YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba hocam işletim sistem win 7 64bit
Önceden güncellediği kanalın ismi gözükürdü güncellerken şimdi gözükmüyor. Kanalların bilgileri güncelleniyor yazıyor sadece ve son noktada kalıyor. Kanallar güncellenmiyor
Screenshot by Lightshot [MENTION=12575]bio33[/MENTION]

Merhaba hocam işletim sistem win 7 64bit
Önceden güncellediği kanalın ismi gözükürdü güncellerken şimdi gözükmüyor. Kanalların bilgileri güncelleniyor yazıyor sadece ve son noktada kalıyor. Kanallar güncellenmiyor
Screenshot by Lightshot @bio33

Hocam kanalları excelden toplu olarak mı eklediniz. Kanal isimleri "Lütfen Güncelleyin" şeklinde mi kaldı. Eğer durum böyleyse excelde hücrelerden kaynaklı kanal url sinin sağında boşluk kalmış olabilir. Excelden önce bi not defterine sonra programa kopyalayabilir misiniz.

Hocam kanalları excelden toplu olarak mı eklediniz. Kanal isimleri "Lütfen Güncelleyin" şeklinde mi kaldı. Eğer durum böyleyse excelde hücrelerden kaynaklı kanal url sinin sağında boşluk kalmış olabilir. Excelden önce bi not defterine sonra programa kopyalayabilir misiniz.

Dediğiniz gibiymiş üstat teşekkürler

hocam program dünya engeli veren videoyu beldiriyormu

Ekranda sıkıntılı videolar kısmında kırmızı bir uyarı şeklinde belirtiyor hocam;

"x tane videonuzda dünya engeli ya da bazı ülkelerde engellendi uyarısı var. Partner çalışıyorsanız videolarınızı bazı ülkelere engellemiş te olabilirsiniz."

Bu şekilde uyarı veren kanala sağ tıklayıp sıkıntılı videoları göster dediğiniz zaman videoları ve hangi ülkelerde engellendiklerini gösterir program.

Son düzenleme:
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam programı kapatınca arka plandan çalışıyor ya pc yi kapatırken pc kapatmaya engel oluyor bunun için öneriniz nedir?

avast dosyayı neden virüs olarak görüp siliyor :( her seferinde tekrar indirip açıyorum :(

arkadaşlar şu programı avasta güvenli dosya olarak tanıtsanız bir daha uyarı almazsınız

arkadaşlar şu programı avasta güvenli dosya olarak tanıtsanız bir daha uyarı almazsınız

öncelikle şuan bende sorun çıkarmıyor program,son güncellemeden sonra ama daha önceki mesajlarımdada belirttigim gibi o söyledigin işe yaramıyordu ne yazıkki bende hocam.oyun trainerlarını filan sorunsuz geçiriyorum o şekilde ama bu program geçmiyordu.son güncellemeden sonra henüz sorun çıkmadı bende.

Ekranda sıkıntılı videolar kısmında kırmızı bir uyarı şeklinde belirtiyor hocam;

"x tane videonuzda dünya engeli ya da bazı ülkelerde engellendi uyarısı var. Partner çalışıyorsanız videolarınızı bazı ülkelere engellemiş te olabilirsiniz."

Bu şekilde uyarı veren kanala sağ tıklayıp sıkıntılı videoları göster dediğiniz zaman videoları ve hangi ülkelerde engellendiklerini gösterir program.

hocam paypal yolu ile ödeme yapıldı ödeme açıklamasında kodu yazdım

eski kazançlara dönelim şu istatiskler bir normele dönsün inşallah bir tane daha pc alacağım sırf arkadaşa destek olsun diye iki üç tane lisans alacağım. değerinin çok altında bir fiyat'a satıyorsun ama değerini bilenler sana destek olacaktır.

eski kazançlara dönelim şu istatiskler bir normele dönsün inşallah bir tane daha pc alacağım sırf arkadaşa destek olsun diye iki üç tane lisans alacağım. değerinin çok altında bir fiyat'a satıyorsun ama değerini bilenler sana destek olacaktır.

Çok teşekkürler hocam. Program ilk çıktığında çok basit bir yapıya sahipti.
Screenshot by Lightshot
Fakat sonrasında sürekli olarak bişeyler eklendi programa. Bunları ücrete yansıtmadım hocam. İnşallah daha da güzel olacak. Çok teşekkürler tekrardan. :)

Çok teşekkürler hocam. Program ilk çıktığında çok basit bir yapıya sahipti.
Screenshot by Lightshot
Fakat sonrasında sürekli olarak bişeyler eklendi programa. Bunları ücrete yansıtmadım hocam. İnşallah daha da güzel olacak. Çok teşekkürler tekrardan. :)
Bence bu 2 programla kalma.Forumda daha farklı ihtiyaçlarda var sen bize lazımsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri