YT Kapanabilir miş. Acaba doğru mu?

• Kullanıcı DeftoneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün aynısını bende okudum sadece masrafları varmış hocam yeni nesil görüntü kalitesine felan yapılan yatırımlar felan sunucuları aşırı zorluyormuş buda youtube nin daha fazla yatırım yapmasına gerek varmış ama youtube nin kar yapmadığını bence tamamen yalan ah şöyle bide şu adblock plus a çözüm bulsalar hem biz hem onlar rahatayacak :)

Evet kapanacak boşa yeni kanal açmayın dünyanın en büyük şirketi en büyük reklam veren sitelerinden birisi kapanacak kâr yapmıyor hıhı :)

bu haberi yapan arkadaşında youtube kanalları var galiba fazla hit olmadığından dolayı millettin gözünü korkutuyor :D bence doğru haber hatta youtube reklamdan dolayı ödeme yaptığı kanallardan faizi ile parayı alacak mış :D :)

reklam gelirlerinin bize %55ini veriyolar sadece ve o %55 den %20 kesinti yapıyolar bide :D nasıl kar yapmıyolar

youtube kapansın ben kendim kellemi uçururum ;) ( youtube kar yapmıyor yani bu sebepten kapanırsa) :D imkansızzzz

siz bu mesajı okuduktan sonra youtube kendini imha edecek.kanallarınızı pm yle tarafıma iletirseniz alacaklarınızı kurtarabilirsiniz :D Mesaj sonlanmıştır.bippppppp

İnsan ağzı ile atar, o bile bir yere kadar kabul edilir. Sırf prestij için olsa bile Google Youtube kapatmaz.

kapancak fransada da konuşuluyor google onlara yetiyormuş. youtube zaman kaybıymış

kapanmayacak ama geliri%33 arttığı halde kar elde etmediği doğruymuş . buyüzden google reklam politikalarını değiştirecekmiş. paralı üyelik vb yenilikler geliyor

youtube kar etmiyor bize para saçıyor sırf zevk olsun diye:D

Şimdi ben buraya neden çıktım,
niçin çıktım,
nasıl çıktım,
bunu izaha gerek yok,
gördünüz yürüdüm çıktım ama çıkmamışta olabilirim,
çıkmışsam çıkmışımdır,
çıkmamışsam çıkmamışımdır,
görünen köy uzakta değildir,
buraya çıktıkta sonradan çıkmadıkmı dedik,
bunlar bir takım uydurma laflardır

dünyada youtube dan daha fazla kazanan bi site yok emin olun.

Bi de adamlara yüklenip duruyoduk o kadar parayı ceblerinden ödüyolarmış meğer :D Gün birlik günüdür herkes 3-5 atsın arkadaşlar

Bu kar konusu iyice uzadı. Kar kime göre? Adamlara göre kar belki günde 1 milyar dolar. Biri atıyor ortaya, git gide yayılıyor. Yahu biz kar ediyoruz YT'den, adamlar nasıl etmesin.

apple sollayamadılar en büyük gelirli ve nakit para apple var google ve microsoftun toplamından fazla geliri var neyse yt kapanmaz en olmadı satılır böyle bi kaynağı kapatmazlar öyle bi çağa girdikki videoların yayınlanması vs çok büyük platformlara ihtiyaç duyuyor yt bunu sağlıyor yt kapanırsa adsense dibe batar

Mart ayında kumar oyunları koycaklardı reklam olarak benim kanalda çıktı istemiyorsanız eğer bunu engelliyebilirsiniz diye mesaj geldi ve bu beta mış herkezde çıktımı bilemiyorum ama mart ayında benim kanalda başlicaktı addblock var bende ama kazançlarım da arttı to filan yükseldi yani durumları kurtarmaya çalışıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri