Ytanaliz.com Sitesi Kapansın mı ? Kapanmasın mı? (ANKET)

• Kullanıcı gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl

Ytanaliz.com Sitesi Kapansın mı ? Kapanmasın mı? (ANKET)

• Kapansın

Oy: 23 37,1%
  • Kapanmasın

Oy: 39 62,9%

• Kullanılan toplam oy
    62
  • Anket kapatılmış .
Yaw ederim tabi hocam ben vakti olan biri degilim sizin gibi ...
Firsat bulunca otururum pc basina 50 - 100 cekecek kanal ararim ...
Yine firsat bulunca otururum kanallar nereye bagli diye bakar not alirim ...
Tek tek kanal kanal girip , kod yazip sorgulayip bulmak mi kolay ...
Yoksa kanal adini yada url sini yazip bulmak mi...

Ben sorun etmedim de onca kisi onca sey yapiyor forumda , bir ara odel yapti sorgulama sistemi baska yapan yok , yada forum eskiden ilgileniyordu bi guncelleme geliyor sonra sallayan yok ...
Yapmanin zor oldugunu sanmiyorum zaten bir hazir taslak vardir yutup guncelleme yapinca onu guncellemek gerekiyordur isim yada url girip aranan sistemi , kanalda video acip kaynagi goruntule diyip ctrl ve f yapip attribution yazip aramaya ne gerek var?

elin alıştıktan sonra emin ol kanal adını kopyala yapıştır sorgulaya basmakla aynı şey :)

zaten insanın aklında tutabileceği bilhiler içeriyor, network sorgulama da kapanmıyor boşuna israf bence kapatın farklı bir proje için kullanın .

Kelime analizi çalışmıyor dostum daha araçları çalışmayan siteyi kapatıyımmı diyorsun ilgilenmiyiceksen tabikide kapat ama tüm araçları çalışsa ben kullanırım site'yi yeni gördüm

hergün foruma girerim daha yeni gördüm siteyi, kullanılabilir kaydettim bi kenara.

Bence gayet yararlı forumda biraz daha ön plana çıkarsa özellikle yeni başlayanlar için aydınlatıcı nitelikte fayda sağlayabilir

siteye kanal takip koyarsan her gün girerim :) [MENTION=8521]gfbilker58[/MENTION]

[MENTION=8521]gfbilker58[/MENTION] Hocam yeni gördüm eğer camtasia da ki clip speed da ekleyebilirsen güzel olur, yani 21.05 dk lık bi videonun yüzde 12 hızlandırılmış süresini yazacak, bende aktif şekilde kullanırım

Son düzenleme:
ooo millet öyle seyler istemiski adamdan,:)

Bazen hayrina bir is yapsanda olmuyor iste.Bende kullanirim ama bir sartim var:)Bir bölüm ekle oraya token versin,video bulsun,yüklesin,adsenseye baglasin,,,,,,,,,,:)

şimdi gördüm işe yarar arada bakarım kapanmasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri