YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam, program elimiz ayağımız zaten bi kere daha teşekkürler :)

şu vidlq eklentisi entegre edemez misiniz ( eşleşen için ) acaba programa yada bu tarz gerekirse fiyat artırırsınız bu özellik için falan bi bakar mısınız acaba buda eklenirse zaten on numara olur.

hocam kanal istatistiklerini loglayıp, haftalık aylık izlenim sayılarını gorebilsek cok iyi olacak

Hocam, program elimiz ayağımız zaten bi kere daha teşekkürler :)

şu vidlq eklentisi entegre edemez misiniz ( eşleşen için ) acaba programa yada bu tarz gerekirse fiyat artırırsınız bu özellik için falan bi bakar mısınız acaba buda eklenirse zaten on numara olur.

Hocam eşleşen için kanalın bütün videolarının partner kontrolünü yaptıracağım. Kanaldaki diğer videoların partner bilgilerinden farklı bir bilgi olursa videonun birinde demek ki eşleşen gelmiştir şeklinde uyarlama yapacağım.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam, yt kaynak programınızı kullanıyorum, yt kanal takip programınızı da almak niyetim var ama program kanal izlenimlerini her gün kaydetse ve grafik olarak inceleme imkanı verse mükemmel olur. grafik oluşturamazsa sayısal olarak verse de olur :)

@bio33 hocam, yt kaynak programınızı kullanıyorum, yt kanal takip programınızı da almak niyetim var ama program kanal izlenimlerini her gün kaydetse ve grafik olarak inceleme imkanı verse mükemmel olur. grafik oluşturamazsa sayısal olarak verse de olur :)

Hocam ilerleyen zamanlarda ekleyeceğim. Notlarımda olan bi özellik. Grafik belki olmaz ama sayısal olacak büyük ihtimal.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] bugün anladık ki proxy desteği lazımmış bize :)))

yorumları tam okuyamadım ama Android olarakta yazılsa telefonda takip edilse bence daha harika olur

Hocam burada yazanlara göre bu kanallar adsense'ye bağlı değiller mi ?

peki hocam vds üzerinden kanala giriş çıkış yapıyoruz bu kanalları kontrol ettigi zaman programda bir giriş çıkış yapacak program kendi pc kurdugumuz zaman ister istemez bu durumdan süphelenecek youtube sıkıntı yaratmazmı

peki hocam vds üzerinden kanala giriş çıkış yapıyoruz bu kanalları kontrol ettigi zaman programda bir giriş çıkış yapacak program kendi pc kurdugumuz zaman ister istemez bu durumdan süphelenecek youtube sıkıntı yaratmazmı

Hesaplara giriş yapmıyor ki şüphelensin.

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Hocam burada yazanlara göre bu kanallar adsense'ye bağlı değiller mi ?

Hocam partner sütununu biraz daha genişletin. O kısımda ne yazıyor. Muhtemelen adsenseye bağlanacak yazıyordur ca-host kısmı boş olanlarda. Eğer adsenseye yeni bağladıysanız programa yansıması 1 günü buluyor. Arada sağ tıklayıp kanalın partner bilgilerini aldırınız.

Hocam program kanallara giriş çıkış yapmadığı için hiç bi sıkıntısı yok. Bilgileri kanal urlsinden alıyor sadece.

Yeni güncelleme için teşekkürler [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam. :) Sanırım virüs gibi algılama olayından köklü kurtulduk. Hocam sormak istediğim bu programı bir usb ye lisanslayabilirmiyiz? Ben usb de gittiğim yerde programı açmak istiyorum. Denedim ama lisans istiyor bana verdiğiniz lisans noyuda hatırlamıyorum.. Aynı lisans no ile istediğim pcde açabilirmiyim veya yeni lisans ile dediğim gib usb ye lisanslayabilme ihtimali varmı? :)

Yeni güncelleme için teşekkürler @bio33 hocam. :) Sanırım virüs gibi algılama olayından köklü kurtulduk. Hocam sormak istediğim bu programı bir usb ye lisanslayabilirmiyiz? Ben usb de gittiğim yerde programı açmak istiyorum. Denedim ama lisans istiyor bana verdiğiniz lisans noyuda hatırlamıyorum.. Aynı lisans no ile istediğim pcde açabilirmiyim veya yeni lisans ile dediğim gib usb ye lisanslayabilme ihtimali varmı? :)

Ben teşekkür ederim hocam:) Konuyla ilgili pm attım.

merhaba hocam [MENTION=12575]bio33[/MENTION] pcye format attım lisans kodumu giriyorum kabul etmiyor. win10 yükledim yüklemez olaydım skypedan siz bana ulaşabilir misiniz teşekkürler

Yeni güncelleme için teşekkürler [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam. :) Sanırım virüs gibi algılama olayından köklü kurtulduk. Hocam sormak istediğim bu programı bir usb ye lisanslayabilirmiyiz? Ben usb de gittiğim yerde programı açmak istiyorum. Denedim ama lisans istiyor bana verdiğiniz lisans noyuda hatırlamıyorum.. Aynı lisans no ile istediğim pcde açabilirmiyim veya yeni lisans ile dediğim gib usb ye lisanslayabilme ihtimali varmı? :)

Ben teşekkür ederim hocam:) Konuyla ilgili pm attım.

Hocam bende bu konuda Pm istiyorum :)))

usb büyük ihtimalle olmayabilir arkadaşlar çünkü program kullandığınız pc nin seri numarasını kullaniyor ya da mac adresini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri