Yt Kazancım hakkında ne söyleyebilirsiniz_???

ArchangeL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bitturktorrent.com
Merhaba arkadaşlar ;

Yt kazancım hakkında ne söyleyebilirsiniz tavsiyeleriniz nelerdir ne yapmalıyım daha fazla artış yapmak için yardımcı olursanız çok sevinirim...

Sana reçete olarak Bol Bol kanal ve Video öneriyorum.

Ben elimden gelen yardımı her zaman yaparım reel hayatta Sanalda da elımden ne gelıyorsa soylerım Ben spam çalıstım toplam 80 kanalım vardı kapana kapana 10 kadar indiler Tek elle yüklediğim Türkçe haber kanalım vardı bu kanalda abartmıyorum 3 tane video patlama yaptı Şimdi kanallarda yabancı çizgi film , ünlü ,stil/haber(bir siteyi sömürüyorum),funny var tbm 0.15tl ile 0.24tl arası değişiyor bu ay toplam para 400tl oldu ama patlama yapan bir video ya dünya geneli engeli geldi parasını alabıleceığımde şüpheli Kanallarda toplam video sayısı 3k civarı bildiğim yaptığım bu yt işinde

Bence hiç spam calısma :) Ac tek kanalını sec bir konu benim favorim haber ;) ilk 3 ay fazla kazanamasanız da 4. ay dan sonra meyvesini almaya baslarsınız. Söyle söylim ilk ay 50TL 2. ay 150TL 3. ay 300TL 4. ay 600TL kazanırsınız. Haber katagorisinde tecrubeli biri olarak bunu söylüyorum ;)

ne üzerine açmalıyım _??? hangi konular daha iyi gider_??

bu sorunun cevabını ilk başladığımda bende merak ediyordum hep yazıyordum hangi kategori hangi kategori diye diye kendimi hiç geliştirememiştim..Normalde söylerim ama kendin bulup geliştirmen daha faydalı o yüzden söylemicem.

İpucu: Mesela youtube da bi video görürsün çok izlenmiş hemen gir kanala bak adam hangi kategori çalışmış? , hangi videolar atmış?, kanal ne zaman açılmış?, kanalda kaç video var?, adamın attığı videoların ne kadarı tutmuş? ne kadarı 0 da kalmış falan araştır kardeşim kısaca.

Bide aralık ayı ilk ayınsa kazançlar normal ilk 3 ay 200 TL kazanmak yeterlidir..Ama 3.aydan sonra patlayan fena patlıyor :D

bu sorunun cevabını ilk başladığımda bende merak ediyordum hep yazıyordum hangi kategori hangi kategori diye diye kendimi hiç geliştirememiştim..Normalde söylerim ama kendin bulup geliştirmen daha faydalı o yüzden söylemicem.

İpucu: Mesela youtube da bi video görürsün çok izlenmiş hemen gir kanala bak adam hangi kategori çalışmış? , hangi videolar atmış?, kanal ne zaman açılmış?, kanalda kaç video var?, adamın attığı videoların ne kadarı tutmuş? ne kadarı 0 da kalmış falan araştır kardeşim kısaca.

Bide aralık ayı ilk ayınsa kazançlar normal ilk 3 ay 200 TL kazanmak yeterlidir..Ama 3.aydan sonra patlayan fena patlıyor :D

bnm bu 3. ayım hocam ama çalıştığım için sürekli ilgilenemiyordum ve birşey gelmez diyordum bana googledan pin geldikten sonra noluyor dedim bi baktım 70 tl olmus adsense hesabım ondan sonra üstüne düşmeye karar verdim :) şimdi yeni başlamış gibiyim sıfırdan adam akıllı araştırıp üstüne düşmek istiyorum

kardeşim benim ilk başladıgım zamanki durumu görsen gercekten aglarsın gercekten diyorum bak senin 1 günde yaptıgını ben 1 ayda yapmışım sabret araştır bol bol kanal al farklı farklı videolar katogoriler ac sabret ilk paranı aldıktan dahada iştahlı olucaksın bana guven

Ego ?
Bence uyarıyı sınırları dışında biraz taşırmışsınız.
Bugün hangi konuya göz atsam yönetici arkadaşlardan biri mutlaka sert çıkıp, kalp kırma çabasında.Bence çizgiyi biraz yumuşatmayı deneyin.

Kardeşim meseleyi nasıl anladın çok merak ediyorum.
Adam diyor ki madem az kazanıyorsun,tavsiyeye ihtiyacın var forumu ara.
Hergün en az 2-3 tane konu açılıyor taktik,ipucu konusu.
Daha önceki sabit konular var [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] 'nın konuları zaten başlı başına bi kitap.
Kazaç koymanıza gerek yok,yardıma ihtiyacınız varsa forumdaki konuları aratın bu kadar.

Kardeşim meseleyi nasıl anladın çok merak ediyorum.
Adam diyor ki madem az kazanıyorsun,tavsiyeye ihtiyacın var forumu ara.
Hergün en az 2-3 tane konu açılıyor taktik,ipucu konusu.
Daha önceki sabit konular var @Muslera06 'nın konuları zaten başlı başına bi kitap.
Kazaç koymanıza gerek yok,yardıma ihtiyacınız varsa forumdaki konuları aratın bu kadar.

Benim yada arkadaşın konuyu nasıl anladığı önemli değil.
Ben kurulan cümlelerden, dokundurulan tavırdan bahsediyorum.
Geçmişe bakıyorum 5 adet konu dolaşmışım, 5'inde de yönetici arkadaşların amacı ''güldürmek olmayan'', iğneleyici mesajları.Elbette ortada bir kural var, bununla ilgili konuşmuyorum zaten.Ancak kalabalık sayılmayacak bir forum olmasına rağmen, arkadaşların ''bıkmışlık''ları, kızgınlıklarına da anlam veremiyorum doğrusu.Milyon üyesi olan forumlar biliyorum, eğer bir yanlış varsa, uyarır ve gereken aksiyonu alırsın, bu kadar, ben böyle biliyorum kusura bakmayın.

Benim yada arkadaşın konuyu nasıl anladığı önemli değil.
Ben kurulan cümlelerden, dokundurulan tavırdan bahsediyorum.
Geçmişe bakıyorum 5 adet konu dolaşmışım, 5'inde de yönetici arkadaşların amacı ''güldürmek olmayan'', iğneleyici mesajları.Elbette ortada bir kural var, bununla ilgili konuşmuyorum zaten.Ancak kalabalık sayılmayacak bir forum olmasına rağmen, arkadaşların ''bıkmışlık''ları, kızgınlıklarına da anlam veremiyorum doğrusu.Milyon üyesi olan forumlar biliyorum, eğer bir yanlış varsa, uyarır ve gereken aksiyonu alırsın, bu kadar, ben böyle biliyorum kusura bakmayın.

Kardeşim sen arkadaşların uslubunu doğru bulursun bulmazsın ben bunu tartışmıyorum.Ama son zamanlarda foruma girdiğimde ana sayfadaki ilk 10 konunun 4 tanesini ezbere biliyorum.Hem de daha foruma girmeden,%90 da tutuyor.

2 konu ''Tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı''
2 konu ''işte kazanç raporlarım tavsiyelerinizi bekliyorum''

kardeşim benim ilk başladıgım zamanki durumu görsen gercekten aglarsın gercekten diyorum bak senin 1 günde yaptıgını ben 1 ayda yapmışım sabret araştır bol bol kanal al farklı farklı videolar katogoriler ac sabret ilk paranı aldıktan dahada iştahlı olucaksın bana guven

kardeşim benim saol verdiğin cvp için diğerleri gibi laf sokmak yerine daha güzel bir tavır takınmışsın eywallah kardeşim saol sabırla bekliyorum şuan 71 tl oldu adsense de 200 e daha çok var :)

kardeşim benim saol verdiğin cvp için diğerleri gibi laf sokmak yerine daha güzel bir tavır takınmışsın eywallah kardeşim saol sabırla bekliyorum şuan 71 tl oldu adsense de 200 e daha çok var :)
o kadar ay bak nisandan ekime kadar sana yalanım varsa bak 24 lira kazanmışım sonra bu forumu gördüm işimden erken cıktım hatta okudum uyguladım ilk ay 56 lira geldi kasımda öyle oldu toplam 125 filan oldu pin geldi banka onayı yapıldı bu ay toparladım 230 lira mı ne var şu anda bakalım devam et bir sorun olursa bana sorarsın katogori sıkıntısını bende cekiyorum halen 6 tane katogorim olmasına ragmen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri