Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Soyleyen arkadaşlarda var bol bol nasıhat verende var![]()
Sabret![]()
Sana reçete olarak Bol Bol kanal ve Video öneriyorum.
ne üzerine açmalıyım _??? hangi konular daha iyi gider_??
bu sorunun cevabını ilk başladığımda bende merak ediyordum hep yazıyordum hangi kategori hangi kategori diye diye kendimi hiç geliştirememiştim..Normalde söylerim ama kendin bulup geliştirmen daha faydalı o yüzden söylemicem.
İpucu: Mesela youtube da bi video görürsün çok izlenmiş hemen gir kanala bak adam hangi kategori çalışmış? , hangi videolar atmış?, kanal ne zaman açılmış?, kanalda kaç video var?, adamın attığı videoların ne kadarı tutmuş? ne kadarı 0 da kalmış falan araştır kardeşim kısaca.
Bide aralık ayı ilk ayınsa kazançlar normal ilk 3 ay 200 TL kazanmak yeterlidir..Ama 3.aydan sonra patlayan fena patlıyor![]()
Tavsiye için tek yer : > YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu - Forumları ara
Nedir bu herkesde bir kazanç resimini koymadaki amaç merak ne zaman susacak egonuz ?
Ego ?
Bence uyarıyı sınırları dışında biraz taşırmışsınız.
Bugün hangi konuya göz atsam yönetici arkadaşlardan biri mutlaka sert çıkıp, kalp kırma çabasında.Bence çizgiyi biraz yumuşatmayı deneyin.
Kardeşim meseleyi nasıl anladın çok merak ediyorum.
Adam diyor ki madem az kazanıyorsun,tavsiyeye ihtiyacın var forumu ara.
Hergün en az 2-3 tane konu açılıyor taktik,ipucu konusu.
Daha önceki sabit konular var @Muslera06 'nın konuları zaten başlı başına bi kitap.
Kazaç koymanıza gerek yok,yardıma ihtiyacınız varsa forumdaki konuları aratın bu kadar.
Benim yada arkadaşın konuyu nasıl anladığı önemli değil.
Ben kurulan cümlelerden, dokundurulan tavırdan bahsediyorum.
Geçmişe bakıyorum 5 adet konu dolaşmışım, 5'inde de yönetici arkadaşların amacı ''güldürmek olmayan'', iğneleyici mesajları.Elbette ortada bir kural var, bununla ilgili konuşmuyorum zaten.Ancak kalabalık sayılmayacak bir forum olmasına rağmen, arkadaşların ''bıkmışlık''ları, kızgınlıklarına da anlam veremiyorum doğrusu.Milyon üyesi olan forumlar biliyorum, eğer bir yanlış varsa, uyarır ve gereken aksiyonu alırsın, bu kadar, ben böyle biliyorum kusura bakmayın.
kardeşim benim ilk başladıgım zamanki durumu görsen gercekten aglarsın gercekten diyorum bak senin 1 günde yaptıgını ben 1 ayda yapmışım sabret araştır bol bol kanal al farklı farklı videolar katogoriler ac sabret ilk paranı aldıktan dahada iştahlı olucaksın bana guven
o kadar ay bak nisandan ekime kadar sana yalanım varsa bak 24 lira kazanmışım sonra bu forumu gördüm işimden erken cıktım hatta okudum uyguladım ilk ay 56 lira geldi kasımda öyle oldu toplam 125 filan oldu pin geldi banka onayı yapıldı bu ay toparladım 230 lira mı ne var şu anda bakalım devam et bir sorun olursa bana sorarsın katogori sıkıntısını bende cekiyorum halen 6 tane katogorim olmasına ragmenkardeşim benim saol verdiğin cvp için diğerleri gibi laf sokmak yerine daha güzel bir tavır takınmışsın eywallah kardeşim saol sabırla bekliyorum şuan 71 tl oldu adsense de 200 e daha çok var![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.