YT PAKET : Like + Dislike + ÖZEL Yorum + İzlenim

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube (Begeni) Alış - Satışı
Hocam öncelikle satışınız hayırlı olsun. Bende bugünlerde böyle bir paket almayı düşünüyordum. Olursa İlk defa alacağım.
İzlenimler hangi ülkeden?
Bot mu gerçek kişiler mi? (bu olayın inceliğini pek bilmiyorum ama :) )
Videonun ne kadarını izlettiriyorsunuz? (10 dakikalık bir video için)
Yeni yüklenen video mu olmalı yoksa 3 ay önce yüklediğim bi videoya yapsam sıkıntı çıkarırmı?

Hocam öncelikle satışınız hayırlı olsun. Bende bugünlerde böyle bir paket almayı düşünüyordum. Olursa İlk defa alacağım.
İzlenimler hangi ülkeden?
Bot mu gerçek kişiler mi? (bu olayın inceliğini pek bilmiyorum ama :) )
Videonun ne kadarını izlettiriyorsunuz? (10 dakikalık bir video için)
Yeni yüklenen video mu olmalı yoksa 3 ay önce yüklediğim bi videoya yapsam sıkıntı çıkarırmı?

Öncelikle Sağolun.

İzlenimler Karışık ülkelerden gelmektedir.

Gerçek kişiler diyemeyiz tabi ama aylar önce izlenim gönderdiğim videolarda bile 1 izlenim düşüşü olmadı.

Videonun 2-7 dk sı izlenir. ( HR izlenim değildir yt ninde bunu sevdiği söylenemez. Düşünsenize 100 bin kişi videonuzu 40dk izliyor :D yt hayırdır demez mi)

İstediğiniz videoya çekebilirsiniz yeni video ise tutma olasılığı daha yüksek olur.

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] arkadaşımıza paket uygulaması yaptık. etkili olduğunu söyleyebiliriz.

sonbahar kelimesinde 5. sırada ve kendisi organik 100 civarı abone geldiğini söyledi...

dPG9yL.png

Tekrardan Merhabalar...

Paket 2 30 TL ;

YouTube 10.000 İzlenim Daha fazlası gelecektir zaten. Tam sayı olmaz.

YouTube 20 - 60 Like Tam sayı atmıyoruz.

YouTube 20 Disslike Tam sayı atmıyoruz.

YouTube 10 Özel Yorum İstediğiniz Yorumları Alt Alta Yazın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri