YT Para için yaptıgımız Şarkı (RAP)

• Kullanıcı moonvonmas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Bu kadar ağır olmayın arkadaşlar, sonuçta ortada emek söz konusu benim her zaman emeğe saygım var. Biri çıkıp 2 saniye konuşsa bu forum için iyi veya kötü olur olmasın saygım vardır her şeye

Bu kadar ağır olmayın arkadaşlar, sonuçta ortada emek söz konusu benim her zaman emeğe saygım var. Biri çıkıp 2 saniye konuşsa bu forum için iyi veya kötü olur olmasın saygım vardır her şeye

Teşekkürler hocam böyle dusundugunuz için

Bu kadar ağır gitmemelisiniz. Müzik benim de tarzıma hitap etmiyor ama ben de müzik yaptığım için dinledim. Ses kalitesi ve müzik düşük kalmış biraz. Rap beat müzikleri geliştirmeye bak.

Emeğine sağlık hocam,emek vermiş uğraşmışsın sonuçta.

biraz ağır gitmişsiniz.daha hızlı olsa iyi olurdu.Birde metin çok önemli üzerinde biraz daha fazla düşünebilirdiniz.Emeğe saygı tebrikler..

Burnundan getirdiniz la :) Sizin rap dinleme hayattiniz bitti adamin da bi daha rap söyleme hayatini bitirdiniz. :D

Ben yandim sende yan misali :D

Bu kadar ağır gitmemelisiniz. Müzik benim de tarzıma hitap etmiyor ama ben de müzik yaptığım için dinledim. Ses kalitesi ve müzik düşük kalmış biraz. Rap beat müzikleri geliştirmeye bak.

Tamam Hocam Sağolun yourumunuzu dikkate alacagım

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:39 ----------

Burnundan getirdiniz la :) Sizin rap dinleme hayattiniz bitti adamin da bi daha rap söyleme hayatini bitirdiniz. :D

Ben yandim sende yan misali :D

Haklısın vallaha artık kendimi geliştimek için bile ugrasmayacagım sanki şuan dinledikleri allame taladro joker vs. kişiler direk bugunkü halleri gibi söylmeye başlamışlar.

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

biraz ağır gitmişsiniz.daha hızlı olsa iyi olurdu.Birde metin çok önemli üzerinde biraz daha fazla düşünebilirdiniz.Emeğe saygı tebrikler..

sağolun hocam

Kardeş sen bilgisayarı biraz kenara koy, okula falan git yahu.

G-Flow Beni Bana Sor - YouTube

Biz butür müzikleri 7 sene önce dinleyip, rap dinlemezken bile arkadaşlara saygı duyuyorduk.
Bunlar gerçek şarkılardır.
Rap dinlemem ama bu şarkı kalitelidir.

Bunun gibi en az birkaç on tane daha böyle kaliteli şarkı-şarkıcı-grup ne derseniz buraya link veririm.

millet dalga geçmişte,sözler iyi olsun olmasın girişimcilik derim ben buna.sen başkalarını boşver yoluna bak,cesaretinle böyle birşey yapmışsın helal olsun.Herkes önüne taş koyar,sen takılıp düşsende kalkmayı bil ;)

Forumdaki arkadaşlar Ceza'yla Sagopa'yla karşılaştırmış heralde yorumlarında başlangıç için güzel, dörtlüklere pek özen gösterilmemiş çalışılmadan yapılmış ama herşeyin bir başlangıcı vardır, ilk söyleyen arkadaş güzel söylüyordu bence işi gücü bırakın rap yapın ses ritim güzel tutar, sonra ver dream tv ye videonu bakarsın oradada patlar.. :)

şu abuk subuk yorum yazan arkadaşlar;
kırıcı olmak yerine yapıcı olmayı deneyin. Ortada bir emek varsa saygı gösterilmesi gerekiyor. Saygı göstermeyecekseniz bile, sırf geyik yapmak için yorum atmayın. Komik mi yani bu yorumlar. Karşınızdaki insanı ne kadar kırdığınızı göremiyorsunuz.
Tamam belki yeteri kadar iyi değil ancak, sizin yorumlarınız bu genç kardeşlerimizi yerin dibine sokar cinsten.
S.Mod olarak değil, herhangi bir forum üyesi olarak yazıyorum bunları.

millet dalga geçmişte,sözler iyi olsun olmasın girişimcilik derim ben buna.sen başkalarını boşver yoluna bak,cesaretinle böyle birşey yapmışsın helal olsun.

Gerçekte sağolun hocam sonucta başlangıc bu ve bunu kendi çıkarlarım için yazsaydım daha farklı olabilirdi mesela taladro gibi melenkolik yazsaydım sonuçta bir konu üzerinden gidilebilir. ancak ben bir forum üstüne yaptım bu şarkıyı burada buraya yorum yazan arkadasların kalplerinin temizliginden destek çıkmalarından bahsettim ama bahsettigim çoğu kişi buraya gömdüler beni hocam. tekrardan sağolun

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:48 ----------

Forumdaki arkadaşlar Ceza'yla Sagopa'yla karşılaştırmış heralde yorumlarında başlangıç için güzel, dörtlüklere pek özen gösterilmemiş çalışılmadan yapılmış ama herşeyin bir başlangıcı vardır, ilk söyleyen arkadaş güzel söylüyordu bence işi gücü bırakın rap yapın ses ritim güzel tutar, sonra ver dream tv ye videonu bakarsın oradada patlar.. :)
Hocam anlattıklarınız güzel ancak hayal gibi geliyor ancak gerçekten açıklayıcı ve çok güzel konusmussunuz hocam

---------- Spam Engelliyici 18:50 ---------- Önceki Mesaj 18:49 ----------

şu abuk subuk yorum yazan arkadaşlar;
kırıcı olmak yerine yapıcı olmayı deneyin. Ortada bir emek varsa saygı gösterilmesi gerekiyor. Saygı göstermeyecekseniz bile, sırf geyik yapmak için yorum atmayın. Komik mi yani bu yorumlar. Karşınızdaki insanı ne kadar kırdığınızı göremiyorsunuz.
Tamam belki yeteri kadar iyi değil ancak, sizin yorumlarınız bu genç kardeşlerimizi yerin dibine sokar cinsten.
S.Mod olarak değil, herhangi bir forum üyesi olarak yazıyorum bunları.

Çok sağolun hocam ben şarkıda ne kadar anlaşılmasada bu forumdaki kardeşlikten yardımlaşmadan bahsettim ancak bu kadar tepki gösterilecegini bilseydim yapmazsın gerçekten yorumunuz için teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri