yt kanallarından kesitler

fikir güzel , bence gelmez hatta edit yaparken video kaydı al ekranın ünlem için, deneyip görmen lazım hocam

fikir güzel , bence gelmez hatta edit yaparken video kaydı al ekranın ünlem için, deneyip görmen lazım hocam

hocam mesajınızı görünce aklıma geldi

mesela youtube dan bir video indirdik. bunu direk atarsak ünlem gelicek. biz bu videoyu bilgisayarda açıp ekran görüntüsü olarak yeniden kayıt etsek ve ardından hiç bir işlem yapmadan tekrar youtube a atsak ünlem gelir mi bu videoya? eğer gelmezse ünlemdeki mantık nedir?

hocam mesajınızı görünce aklıma geldi

mesela youtube dan bir video indirdik. bunu direk atarsak ünlem gelicek. biz bu videoyu bilgisayarda açıp ekran görüntüsü olarak yeniden kayıt etsek ve ardından hiç bir işlem yapmadan tekrar youtube a atsak ünlem gelir mi bu videoya? eğer gelmezse ünlemdeki mantık nedir?

kesinlikle gelir gelmez diye bişi diyemem hocam , kanal mimlenmişse ünlemden kurtulmaz zaten biliyorsunuzdur, Ünlemdeki mantık bence yt ye yüklenmiş videonun başka biri tarafından tekrar yüklenince para kazanmasını kısıtlamaktır hocam , eğer ekran görüntüsü alacak kadar sabırlıysanız videoyu renderleyebilirsiniz, mesela Aiseesoft programıyla bi çok videoyu toplu editleyip toplu renderleyebilirsiniz , videodaki değişiklikler ünlemi azaltacaktır.

Bu arada [MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION] hocam düşündüğünüz olay gayet başarılı olabilir :) mesela ben hem a kanalının hemde b kanalının abonesiyim sizde bana ikisini aynı anda görmemi sağlayacaksınız şahsen izlerim yani (:

kesinlikle gelir gelmez diye bişi diyemem hocam , kanal mimlenmişse ünlemden kurtulmaz zaten biliyorsunuzdur, Ünlemdeki mantık bence yt ye yüklenmiş videonun başka biri tarafından tekrar yüklenince para kazanmasını kısıtlamaktır hocam , eğer ekran görüntüsü alacak kadar sabırlıysanız videoyu renderleyebilirsiniz, mesela Aiseesoft programıyla bi çok videoyu toplu editleyip toplu renderleyebilirsiniz , videodaki değişiklikler ünlemi azaltacaktır.

Bu arada [MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION] hocam düşündüğünüz olay gayet başarılı olabilir :) mesela ben hem a kanalının hemde b kanalının abonesiyim sizde bana ikisini aynı anda görmemi sağlayacaksınız şahsen izlerim yani (:

düşüncenin iyi oldugu sonradan çaktım hocam ondan editledim :D teşekkür ederim yorumunuz için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri