Yt+Site Fikir arayısı

• Kullanıcı Reyes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
[MENTION=43570]DMer[/MENTION] AYNEN 2 DURUM var bende bırkac gundur detaylı dusunuyorum cok dusunuyorum ama sabıt bır sonuca ulasamıyorum

Bloggerda dene sonucta sadece bloggerin gider .

!!! mobildeyim !!!

Youtubeda zaten vide ayarlarinda bunun icin bir sekme mevcut videom diger v.s yerde oynatilsinmi diye bunu acik biraktiysa. Demekki izin veriyor. Direk alip yuklemek istwrsen bilemem

Üyelerinin rahatlıkla bir %70'i spam çalıştığı forumda spamdan başa gelebilecek sorunların nasihatini vermek heleki alaylı bir şekilde vermek gerçekten çok tuhaf kaçmış.. Ben 1 ay kadar önce birçok film sitesi tarzında siteler gördüm adamlar yt kanallarındaki videoyu gizliye filan alıp bir şekilde kendi sitelerinde film sitesi mantığıyla yayınlamış ve eminimki çok büyük paralar kaldırıyorlar.. Yorum yapmadan önce keşke kaçtane bahsedilen tarzda web sitesi gördüm diye sorgulasak kendimizi.. Haa sıkıntı olurmu? olabilir, ama film sitesi mantığıyla hareket edilecekse, sitenin belirli bölümlerine iletişim mail adresi telif konuları için bırakılacaksa neden çok büyük sıkıntılar yaşansınki? Hergün onlarca film sitesi açılıyor kapatsın gitsin ozaman adamlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri