YT kanalınız için sitenizi kurun! (Sınırlı Sayıda)

saltjdk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Hollanda lokasyonlu Web Hostingmde 5 kişi ile sınırlı bir kampanya yapmaya karar verdim. Kampanyanın amacı sadece sunucu giderlerini karşılamak oldugu için ve hız'da bir eksiklik yaşamamk için sınırlı sayıdadır.

Amaç ?

Youtube'da bildiğiniz üzere sadece video yüklemek yetmiyor. İzleniminizi arttırabilmek için bunu farklı sitelerde farklı panellerde tanıtmak gerekiyorki izleniminiz artsın. Videolara yorumlar ve kaliteli seo çalışmasıda gerekiyork böylece site belirlediğiniz anahtar kelime üzerinde 1. sıraya çıksın ve video izleniminiz tavan yapsın.

Sonuç ?

Youtube'da video izlenimiz büyük oranda artıcak, sizin belirlediğiniz alan adında siteniz olucak.

Nedenmi ?

Örnek veriyorum;
Mesela özgün çalışarak teknoloji hakkında bir kanalınız var, bunun içerisindede yüklü olan videolardan biri " wordpress nasıl yüklenir ?" hakkında şimdi bu kelime sadece youtubeye yazılmıyor, aynı zamanda googleda yazılıyor . eğer orda bir siteniz var ise ve özgün olarak video çekip açıklama giriyorsanız videonuz siteniz üzerinden izlenir.Aynı zamanda siteniz kurduktan sonra hitletmek için her videonuz için paravan bloglar oluşturursanız , sitenizin hiti artar ve sitenizede reklam alarak ordanda gelir elde edebilirisniz. Hem siteden cebinize para girer hem videonuzdan.

Ek-1;
Bu paketi altını çizerek sölemek sityorum ÖZGÜN çalışan arkadaşların kesinlikle uygulaması gereken bir sistem. Yukardada belirttiğim üzere kendi çektğiniz/yaptığınız videoları google ve diğer arama motorlarındada zirveye tasımak önemlidir.

Ek-2;

Sadece YouTube için yapmıyorum bu işlemi site kurmak isteyen ( kişisel veya başka konular hakkında ) bu sınırlı kampanyadan faydalana bilir. (XYZ siteler hariç) .

Web Sunucu özellikleri ;

1- Ücretsiz E-posta Adresleri

2- Sınırsız Aylık Bant Genişliği

3- 1 GB depolama alanına sahip MySQL Linux ve 200 MB depolama alanına sahip Windows SQL Veritabanları

4- 7/24 güvenlik izlemesi ve DDoS koruması (Bunu şirket Sağlıyor)

5- %99,9 çalışma süresi garantisi

6- 5 Fotolia Fotoğraf Kredisi [Kişi başı 1 tane olucak]

7- Sınırsız Depolama Alanı ve Bant
---------------------------------------------------------------------
Burda bahsettiğim tüm özelliklerle beraber Yıllık 30 lira gibi ufak bir bedeldir.İstiyen alan adını kendi alabilir veya alan adıyla beraber 50 liralık bir ödeme yaparakda bu sistemden faydalanabilir. Ödeme yolları Yapı Kredi Ziraat ve paypal üzerinden oluacaktır.

Dahada yazıyı uzatmak istemiyorum, bahsettiğim sistemi faydaları çok , daha detaylı Skype üzerinde sesli konuşarak veya yazışarak anlata bilirim.

Herkese iyi günler/akşamlar

istek üzerine wp için kullandığım temayı merak eden arkadaşlar : Bu temayı kullanıyorum istek olursa yüzlerce faklı tema'da elimde bulunmaktadır.

İletişim Skype üzerinden olucaktır. Skype adresimi pm atarak öğrenebilirsiniz. Teşkkürler.

Son düzenleme:
Gelen bir mesaj için not düşmek istiyorum. Site kurmayı bilmiyen arkadaşlara yardımcı olacağımı belirtmek isterim.

5 Kişi ile sınırlı olan kapanyamız bitmek üzere , Acele edin :)

- Güncel -

Ama spam yapıyorsun, oldumu bu şimdi :(

Mesajlarını birleştirdim.

düşünce muhteşem bende bu yola girmek istiyordum fakat sabır bende yok hani 1 yıl ile olucak iş değil iyi reklam yaparsanız seo çalışırsanız durmadan siteyi güncel tutarsanız örnek site komik videolar belirli hite ulaştığınızda parayı kırarsınız çoğu kişi videolarını sitelere ücretle ekletip para kazanıyor..4yıl önce böyle site açsaydım parayı kırardım tabiki yayın dili ingilizce olmalı.sabırlıysanız mutlaka arkadaşa danışın

düşünce muhteşem bende bu yola girmek istiyordum fakat sabır bende yok hani 1 yıl ile olucak iş değil iyi reklam yaparsanız seo çalışırsanız durmadan siteyi güncel tutarsanız örnek site komik videolar belirli hite ulaştığınızda parayı kırarsınız çoğu kişi videolarını sitelere ücretle ekletip para kazanıyor..4yıl önce böyle site açsaydım parayı kırardım tabiki yayın dili ingilizce olmalı.sabırlıysanız mutlaka arkadaşa danışın

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) forumu inceliyen diğer arkadaşlarında olumlu yada olumsuz tüm yorumlarını bekliyorum.

Ben de özgünüm kardeşim belki işime yarar yazıyorum konuya :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri