YT Mail - Gmail Hesap Açma Yardımcınız !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan Akman

Kayıtlı Üye
Web sitesi
furkanakman.com.tr
QJXRng.gif

Merhaba arkadaşlar , kendi ihtiyacımda olduğundan şuanlık sadece sahte mail ve numara üretebilen bir program kodladım.Programda şuanlık fazla bir özellik yok ama talep gelirse geliştirmeyi düşünüyorum.Birdahaki sürümde rasgele isim oluşturma üzerine planlarım var.

Sahte mail adresini gmail hesap açarken "Mevcut e-posta adresiniz" kısmına girebilirsiniz.Burdaki amaç daha önce kullanılmamış bir mail üreterek sorunsuz hesap almaktır.

Sahte numarayı ise gmail hesap açarken "Cep telefonu" kısmına girebilirsiniz.​

Not : Virüs total "Trojan.Win32.Generic.pak!cobra" adlı virüsü buluyor ama program kodlarında hiçbir zararlı kod yoktur.Programın kaynak kodlarını yöneticiye gösterebilirim.​

Son düzenleme:
fake mail bu kadar iş görüyorsa elimde bir site var xxx mail giriyorsun sana yüzlerce gmail veriyor :D

hiç denemedim fake mail girmeyi :( ExploitN's Gmail Dot-Trick Generator şu siteyi denesene bir işe yarıyormu acaba merak ettim :) e mail kısmına ahmed mehmet salla bişiler sana ona göre yüzlerce mail vericek :eek:

Ama bu sitedenin verdiği bazı mail adresleri Google`den üyelik alınmış buda bir sorun.Bu programda her uzantıda sahte mail oluşturabilirsiniz.Burdakilerin bazıları sahte değil.

Ama bu sitedenin verdiği bazı mail adresleri Google`den üyelik alınmış buda bir sorun.Bu programda her uzantıda sahte mail oluşturabilirsiniz.Burdakilerin bazıları sahte değil.

şu şekilde aldıgımız zaten sorun olmazki :D isimsoyisim55 :D

Böyle birşeye gerek var mı ki?

Gmail açarken atıyorum [email protected] diye açarken Mevcut e-posta adresiniz yazan kısmına [email protected] yazıp geçiyorum. Aksilik çıktığında da yahoo mailini aktif ediyorum.

Böyle neden yapmıyorsunuz.

Peki şimdi mail açarken ben diyelim ki [email protected] diye bir mail aldım. Başka bir şahıs girdi ona [email protected] denk gelme şansı var mı ?

Hayır yok , illaki [email protected] diye almayabilirsiniz , [email protected] diyede alabilirsiniz , [email protected] diye üreterek alabilirsiniz.

:) neyse saolsn dostum :) işime yaradığını düşündüğüm zaman kullanacağım :)

İsimsoyisim+sayı aklıma güzel fikir getirdi eğer yeni sürüm çıkartırsam birdakine bu şekilde olacak.

Böyle birşeye gerek var mı ki?

Gmail açarken atıyorum [email protected] diye açarken Mevcut e-posta adresiniz yazan kısmına [email protected] yazıp geçiyorum. Aksilik çıktığında da yahoo mailini aktif ediyorum.

Böyle neden yapmıyorsunuz.

Ben genelde sallayarak geçiyorum bunun için kendim için kodlamıştım ama paylaşayım dedim yine sizde [email protected] şeklinde mailler üretebilirsiniz.Sorun çıkarsada maili yahoo üzerinden alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri