .Çok ama çok süper olmuş program.Çok özellikler eklemiş üstadımız ama işte nasıl aşacaz bu virüs işini bilemiyorum.Üstadım şuna bir el at yeni versiyon çok iyi.Emeğine sağlık.

Maalesef bende de Avira var o da virüs görüyor.Yoksay dememe rağmen işlem yaptırmıyor bana.Bende mecburen 2.3 versiyonunu kullanıyorum uzun zamandır.Yeni versiyonu denedim, antivirüsü kapatarak .Çok ama çok süper olmuş program.Çok özellikler eklemiş üstadımız ama işte nasıl aşacaz bu virüs işini bilemiyorum.Üstadım şuna bir el at yeni versiyon çok iyi.Emeğine sağlık.

Eset ve Avast ile sorunsuz kullanıyorum. Karantinadan alarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri