yt para üyeleri arasında ayırım yapıyorsa forum bitmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UploadExtra ile ilgili benimde satış konum silinmişti ancak Mod arkadaş onay istemişti.

Çok şey söylerim de neyse.. Forum yönetimi bir yandan çok iyi iken bazı yanlardan saçma kurallar var.

Forumda bir konu silinecekse ( kural dışı olmayan ) eğer forumdan saygın 20 kişi seçilmeli ve oylama mantığı ile karar çıkmalı. [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam yapabilir bunu bence

Gözünün üstünde kaş var diye her an ceza yiyecek korkusuyla giriyorum forma ; adam konuyu baltalıyo baltalıyo kardeş konudan uzak dur diyon ceza yiyorsun.

Daha üstü kapatılan çok sey varda işte ses çıkaramıyor insan

Hazır lafı açılmışken bende her konu altında alaycı cevap yazan , dalga geçen kişilerden şikayetçiyim . Bunlar birde 20 yaşını aşmış kişiler oluyor , ciddi ciddi soru soruyoruz gevşek gevşek cevaplar geliyor.

bende küresel ısınmadan şikayetçiyim !!!!

bende post kasıyorum diye ceza yediydim ne olacaksa :D :D :D bişey kastıgım yok illa kasacaksam spam kasarım :D :D

bende uslubdan ceza yedim 2 satır yazı yazdım bir yazım .... diye bütün yazıyı silip ceza vermişdi :D ve bir spor konusunda tatlı tartışma yaparken yine ceza yemiştim :D neyse yine iyi admin ve modlar gerçekten var

Amaaan niye bu kadar dert ettinizki benim her konum baltalanıyor her konumda dalga konusu oluyor hemde sizin için uğraşırken sorun neymiş çok fikirim varmış lan bu fikir fikir. Fikirden güzel bişimi var herkes bana bi fikir verin derken ben hayvan gibi fikir üretiyorum hayata geçiriyorum. ama suçum fikirlerim oluyor. herkes istedigi gibi herşeye yorum yapıyor kimseye yapma diyemezsssin bu devirde susucaksın oturacaksın.
bazıları 2-3 tl vermeye çekinirken ben en tutmayacak proje için onlarca tl para harcıyorum sebebi biri olurda herkes faydalanır pahalı olan satışa pahalı derim arkadaş diyorumki adamın konusunda hocam pahalı degilmi ben bunu yarı fiyatına yaparım bu özllikler için pahalı diyorum konu baltalamak oluyor neyse.

Son düzenleme:
aynen öyle bi tane süper mod bana laf çaktı sonra bende ona çaktım adam terbiyeli oldu diye 4 gün banladıydı. Kendisi babasının çiftliği gibi takılıyordu gene forumda.

Ama umrumda değil ne yaparlarsa yapsınlar(zaten herkese değil lafım bazı arkadaşlara) arada zevkine giriyoruz şuraya sinir bozmaya gerek yok.

Forumda kim ne isterse o gözüküyor cogu bılgılerde forumda yok haberiniz olsun onlar 10 kazanıyor bız 1 kazanıyoruz , geçen konu açtım arkadaşın teki yardım etmek için site verdi mod sildi neymiş taktik yasakmış nerden öğrenicez biz ozaman , kendileri kazansın aman açık vermesinler.Çok kişiden duydum forumda kimse birşey paylaşmıyor, paylaşanlarda siliniyor diye.

http://www.youtube.com/watch?v=eo6GDcq-99o

Son düzenleme:
normal abi sen yanlış yerde yaşıyorsun :d
:d :d :d

---------- Spam Engelliyici 22:16 ---------- Önceki Mesaj 22:15 ----------

Forumda kim ne isterse o gözüküyor cogu bılgılerde forumda yok haberiniz olsun onlar 10 kazanıyor bız 1 kazanıyoruz , geçen konu açtım arkadaşın teki yardım etmek için site verdi mod sildi neymiş taktik yasakmış nerden öğrenicez biz ozaman , kendileri kazansın aman açık vermesinler.Çok kişiden duydum forumda kimse birşey paylaşmıyor, paylaşanlarda siliniyor diye.
çok dogru söyledin bak ... katılıyorum buna harfiyen

Zaten forumun gidişatı ilk zamanlarda açılan konularla şimdi ki açılan konulardan anlayabiliriz.

İlk zamanlarda hep taktikler , fikirler , nasıl yapılırlar şimdi ise sadece yardım konuları. Çünkü yasak kardeşim yasak çizgi film bile demek yasak .

Konusu açılmışken ben de bir şikayette bulunmak istiyorum. Bazı soru soran arkadaşlara forumda daha önce anlatıldı ara bul demek yerine o konuya ait linkleri gösterin. Geçen gün bir arkadaş bir soru sordu ve diğer arkadaş forumda var araştır bul dedi. Sırf arkadaşa yardımcı olabilmek için forumu altüst ettim konuyu bulamadım. Bulduğum konu başlıklarının linkleri ise farklı konulara yönlendirilme yapılmış, yani silinmiş. Arkadaş da bu konu anlatıldı dediği için, utanıp da soramadım nerede diye :)

Bu başlığa sonuna kadar katılıyorum açıkcası forumda olan ıkılılık yüzünden forumda ne konu açma nede mesaj yazmada heves kaldı...

Keşke forumda daha sağlıklı büyüme aşamasına girseydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri