YT yeni icat cikardi - Para kazanma devredisi

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaslar .. Youtube yeni icat cikardi daha ilk defa 10 kanal acip video attigim adsense kanallari Para kazanmasi devre disi birakilmis ..

Birakilma sebebini yazmislar fakat yazdiklari kanal benim eski adsenseye bagli yeni adsensenin kanali degil o kanal ..

1PpdXD.jpg
[/url][/IMG]

2. Paragrafı anlamadım.

2 adsenseniz var. 1. Adsensedeki kanal yuzunden 2. Adsensenin kanallarinin mı para kazanması kapatildi.

2. Paragrafı anlamadım.

2 adsenseniz var. 1. Adsensedeki kanal yuzunden 2. Adsensenin kanallarinin mı para kazanması kapatildi.

Dogaldir anlamaman ben izah edemedim :)

15 mayısda ki kıyımdan sonra bilgisayara format ve modeme reet attım ..

2 gundur yeni adsenseye video yukluyorum az once kontrol ettigimde tm hesapların para kazanamsı devredısı bırakılmış sebeb olarak x kanalda 1 den fazla contect uyarısı alması olarak goseriyorlar .. Fakat sebeb olarak gösterdikleri kanal onceki adsenseme bagli ve 1 haftadır hiç giriş yapmadım

aynı telefon numarasıyla doğrulama felan yaptınız mı ?

yanlıslıkla kanalı öteki adsenseye baglamıs olabilir misin.. daha önce basıma geldi ..adsenseleri karıstırmıstım bi seferinde..

Galiba bunun caresi yok .. hesabi silip geri getirme islemini yaptım olmadı

Dünya engeli gelen kanalı silin.
Tutmayın, Yt'nin sağı solu belli olmuyor sonuçta, olan yine para kazanmaya oluyor.

Sağlık olsun Ömer benimde dün açtığım kanallar hep kapandı, bu aralar Youtube de sağlam değişmeler var spam a karşı, Mac adresime kadar değiştiriyorum gine kapanıyor..

Mail adresleri arasında bağlantı varsa yönlendirme mailleri falan onlarla da bağlantı kurup yapabiliyor. Mail açarken kullandığın bilgiler de bağlantılı olabilir şifre kombinasyonlarında benzerlikler olabilir. Yani sonuçta çok göze de batmış olabilirsiniz. Eski x kanalı tamamen sildiysen g + sayfası felan da dahil kurtulursın ama dediğim gibi en çok bağlantılı yönlendirme mailler yüzünden (kurtarma maili de dahil) olabiliyor.

Xperia Z cihazımdan TAPATALK ile gönderildi.

Gmaile ve kanala girmek istediginde hesap devre dışı ama kanal açık videolar aktif buna bir çare bulan varmı.
Benim böyle bir kaç kanal var arkadaşlar sahte telifle bu kanalları kapatabilen varsa bana dönsün ücret görüşülür.not.flag degil telifle.

Son düzenleme:
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] [MENTION=9306]YildirimHiko97[/MENTION] [MENTION=9398]xFactoria[/MENTION] [MENTION=13538]clozgun[/MENTION] [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] [MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] [MENTION=12960]TUGRUL3543[/MENTION] [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION]

Arkadaşlar sorun duzeltilmiştir. Umarım tekrar askıya almazlar .. Videolarin yarisindan cogu gitti ama ..

EDIT: Videolar ilk girdigimde yok gozukuyordu. 30-40 videolar geliyor .. 10 dk icinde tüm hesaplarin videosu gelmis olur

Bu defa da baska sorun cikti 8 kanaldan ilk 2 parasini aktif yaptiklarim oldu ama sonrasinda ki hesaplar unleme dustu tum videoları .. ( Buda cözüldü acele etmek gerekmiyormıs hesaplar acilinca bi süre beklemek gerekiyormus tüm videolarin ünleme düsmemesi icin .. Karistirdikca ogreniyorum karistirirkende bazi zaiyatlar oluyor :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar sorun ciddi.Bugün benim de başıma geldi bu olay.Üstelik kanalda daha önce ünlem/dünya engeli vs olmamasına rağmen her zamanki uyarıyı verdi "Birden fazla topluluk/telif..."

Benim bi videomda az önce 3.taraf eşleşen aldı dedim kimmiş bi bakıyım kaldıralım şarkı falansa, tıkladım videoya hak talep eden yok yazıyo. Sadece Kabul et var seçeneklerde de, (neyi kabul edicem, hak yok eşleşen ne alaka) kabul ettim yine açılmadı para kazanma, sildim tabi :D Böyle birşey başına gelen var mı ?:D

Gmaile ve kanala girmek istediginde hesap devre dışı ama kanal açık videolar aktif buna bir çare bulan varmı.
Benim böyle bir kaç kanal var arkadaşlar sahte telifle bu kanalları kapatabilen varsa bana dönsün ücret görüşülür.not.flag degil telifle.
sen bunlara sahte telif attıracaksın ama adam diyelim ki 2 telif attı 3.telifi atmadan 2 telifte para kazanmasının kapatılma tehlikesi var.

Arkadaşlar 2 defadır parayıdevre dışı bırakıyorlar ben açıyorum .. bu kanalında hangi kanal oldugunu hatırladım bundan 6 ay once adsensem kapanmdan once ki kanalımdı ama şimdi başıma bela olmaya devam ediyor. Yeni adsense mi acsam? 3 adsense olsun

Arkadaşlar 2 defadır parayıdevre dışı bırakıyorlar ben açıyorum .. bu kanalında hangi kanal oldugunu hatırladım bundan 6 ay once adsensem kapanmdan once ki kanalımdı ama şimdi başıma bela olmaya devam ediyor. Yeni adsense mi acsam? 3 adsense olsun

Bu zaten uzun süredir vardı, eğer adsenseye bağlı kanallardan birine bile dünya genelinde engellenen video yüklendiyse, o adsenseye bağlı tüm kanallarda o uyarı çıkıyor 6 ay boyunca.

Tüm hesabı silip, daha sonra telefona kurtarma mesajı atıp düzeltiliyordu bir ara. Ama sonra bu açığı da kapattılar. Şuanda bunun çözümü var mı bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri