YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorduğum şey olmuyor dostum. :) Keşke olsa programın iki katı parasını verip usb de gezdirirdim valla. :)

Programa Kullanıcı Adı Ve Şifreyle Girilen Bir Sistem Yapılabilir Belki Sistem Aynı Anda Başka Yerden Girmeye izin vermeyecek veritabanıda flash diskte duracak sürekli istediğin yerde kullanıcı adı şifreyi girip açacaksın

kullanıcı adı ve şifre bölümü ekleyebilirmisin hocam ? birde öneri olarak,

kanaldan kasıtlı video silince -lere düşüyor izlenim, ama kasıtlı yaptıgımız için günlük toplam izlenimi etkiliyor tek kanal hemde günlük gelen izlenimi anlayamıyoruz -den düşüyor gelen onu engelleyemezsiniz demi veya hiç azından günlük izlenimi sıfırla gibi bir buton koyabilirsen harika olur

Bir soru: +İzlenim, düne göre mi, yoksa gece 12'den sonraki izlenim mi?

Bunu bir netleştiremedim ben.

Bir soru: +İzlenim, düne göre mi, yoksa gece 12'den sonraki izlenim mi?

Bunu bir netleştiremedim ben.
Eğer otomatik kontrol açık değil ise en son güncellemene göre artışı gösteriyor otomatik güncelleme açık ise önceki Güne Göre gösterir.

parasını son kuruşuna kadar hak eden bir program [MENTION=12575]bio33[/MENTION] Allah razı olsun senden abi.

Hocam skype dan ekledim yazilim icin

[MENTION=12575]bio33[/MENTION]

Hocam Kapanan Veya Silinen Video Olduğunda [email protected] Üzerinden Mail Geliyor ya onu Biz Seçebilsek iyi oLur

Yani Sisteme Kendi Mail ve şifremizi Giricez mailleri bizim belirlediğimiz mailimizle atacak

Yeni versiyonda yapmaya çalışacağım hocam.

Teşekkürler Hocam Mail Birinin Eline Geçerse Programı Kullanan Herkesin Kanalları İfşa Olur. Gönderilen Maillerde Gözüküyodur Kanallar.

Hocam Birde Bu Kaydetme Olayı Bulduğumuz Listeyi Kaydettik Exelden Açmak Zorundayız ya Kaydettiğimiz Listeyi Programdanda Açabilelim
Mesela Programın Üstünde Gözat Seç Gibi Bir Yer Olsun Kaydettiğimiz Liste Dosyasını Seçelim O Liste Program Üzerinde Yine Karşımıza Gelsin Exel Üzerinde Karışık Gözküyor.

Son düzenleme:
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam güncellemeler yapacaksan seçili kanalları güncelleyi de eklermisin

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Murat hocam ben yine bir bilgisayarımı pert ettim ve yeni bir bilgisayar aldım :) Kanal bulma ve takip programına lisans gerekiyor. Uygun olduğunda halledelim hocam.. Office programı yok yanlız bilgisayarda sorun olur mu?

hocam programa tek tıklama ile bütün kanalların yedeğini aldırabilirmiyyiz
tek tek kanala girmeden
hepsi yine kendi dizinine tabi

Hocam programı satın alıcam 2 gundur bekliyorum. :)

@bio33 hocam güncellemeler yapacaksan seçili kanalları güncelleyi de eklermisin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeni versiyonda ayarlamaya çalışacağım hocam.

@bio33 Murat hocam ben yine bir bilgisayarımı pert ettim ve yeni bir bilgisayar aldım :) Kanal bulma ve takip programına lisans gerekiyor. Uygun olduğunda halledelim hocam.. Office programı yok yanlız bilgisayarda sorun olur mu?

Hocam yeni pc de çalıştırınca çıkan kodu pm atın hemen halledelim.

hocam programa tek tıklama ile bütün kanalların yedeğini aldırabilirmiyyiz
tek tek kanala girmeden
hepsi yine kendi dizinine tabi

Ayarlamaya çalışacağım hocam

Hocam programı satın alıcam 2 gundur bekliyorum. :)

Hocam kusuruma bakmayın. Siz konudaki linkten programı indirin. Rar dosyasını mutlaka bi klasöre çıkartın. sonra çalıştırınca çıkan kodu pm atın. Lisansınızı hemen göndereyim hocam.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] bana özelden ulaşırmısınız başka bir youtube formunda galiba lisanslı olarak başka isimli birisi satış yapıyor normal kendi hesabını satsa tamam diycemde geliştiriyoruz falan demiş lütfen ulaşın özelden.

Edit : Veya direk buradan vereyim benmi yanlış anladım bilmiyorum ama galiba lisans satıyor..

Link : http://www.ytdestek.com/ozel-programlamalar/900-satilik-yt-kanal-takip-programi.html

Edit 2 : Yanlış Alarım :D

Son düzenleme:
Merhaba hocam mail kanal kapaninca atiyor fakat bir tane daha secenek ekleyerek 10dkda bir guncelledigi kanallari mail olarak atma yapabilirmisin acaba yani gunluk izlenimi guncel olarak 10dkda bir mail ?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Merhaba hocam bende pc ye format attım da lisans gitti çıkan kodu pm atıyorum size.

Son düzenleme:
Programda var mi bilmiyorum ama sanirim yok kanalin onceki gunlerdeki izlenimlerini de gosterse iyi olur

programın demo sürümü mecvut mu yani belli bir gün deneme

Satın aldım ben arkadaş çok yardımcı sağolsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri