YT kanallarına ortak arıyorum (İçerik Mevcut)

sekoman17

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar, hayatımın beni sıkıştırmaya başlaması ve bu durumun zamanla daha da artacağından emin olduğumdan hem bir yerlerde takıldığımdan, hemde spam işinde herkesin işi bırakmasıyla yaşadığım yalnızlıktan yarı yarıya iş paylaşımı yapacağım birini arıyorum. Benim bilgimde olanları size açıklayayım.

- Çok sayida aynı katagoride içeriğim var, günceller ve her hafta yeni bölümleri TV yayınından hemen sonra elimde oluyor. Özetle tam ekran, dünya engeli, render vs. işi tamamen bende.

- Kanal satıcıları tanıyorum, kiminde sürekli stok oluyor kiminde sınırlı sayıda, kanal işi ortak olacaktır. 2 kanal sizden, 2 kanal benden gibi...

- Çalışacağım arkadaşın yapmasını istediklerimse kanalı korumak, uçmasını engellemek, katagoride sahte telif atan çıktığı zaman onlara karşı kanalı koruyabilmesi - geri savaşabilmesi. Özetle kanalla ilgilenip, açık tutabildiği kadar tutması.

2015 yılında başladığımdan beri aynı katagoride çalıştım sadece, hem çok geliştim hemde tüm yapımcı ve dağıtımcı şirketleri adım gibi ezberledim, gerçek teliflerden kaçabiliyorum ancak bazı hızını alamazlar aşırı tutan kanallarıma sahte telif atabiliyor, yeri geldiğinde güzel karşı bildirimlerle %50 şansla bu sahte telifleri kaldırabiliyorum ancak bir karşı saldırı yapamadığımdan yakamdan düşmüyorlar sağolsunlar :)
Teknik konusunda bir kanalın spamdan uçmaması, sürekli manuel incelemeye girmemesi için biraz bilgi sahibiyim, yeterli değil bence ama inanıyorum ki kanallarında daha çok deneme yanılmayla, yada arkadaşları aracılığıyla benden daha fazla şeyler öğrenmiş birileri elbette vardır.
Katagoride BGBG 3-4 doların altına asla inmiyor, 1-2 ay açık kalan kanal bile çok güzel rakamlar bırakabiliyor, kazancım gibi çoğu bilgiler konusunda da bilgi vereceğim. Hatta yolculuk yapıp yüzyüze bir görüşme bile yapabilirim.
Ben içerikle, kanallar ortak, kanalın kazanmasını sağlamakta sizden olacak, ben bu işte güncelim ancak içerik bulmakta zorlanıyorm, içeriğime gerçek telifler gelmeye başladı içerik bulamıyorum diyenler için iyi bir teklif sunmaya hazırım. Sizin teklifinize de açığım. Forumdan özel mesaj yada Skype dan ulaşabilirsiniz bana: Sekomanzor

Son düzenleme:
Kanal ihtiyacı olursa çok sayıda eski tarihli kanal var yardımcı olabilirim. Uygun fiyattan

Günlük 1 ile 10 milyon arası izlenim alabilenlerle bende görüşmek isterim.Para kazanması açık kanala ihtiyacımız olmayacak.yeni açacagımız kanallarda bu izlenmelere çok rahat ulaşırım.içeriğimle diyorsanız.bende ömür boyu sürecek bir ortaklığa hazırım.

Yazanlara çok teşekkür ederim, herkese dönüş yapıyorum ancak arkadaşlar kimseyi yetiştiremem ben, hazırda kanalları olup çalışan, şu anki youtube u bilen insanlara bakıyorum ben. Şu son birkaç ayda bile çok şey değişti sonuçta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri