YT Kazanç Hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siriusblack

Yasaklanmış
Bu işe Yaklaşık 7 ay kadar önce java(android) yazılım konusunda kendimi geliştirirken rastladım.
Bir Adsense başvurusu yapıp ilk olarak ytpro botu ile başladım işlemlere 10 gün kadar cırmaladıkdan sonra baktım ki bu iş böyle olmuyor sıkı bir araştırma işine girdim yazılımcı olduğum için okumakdan sıkılmayan bir insanım ve o dönemde serkan üstadın videolarına denk geldim forumu bulup kendimi geliştirmeye devam ettim.
O dönemlerde başka bir platformda tanıştığım Kahraman abim ufkumu cok genişletti ve bu işten kazanmaya başladım.
İlk Kazancımı Mayıs Ayında TRY 778.29 olarak aldığımda kendimle gurur duyuyordum bunun sebebi yılmadan usanmadan çalışmaya devam edip kazandığım içindir.
Herşey Yoluna girdi dediğimiz anda Mayıs sonunda yaşanan kıyım ile Videoyap bünyesinde barındırdığım bütün kanallarım kapandı (Bu konu için kesinlikle bot firimalarını suçlamadım ve suçlamıyorum).
Bir bocalama ve karamsarlık dönemi içine girdim ama yine yılmadım pes etmedim.
Ertesi ay youtubeden bir kazanç elde edemedim ve alt yapı oluşturmaya başladım kategorleri araştırdım ve 1000 lerce içerik elde ettim.O gün benim için devrim niteliğindedir.
Sonrasında Adsense sayımı her geçen gün arttırmaya devam ettim.
Yinede istediklerimi başaramıyordum aylık 1000 ile 1500 arası kazanan adsenseler toplanınca ayda 6 7 k civarında bir rakama ulaştırıyordu beni.
Bu rakamlar beni mutlu etmesine karşın youtubede ki potansiyeli gördükçe kendimede kızıyordum.(daha fazla kazanma hırsı değil arkadaşlar bu tam olarak ytyi kullanamadığım için kızıyordum kendime)
Eylül ayı benim için dönüm aylarından biri oldu çünkü tam olarak oturmuş 11 adsense sahibi oldum ve günde 50 kanal yapma kapasitesine çıktım.
Eylül ayı Adsense başı ortalamam 6,000 lira civarı oldu ve ilk olarak youtubeden yüklü bir ödeme almış oldum.Mutluydum çünkü onca yaşanan olaylar sonrasında pet etmeden yılmadan başarmıştım.
Şuan adsense sayımı 30 a kadar çıkartmak için alt yapımı oluşturdum ve çalışmaya ara vermeden devam ediyorum.
Eğer ki spam bitmezse yıllarca bu işten ekmek yemek istiyorum ve yurt dışına açılıp özgün kanallarımla youtubede iz bırakmak istiyorum
Yazı biraz uzun olmuş olabilir arkadaşlar sadece son dönemlerde yaşanan olumsuzluklar yüzünden karamsarlığa kapılmış arkadaşlar için yazılmış bir yazıdır.(adsense banları vs durumlar)
Not. Görsel olarak eklemeler yapamadım.Yasak olduğu için.
Not 1. İçimden geldiği şekilde yazdım yazım yanlışları olabilir.
Herkeze Bol kazançlar arkadaşlar Youtube bana göre Türkiye şartlarında bulunmaz bir nimet pes etmeden yılmadan çalışırsak hepimiz başarılır olabiliriz :o

Bu işe Yaklaşık 7 ay kadar önce java(android) yazılım konusunda kendimi geliştirirken rastladım.
Bir Adsense başvurusu yapıp ilk olarak ytpro botu ile başladım işlemlere 10 gün kadar cırmaladıkdan sonra baktım ki bu iş böyle olmuyor sıkı bir araştırma işine girdim yazılımcı olduğum için okumakdan sıkılmayan bir insanım ve o dönemde serkan üstadın videolarına denk geldim forumu bulup kendimi geliştirmeye devam ettim.
O dönemlerde başka bir platformda tanıştığım Kahraman abim ufkumu cok genişletti ve bu işten kazanmaya başladım.
İlk Kazancımı Mayıs Ayında TRY 778.29 olarak aldığımda kendimle gurur duyuyordum bunun sebebi yılmadan usanmadan çalışmaya devam edip kazandığım içindir.
Herşey Yoluna girdi dediğimiz anda Mayıs sonunda yaşanan kıyım ile Videoyap bünyesinde barındırdığım bütün kanallarım kapandı (Bu konu için kesinlikle bot firimalarını suçlamadım ve suçlamıyorum).
Bir bocalama ve karamsarlık dönemi içine girdim ama yine yılmadım pes etmedim.
Ertesi ay youtubeden bir kazanç elde edemedim ve alt yapı oluşturmaya başladım kategorleri araştırdım ve 1000 lerce içerik elde ettim.O gün benim için devrim niteliğindedir.
Sonrasında Adsense sayımı her geçen gün arttırmaya devam ettim.
Yinede istediklerimi başaramıyordum aylık 1000 ile 1500 arası kazanan adsenseler toplanınca ayda 6 7 k civarında bir rakama ulaştırıyordu beni.
Bu rakamlar beni mutlu etmesine karşın youtubede ki potansiyeli gördükçe kendimede kızıyordum.(daha fazla kazanma hırsı değil arkadaşlar bu tam olarak ytyi kullanamadığım için kızıyordum kendime)
Eylül ayı benim için dönüm aylarından biri oldu çünkü tam olarak oturmuş 11 adsense sahibi oldum ve günde 50 kanal yapma kapasitesine çıktım.
Eylül ayı Adsense başı ortalamam 6,000 lira civarı oldu ve ilk olarak youtubeden yüklü bir ödeme almış oldum.Mutluydum çünkü onca yaşanan olaylar sonrasında pet etmeden yılmadan başarmıştım.
Şuan adsense sayımı 30 a kadar çıkartmak için alt yapımı oluşturdum ve çalışmaya ara vermeden devam ediyorum.
Eğer ki spam bitmezse yıllarca bu işten ekmek yemek istiyorum ve yurt dışına açılıp özgün kanallarımla youtubede iz bırakmak istiyorum
Yazı biraz uzun olmuş olabilir arkadaşlar sadece son dönemlerde yaşanan olumsuzluklar yüzünden karamsarlığa kapılmış arkadaşlar için yazılmış bir yazıdır.(adsense banları vs durumlar)
Not. Görsel olarak eklemeler yapamadım.Yasak olduğu için.
Not 1. İçimden geldiği şekilde yazdım yazım yanlışları olabilir.
Herkeze Bol kazançlar arkadaşlar Youtube bana göre Türkiye şartlarında bulunmaz bir nimet pes etmeden yılmadan çalışırsak hepimiz başarılır olabiliriz :o

Yazı için teşekkür ederiz. Youtubede spam kolay kolay bitmez. Bol kazançlar diliyorum...

Günlük 50kanal yapmana çok sevindimn yanı baya bı ugrasıyorsun allah daha çok versın :D

Son düzenleme:
hocam rakamlarda bir yanlıslık yok dimi :D
Allah daha çok versin ...

11*6000=66.000 TL
BMW nin resmini atda gorelim :D :D
Bol kazanclar..

hocam rakamlarda bir yanlıslık yok dimi :D
Allah daha çok versin ...
Amin hocam cümlemize allah daha cok versin
Rakamlarda bir yanlışlık yok hocam şuan günde 20 saat çalışıyorum ailemde bu konuda destekler bana botlara kanallarımı dahi eklemede yardımcı oluyorlar yanlız değilim o yüzden başarmak zorunda hissediyorum kendimi :)

Amin hocam cümlemize allah daha cok versin
Rakamlarda bir yanlışlık yok hocam şuan günde 20 saat çalışıyorum ailemde bu konuda destekler bana botlara kanallarımı dahi eklemede yardımcı oluyorlar yanlız değilim o yüzden başarmak zorunda hissediyorum kendimi :)

yaş kaç dostum?

yaş kaç dostum?
Yaşım 23 hocam askerliğimi bitirip geldim şuan tek işim yt o yüzden hata yapmamaya çalışıyorum çünkü bana bir dayanağım yok şuan için [MENTION=12209]Mehmet64[/MENTION]
inş dostum yakın zamanda arabamı alırsam resminide sana gönderirim öncelikli hedefim bir ev sahibi olmak :)

sadece gövde gösterisi olmuş.bu gibi konularda bütün çalışma planlarınızı dökün demesekte biraz yol gösterici olmak lazım.insanlara azim aşılarken ufak tüyolar verilebilir.
kazanç paylaşmaktan öteye gitmeye bir yazı olmuş.

neyle videolar attın ne gibi yönler izledin bunları anlatsan daha yardımcı olabilirdi herkese.. Çünkü herkes kanal kapanmasından, adsense banlanmasından şikayetçi. yinede Allah hepimize daha çok versin inşaAllah

sadece gövde gösterisi olmuş.bu gibi konularda bütün çalışma planlarınızı dökün demesekte biraz yol gösterici olmak lazım.insanlara azim aşılarken ufak tüyolar verilebilir.
kazanç paylaşmaktan öteye gitmeye bir yazı olmuş.
hocam bir bakıma dediklerinizde haklılık yapı var ama şuan gelen özel mesajları cevaplamaya çalışıyorum ufak tefek tüyo olarak spam yapan bir kişinin verebileceği tek tüyo kategoridir oda forumumuzda yasak doğrusuda o zaten
bu işten kazanmak isteyen bir insanın yapmasa gereken tek şey azimle çalışmak tabi ki körü körüne değil araştırarak deneyerek ve öğrenerek bu işin altın anahtarı budur bana göre onun dışında ki tüyoda dediğim gibi kategori vermektir oda hem yasak hemde yanlış bir davranıştır spammer için

Bir süre çalışıp kazanamayıp pes etme durumuna gelenler için gaz verici bir yazı :)
Ama benim için zararlı bir yazı :) Özgün çalışıyorum, spama pek yanaşmıyorum özgün kanallara sıkıntı olmasın diye ama böyle konuları gördükçe içimde bir depreşme oluyor :D

Bol kazançlar

adsense açma konusunda yol gösterirsen çok seviniriz
hepsini aynı bilgisayardan mı koşturuyorsun

adsense konusunu biraz açarsanız sevinirim, adsenseler kimlerin üstüne, nasıl kontrolleri sağlıyorsunuz? kaç aydır 11 adsense ile çalışıyorsunuz? bu arada tebrik ederim

adsense açma konusunda yol gösterirsen çok seviniriz
hepsini aynı bilgisayardan mı koşturuyorsun
Evet o konuda sanırım yol gösterebilirim
Adsense hesaplarım için i7 işlemcili 16 gb ramli bir makinam var virtualbox ile o makinada sanallaştırdığım sistemlerden adsense hesaplarımın başvurularını ve kontrolünü sağlıyorum şuana kadar bir banlanma veya kapanma kesinleşmeme durumu yaşamadım inş bundan sonrada yaşamayız

adsense konusunu biraz açarsanız sevinirim, adsenseler kimlerin üstüne, nasıl kontrolleri sağlıyorsunuz? kaç aydır 11 adsense ile çalışıyorsunuz? bu arada tebrik ederim
bir üst mesajımda bahsettiğim ki kendi sanallaştırdığım makinalardan kontrol ediyorum
adsenseler aile bireylerimin üzerine pinlerde bulunduğum apartmanda ki dairelere gönderildi

Evet o konuda sanırım yol gösterebilirim
Adsense hesaplarım için i7 işlemcili 16 gb ramli bir makinam var virtualbox ile o makinada sanallaştırdığım sistemlerden adsense hesaplarımın başvurularını ve kontrolünü sağlıyorum şuana kadar bir banlanma veya kapanma kesinleşmeme durumu yaşamadım inş bundan sonrada yaşamayız

hocam aynı ip'ye çıkmıyor mu hepsi.
yada x adsensesi için bir ip ile işlem yapıyorsunuz kapatıyorsunuz modemi resetliyorsunuz

y adsensesi için yeni sistemi açıyorsunuz böylemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri