YTBeginner v1 E-Book | Çok istediniz,sonunda çıktı! [ÜCRETSİZ]

• Kullanıcı Alhambra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Suan il disindayim donuste ilk isim kitabinizi okumak olacak yorumlardan baya faydali bilgiler oldugu belli emegine saglik hocam

Bence kitabin uzerinde birazdaha çalıs ve kitabı resmi olarak bastır kücük çaplı da bir reklam yapa bilirsen voleyi vurursun belki yeni başlayanlar için ve araştır mak dan sıkılan kişiler icin toplu kaynak güzel bence emeğin için teşekürler

Hocam aslında kitap 50+ sayfaydı içinde v2'deki konular da vardı. Ama bilgisayarım arızalanınca ver verilerin bir kısmı silinince oradaki konular uçtu 30 sayfalık birşey kaldı. Şuan maddi durum kitap oluşturmayı el vermiyor ama 1 günde 500 kere indirilen bir e-kitabı basılı kitaba dönüştürme fikri güzel geliyor. İlginiz için teşekkürler :)

Okudum gerçekten yeni başlayanlar için (benim gibi) faydalı bilgiler mevcut. v2'yide bekliyorum teşekkürler

şuan görüyorum ve yeni indirdim okumadım ama paylaşım için teşekkürler :)

Aslında birde Farklı acıdan bakmak lazım bu kitap olayına youtube eşittir kolay kazanç kitabi gören türk gençliiginde direk bu hissi uyandırıcaktır malum turkıye kolaya heveslidir yazılım dıllerıne oranla bu ıs kolay evet hiç kitap okumamış 18 30 yaş arası gençlerimiz sırf youtubeden demi parakazanılıyormus duşunceşi ile kitabı okumak isteyeceklerdir
öyleki birde reklam yapabilirsen yazılım dili kitaplarına fark atarsın benim görüşüm bu saygılar

Aslında birde Farklı acıdan bakmak lazım bu kitap olayına youtube eşittir kolay kazanç kitabi gören türk gençliiginde direk bu hissi uyandırıcaktır malum turkıye kolaya heveslidir yazılım dıllerıne oranla bu ıs kolay evet hiç kitap okumamış 18 30 yaş arası gençlerimiz sırf youtubeden demi parakazanılıyormus duşunceşi ile kitabı okumak isteyeceklerdir
öyleki birde reklam yapabilirsen yazılım dili kitaplarına fark atarsın benim görüşüm bu saygılar

İlham verdiniz araştırmalara başladım hocam, uygun maliyetli olursa bu seriden farklı olarak bir de basılı bir kitap oluşturmak isterim. Bakalım nasıl birşey yapacağız?

Hocam bir göz gezdirdim. Çok başarılı bir çalışma olmuş. Keşke biraz daha önce yayınlasaydın bu kadar sıkıntı çekmezdik :) V2 yi sabırsızlıkla bekliyoruz.

v2'nin yazımına an itibari ile başladık :)

2qbv.jpg

reklamlıdan indiriyorum sizde 3-5 kuruş bir şey kazanın diye :) teşekkürler

Bak şimdi daha bir meraklandım bekliyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri